Перейти до змісту

аааааааааа! Шо сі стало з підписами???

Юлямпочка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Любі адміністратори!!!

Хлопці!

Чоловіки!

Знавці!!!

Народ!

Я вже не раз піднімала тему помилок на луцькому форумі. Наприклад, НУ НЕ МОЖЕ бути в назві однієї підтеми одразу дві помилки, мало того, що жіночий клуб - це ТАКіЙ собі будуарчик, то крім того, це клуб однієї жінки woman's club - і мені про це вже пишуть! Так тепер я ПОМОГАЮЩИЙ!!!

Ну пазялуста, хто-небудь!!! Підпишіть мене ким завгодно, але... НЕ РОСІЙСЬКОЮ (хоч ця мова є для мене вродженою і мені байдуже, хто якою говорить) і НЕ ЧОЛОВІЧОГО роду. Якось з джанімен (хоч це тож чоловічого, але ладно) було спокійніше, верніть назад!!! Самі ми нє мєсниє, 500 постів в мене ше нема, тому я в такій формі...

Щиро ваша

з любов'ю

Юлямпочка

Опубліковано

зайди в My Controls ,а там в Edit Profile Information ,потім в полі Custom member title, напиши саме що є хороше про себе ,і буде тобі щастя. ;)

Опубліковано

передивилась тему і не бачу, де я дала привід думати про себе АЖ ТАК погано. ;). Я ж написала, що не маю п.ятисот постів. Тобто, такої послуги мені ще не пропонують.

Опубліковано
передивилась тему і не бачу, де я дала привід думати про себе АЖ ТАК погано. :). Я ж написала, що не маю п.ятисот постів. Тобто, такої послуги мені ще не пропонують.

ну тоді звиняйте ,я думав що воно у всіх доступне. :o ,виход один, до ранку далеко набивай по бистрому 71 пост. ;)

Опубліковано
Підпишіть мене ким завгодно, але... НЕ РОСІЙСЬКОЮ

ниасилил патамушто украйинською

Опубліковано

Це найменше, чим я можу допомогти учаснику p3h, який "ниасилил патамушто украйинською" <_< Ще можу порадити змінити нік на "pnh" чи "p13da" ;) До речі це моє 500-те повідомлення, зараз спробую змінити "помогающего"

Опубліковано

Але можливість самому змінити підпис після 500-го повідомлення так і не з"явилась <_< Ну не хочу я бути "Опытным" ;)

Опубліковано

А може запропонувати модераторам якусь україномовну систему статусів - сподіваюсь, вона не дуже складно налаштовується. Тільки щось в мене настрій не креативний- треба подумати, як українською гарно статуси назвати.

Опубліковано
Боже, воно Вам, що так сильно мішає?

якщо мішає Юлямпочці, то хай їй торік поміняє.... знайшли проблему <_<

Може початись безпідставний флейм на тему "Юлямпочці поміняли", а @іншому форумчанину X@ -ні... ;)

Опубліковано
А може запропонувати модераторам якусь україномовну систему статусів - сподіваюсь, вона не дуже складно налаштовується. Тільки щось в мене настрій не креативний- треба подумати, як українською гарно статуси назвати.

А я думаю шо краще самому собі статус писати. А шо треба 500 повідомлень - то непроблема. Я ждав - і дочекався <_<

Опубліковано

ну... метод, звичайно, але он, Люка каже, що щось він так і залишився опитним...

Але ше, пост же не тільки підписів стосувався, а тонко натякає ще на проблеми назв гілок ;).

Опубліковано

Юлямпочка - Лука - Доктор ортопед придивись!

П.С. Ти багато пишеш постів скрізь - то ше місяць-два - і буде підпис!

Або - зайди в хумор і добавляй всякі прикольчики, пиши анекдоти, став картинки - багато є шляхів збільшення постів ;)

Опубліковано

Luka, надеюсь ты не забрызгал монитор слюной(или чем ты там брыжжешь трештокер)... главное что не захлебнуся, гл :lol:

ps в игнор добавлю после справки от ветеринара

Опубліковано
Luka, надеюсь ты не забрызгал монитор слюной(или чем ты там брыжжешь трештокер)... главное что не захлебнуся, гл :lol:

ps в игнор добавлю после справки от ветеринара

Мені тебе по-людськи шкода. Твій ps я повністю не зрозумів, але краще не лікуйся у ветеринара. Я б порадив для початку пройти курс лікування електричним струмом.

Опубліковано
Я б порадив для початку пройти курс лікування електричним струмом.
я так думаю що мається на увазі явно не електрофорез... :lol:
Опубліковано

Такий радикальний метод застосовується в психіатрії. А електрофорез- теж можна, напр. з KCN (калію ціанідом)

Опубліковано

Я теж ЗА щоб запровадити якусь систему статусів УКРАЇНСЬКОЮ. Якщо творчо підійти, то буде дуже класно, а якщо ще додати трохи гумору...

Опубліковано
електрофорез- теж можна, напр. з KCN (калію ціанідом)
є ще більш радикальний, але менш протизаконний метод -- винайти машину часу, повернутись в минуле і подарувати його батькам ящик презервативів :lol:

Судячи по постах, повертатись прийдеться десь років на 15 назад :)

Опубліковано
Я теж ЗА щоб запровадити якусь систему статусів УКРАЇНСЬКОЮ. Якщо творчо підійти, то буде дуже класно, а якщо ще додати трохи гумору...

Да, но это не решит проблему Юлямпочки в частности и форумчанок в целом. :lol: Ведь нужны будут определенные окончания, типа journeyman = мандруючИЙ - мандруючА :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...