Перейти до змісту

Вибори мера Луцька

Basil

Вибори міського голови м. Луцька  

500 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Я один замітив, що нових спортмайданчиків щось більше не будують?

Не один. Бо пан мер спочатку без розбору давав дозволи на будівлю спортивних та дитячих майданчиків, а потім зрозумів, що вивіска на них "Новий Луцьк" трохи портить його рейтинг і тепер дозволів не дає, навіть якщо половину коштів готові сплатити жильці будинку у чиєму дворі планується встановлення.

Extreme-Facepalm-Meme-10.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 937
  • Створено
  • Остання відповідь

Tanichka,ти хочеш щоб там на болото в дощ асфальт поклали?

ні звичайно. Я хочу щоб виконав обіцянку і поклав асфальт хоча б на тротуари, якими можна було б обійти ту всю багнюку.
Ти ж знаєш, що фотка твоя не актуальна, там тих плит давно немає, а на тротуарі вже насипано щебінь, то кого ти хочеш ввести в оману?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tanichka,ти хочеш щоб там на болото в дощ асфальт поклали?

ні звичайно. Я хочу щоб виконав обіцянку і поклав асфальт хоча б на тротуари, якими можна було б обійти ту всю багнюку.

Ти ж знаєш, що фотка твоя не актуальна, там тих плит давно немає, а на асфальті вже насипано щебінь, то кого ти хочеш ввести в оману?

На якому асфальті насипано щебінь? Крупний щебінь лежить на тротуарах і да, плит немає, але не давно а з минулої п"ятниці. Я своїм фото показала дорогу якою ходять люди щодня і вона зовсім не змінилась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

( і тільки не пишіть що діти самі туди полізли і тому самі винні)

не будемо писати - ви ж самі це вже зробили :P

Хах, вчора тільки подумала про вас, що 5 копійок не вставили своїх традиційних і когось не обісрали. Совпадєніє? - не думаю.

Зізнаюся Вам, скільки живу - нікого не обісрала

Але якщо зробила це з Вами, Tanichka , то візьміть туалетний папір і витріться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

( і тільки не пишіть що діти самі туди полізли і тому самі винні)

не будемо писати - ви ж самі це вже зробили :P

Хах, вчора тільки подумала про вас, що 5 копійок не вставили своїх традиційних і когось не обісрали. Совпадєніє? - не думаю.

Зізнаюся Вам, скільки живу - нікого не обісрала

Але якщо зробила це з Вами, Tanichka , то візьміть туалетний папір і витріться

У мене від вас уже імунітет виробився, як від прививки. Та що мені пох.... однаково. Ви не ви - коли голодна :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На якому асфальті насипано щебінь? Крупний щебінь лежить на тротуарах і да, плит немає, але не давно а з минулої п"ятниці. Я своїм фото показала дорогу якою ходять люди щодня і вона зовсім не змінилась.

О, то наша Галя Таня балувана - в мене така карина в дворі останні 5 чи більше років, тільки болото поверх асфальта+ ями та калюжі, і нічого. Бо я знаю двори в яких ще гірше. В тебе хоча б є привід для оптимізму - хоч почали робити.

А то всі такі ніжні, хочуть з під'їзду - і прям на Хрещатик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається ви Tanichka з категорії людей вічних скигліїв: "так не добре"! І якщо навіть "етак теж буде не добре!" А на запитання як вам зробити добре завше такі люди відповідають: "а я звідки знаю?! я за це не відповідаю! Але якщо що то бажано 2рази". 

В мене дворі теж таке ж робиться протягом 3х останніх місяців, але вчора завершили класти асфальт біля мого підїзду, сьогодні дощ, майстер повідомив що зараз проводяться грейдерні роботи біля сусіднього будинку і докладати будуть коли там все заграбають, бо вести 0,5 авто асфальту для того щоб докласти пару тротуарів не технологічно.

Просто треба потерпіти... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається ви Tanichka з категорії людей вічних скигліїв: "так не добре"! І якщо навіть "етак теж буде не добре!" А на запитання як вам зробити добре завше такі люди відповідають: "а я звідки знаю?! я за це не відповідаю! Але якщо що то бажано 2рази". 

В мене дворі теж таке ж робиться протягом 3х останніх місяців, але вчора завершили класти асфальт біля мого підїзду, сьогодні дощ, майстер повідомив що зараз проводяться грейдерні роботи біля сусіднього будинку і докладати будуть коли там все заграбають, бо вести 0,5 авто асфальту для того щоб докласти пару тротуарів не технологічно.

Просто треба потерпіти... 

Ви вірно сказали - вам здається. Я якраз то з тих людей, що вдячні за будь яку турботу, і сама приймаю участь у будь якій допомозі, але дуже зла на байдужість та брехню. І завжди знаю відповідь на конкретні питання.

Просто ваша дитина не ламала руки у вас під під"їздом і на швидкій не відправляли бабусю, бо вона на тих горбулях переципилась і сильно забилась.

Ми терпимо з 16 червня. То фігня, що діти рідше гуляють, взуття псується, одежа брудна, бабці з хати не виходять, бо для них навіть проблематично в магазин тепер сходити, мішки носиш в руках.....ми чекаємо, поки про нас згадають на чергових виборах.

По словам Романюка, у нас виявляється була аварійна ситуація, по словам з працівниками що це робили - несплата заробітної плати кілька місяців, по словам бригадира - не закупили труби. От і пойми хто бреше.

Скиглю я, істеричка.... та рахуйте як хочете, але сидіти склавши руки я не буду, я не з тих хто чекає благо на печі, ми самі творці свого життя.

Удачі вам!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми терпимо з 16 червня. То фігня, що діти рідше гуляють, взуття псується, одежа брудна, бабці з хати не виходять, бо для них навіть проблематично в магазин тепер сходити, мішки носиш в руках.....ми чекаємо, поки про нас згадають на чергових виборах.

на ДПЗ також давгенько робили, були незоучності

але зараз всі задоволені, особливо діти - велосипеди, скейти, ролики.... нововкладений асфальт зразу розмалювали кольоровою крейдою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ДПЗ також давгенько робили, були незоучності

але зараз всі задоволені, особливо діти - велосипеди, скейти, ролики.... нововкладений асфальт зразу розмалювали кольоровою крейдою

Я за вас дуже рада, а особливо за дітей!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не все в секунді робиться, треба бути реалістами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мою нескромну думку, то краще потерпіти кілька місяців незручності із переритим асфальтом, ніж ходити кілька років  по калюжам!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадалось. Було то приблизно років 25 тому. Колись у мене був двоюрідний дідусь в Німеччині, приїзджав пару раз до нас у гості, щоб з'їздити у село відвідати родину. В нас перед будинком розрили яму, теж збирались щось робити. То здивуванню дідуся не було меж коли він прокинувся зранку, а яма досі розрита))) Розповідав, що у них за ніч все б доробили, щоб зранку, коли люди йтимуть на роботу, їм не було незручностей. Нам то було так дивно, ми пояснили, що були б навпаки надзвичайно здивовані, якби та яма зникла за ніч. А тепер прикиньте, на скільки років ми відстаємо від Європи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тепер прикиньте, на скільки років ми відстаємо від Європи?

На оті 70 років розрухи, після холостого пострілу Аврори!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Назавжди.....

Дідусь не розказував, о котрій годині німці встаю , і з якою ефетивністю працюють?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прикро, але так.

Поки не помре останній, хто бачив СРСР - в цій країні не зміниться нічого!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прикро, але так.

Поки не помре останній, хто бачив СРСР - в цій країні не зміниться нічого!

Перш за все, поки не перестануть критикувати такі як ви  тільки за те, що хочемо щоб швидше працювали і радите заспокоїтись і слухняно чекати. Це в першу чергу, а потім вже поки вимруть усі з СССР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перш за все, поки не перестануть критикувати такі як ви

Вже після цих слів хочеться вліпити мінуса.

Але ж я хлопчик вихований дівчаток майже не ображаю. Тому стримаюся.

І ви вважаєте, що якщо я перестану критикувати вас за ваші істеричні пости - ЛАД стане краще працювати?? (Чи мо' не ЛАД, а хто інший).

і радите заспокоїтись і слухняно чекати.

Ну можете ще кілька гнівних тем на борді підняти, чи кілька істеричних постів написати - мені, зрештою, байдуже.

Якби мені так заважало те, що робиться у мене в дворі - я б телефонував на гарячу лінію міськради, і запитав би. Коли? Як довго?

Хто виконавець? І т.д.

Але ж істерити тут набагато цікавіше! Чи не так?

Це в першу чергу, а потім вже поки вимруть усі з СССР.

Розумію, прикро усвідомлювати, що краще будуть жити лише наші діти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перш за все, поки не перестануть критикувати такі як ви

Вже після цих слів хочеться вліпити мінуса.

Але ж я хлопчик вихований дівчаток майже не ображаю. Тому стримаюся.

І ви вважаєте, що якщо я перестану критикувати вас за ваші істеричні пости - ЛАД стане краще працювати?? (Чи мо' не ЛАД, а хто інший).

і радите заспокоїтись і слухняно чекати.

Ну можете ще кілька гнівних тем на борді підняти, чи кілька істеричних постів написати - мені, зрештою, байдуже.

Якби мені так заважало те, що робиться у мене в дворі - я б телефонував на гарячу лінію міськради, і запитав би. Коли? Як довго?

Хто виконавець? І т.д.

Але ж істерити тут набагато цікавіше! Чи не так?

Це в першу чергу, а потім вже поки вимруть усі з СССР.

Розумію, прикро усвідомлювати, що краще будуть жити лише наші діти.

І знову суцільне мимо.

1. Ви хлопчик вихований уже більш як 20 мінусів вліпили (або ж завдяки вам)

2. уже втричі. вихований хлопчик, назвав мене істеричкою

3. я і телефоную і на гарячу лінію, і заяви пишемо, і звертаємось особисто до пана мера....

4. І я тут не істерила (мабуть у вас жінка просто дуже спокійна і ви не знаєте що таке характер чи темперамент) а розказала про роботу нашого мера, а ви вже з цього роздули слона і істерично його захищаєте.

5. Так, тішусь, що може дітям буде легше ніж нам жити.

Може нам з вами зустритись за чашечкою кави та поспілкуватись? Ви така обізнана і різнопланова людина, що аж захотілось з вами особистої зустрічі. Можливо ми зовсім не такі як одне про одного намалювали картинку. І як то кажуть - розібрались, може мене наставили б на путь істєнний чи щось підказали більш дієве ніж заяви та дзвінки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Ви хлопчик вихований уже більш як 20 мінусів вліпили (або ж завдяки вам)

я особисто - ЖОДНОГО!

2. уже втричі. вихований хлопчик, назвав мене істеричкою

Ні ніразу. Покжіть де написано " Tanichka, ви істеричка" (окрім цього речення).

3. я і телефоную і на гарячу лінію, і заяви пишемо, і звертаємось особисто до пана мера....

Це +

4. І я тут не істерила (мабуть у вас жінка просто дуже спокійна і ви не знаєте що таке характер чи темперамент) а розказала про роботу нашого мера, а ви вже з цього роздули слона і істерично його захищаєте.

Моя дружина тут ні до чого, і попросив би її в цю дискусію не вплутувати, бо тоді точно я 20 мінусів вліплю! щодня по 20, поки не набридне.

І не потрібно оцих псевдо-психологічних лікбезів про типи темпераменту та характер. І да, я холєрик.

P.S. Якби уважніше читали форум, то б знали, що уже є можливістиь дивитися хто поставив мінус!

Може нам з вами зустритись за чашечкою кави та поспілкуватись? Ви така обізнана і різнопланова людина, що аж захотілось з вами особистої зустрічі. Можливо ми зовсім не такі як одне про одного намалювали картинку. І як то кажуть - розібрались, може мене наставили б на путь істєнний чи щось підказали більш дієве ніж заяви та дзвінки?

Ні, дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте, якщо вас чи дружину образила. Зовсім не мала на меті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може нам з вами зустритись за чашечкою кави та поспілкуватись?

Ні, дякую.

Жені кава не цікава, тільки рольові ігри, в масках і без ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не думаю що надто велика сума

Все воно відносно, друже.

Відносно бюджету міста - може й не дуже. Але ,якщо порахувати скільки всього корисного для міста за ці гроші можна зробити...

А от між іншим, де на сайті міськради можна подивитися про цільове використання коштів? Зокрема, скільки бабла місто про**ало на вибори.

не сайт міськради, але...

Другий тур виборів луцького мера коштував 842 тисячі

http://ar.volyn.ua/20151118-druhyj-tur-vyboriv-lutskoho-mera-koshtuvav-842-tysyachi/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не думаю що надто велика сума

Все воно відносно, друже.

Відносно бюджету міста - може й не дуже. Але ,якщо порахувати скільки всього корисного для міста за ці гроші можна зробити...

А от між іншим, де на сайті міськради можна подивитися про цільове використання коштів? Зокрема, скільки бабла місто про**ало на вибори.

не сайт міськради, але...

Другий тур виборів луцького мера коштував 842 тисячі

http://ar.volyn.ua/20151118-druhyj-tur-vyboriv-lutskoho-mera-koshtuvav-842-tysyachi/

Стільки грошей "вбухали",а вибрали фіг знає кого.Тепер ждіть других виборів мера ,тоді, можливо, й заасфальтують й інші наші "чудові" дороги.А взагалі вибори треба проводити мінімум кожні пів року.Тоді можливо в нашому місті й будуть якісь позитивні зміни.     

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стільки грошей "вбухали",а вибрали фіг знає кого.Тепер ждіть других виборів мера ,тоді, можливо, й заасфальтують й інші наші "чудові" дороги.А взагалі вибори треба проводити мінімум кожні пів року.Тоді можливо в нашому місті й будуть якісь позитивні зміни.    

а скільки забрали ( не додали ) в людей грошей ! те що вони зробили до виборів , тепер чотири роки будуть робити стільки ж !( чи будуть )!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...