Перейти до змісту

Надо работник для работы за деньги.

paksivatova

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ищу работника для работы за деньги.

Обязательные условия:

водительское удостоверение кат "В"

умение ездить на малотонажном грузовом микроавтобусе, в том числе отлично заезжать задним ходом в узкие проемы :)

знание волынской и ровенской областей.

знание элементарных составляющих авто. масло к маслу, омывайку к омывайке, а тормозуху в тормозуху.

за это гарантирую достаточное кол-во денег в ваш карман.

О97-965-О2-ОО Алексей.

звонить с 8.00

p.s. умение общаться с "попрошайками" без фанатизма приветствуется.

Опубліковано
в том числе отлично заезжать задним ходом в узкие проемы

дана фраза відштовхує від бажання працювати будь-де) хоча сенс парадоксальний

Опубліковано
в том числе отлично заезжать задним ходом в узкие проемы

дана фраза відштовхує від бажання працювати будь-де) хоча сенс парадоксальний

народ мы пародоксальный :) пока не ткнешь носом, не заметишь :) и вправду по европейски звучит.

а на деле очень часто приходится шириной 2.2м задним ходом заезжать в ворота.

Опубліковано

Не впевнений що ви готові платити робітнику "деньги", думаю так "мелочь на пропитание" зможете заплатить.

Опубліковано

а предыдущий работник уже сдулся от работы? или задний ход поламался?

Ще не здувся, просто я не вмію їздити і незнаю Волинської та Рівненської областей.

Опубліковано
Для того, щоб не було флуду і суперечок у даній темі, пропоную тотримуватися нехитрих правил.

1) (Бажано) зазначити фірму/роботодавця

2) Чітко описати посаду, вимоги до претендента.

- освіта

- стаж

- вік

- стать

- досвід

- додаткові вимоги

3) Описати, що може дати роботодавець.

- орієнтовна ЗП.

- Соціальні блага (Соц пакет: відпустка, лікарняний, окремий кабінет, службове авто, тощо)

4) Контактні дані.

Опубліковано

- вік

- стать

Законодавством заборонені обмеження по даних параметрах. Тому і з правил їх потрібно прибрати, як такі, що суперечать законам України.

Опубліковано

- вік

- стать

Законодавством заборонені обмеження по даних параметрах. Тому і з правил їх потрібно прибрати, як такі, що суперечать законам України.

алкоголем можуть тогрувати особи які не досягли 21 року?

Опубліковано

А снайпером в АТО в добровольчому батальйоні може дівчина в 18 років бути? Це все умовно, звичайно, і тупо розводити дискусію про те, що жінка не може бути шахтарем, водієм БЄЛАЗу і тп. Але є те, що є.

п.с. А ти ніби не бачив на касі в супермаркетах дівчат молодших 21 року?

Опубліковано

А снайпером в АТО в добровольчому батальйоні може дівчина в 18 років бути? Це все умовно, звичайно, і тупо розводити дискусію про те, що жінка не може бути шахтарем, водієм БЄЛАЗу і тп. Але є те, що є.

Про це я вже казав, бо коли писав це - то думав. Якщо мені потрібен вантажник - то на особу жіночої статі - я буду дивитися в останню чергу.

Як і на дєдулю в 60+ років на вакансію промоутера.

Все ж під конкретну вакансію і посаду. Бо ситуації різні.

Хтось брав молодих на роботу - вони не справлялися, бо гульдибасили, бухали, безвідповідальні. І т.д. тепер хоче старших.

Хтось навпаки, хоче молодих, бо старші вже не такі витривалі.

Хтось не хоче жінку-працівника, бо це постійні лікарняні із дитиною.

Для когось це не проблема, бо головне, щоб робота робилася.

І так далі. Ситуації різні. Тому вказувати вік і стать - це бажані вимоги.

А стосовно топстарта - вкажіть мінімальну ЗП. На що ваш кандидат може розраховувати.

Опубліковано

Тому вказувати вік і стать - це бажані вимоги.

Бажані, то не обов'язкові, тому прибрати із правил теж бажано, тим більше, що вони незаконні. Або написати, щоб вказували бажану стать і вік.

Зрозуміло, що адекватний дєдуля не буде претендувати на роботу піджея в нічний клуб, а дівчина після школи на роботу нічного сторожа на склад.

Опубліковано

А я вважаю, варто залишити.

Закони і так націлені проти людей (поки що) от коли зроблять ДЛЯ людей, тоді і будемо не вчитися його обходити.

Ти ж сам розумієш, взяти на роботу жінку-водія не складно. Але є її можна так заганяти за тиждень, що вона сама звільниться. А потім казати, що жінки не бажані, бо вони не справляються.

Опубліковано

Тут мова не про те варто-не варто. Є Закон України Про зайнятість населення. Є його стаття 11. Правила борди їм суперечать. Все!

Завтра хтось захоче наркотики, зброю і людей продавати через борду, може варто залишити?

Опубліковано

а предыдущий работник уже сдулся от работы? или задний ход поламался?

прєдидущий працює і доволі успішно

він є на форумі,хоче - хай напише як йому

це шукається ще один ;)

Опубліковано

Там в статті написано Держава гарантує, а борда не гарантує.

І справа займатися дискримінаціями\наркотиками\зброєю це робота відповідних органів але аж ніяк не модераторів борди ...

Тому є правила борди. Тема суперечить тоді блокується\видаляється. Не суперечить значить все добре

Опубліковано

Много текста. Скільки платиш сумарно в міс? Яка система нарахувань?

П.С. Маю права, знаю Волинь, Рівне(обл і місто), Львів тощо, досвід водіння оф. від 10років в тому числі на вантажних авто, даішників ставлю на місце без зусиль, в законах орієнтуюсь. Готовий працювати понаднормово, виходити в вихідні, затримуватись тощо. Відповідальний, цілеспрямований і т.д. Щодо автівки та елементарних ремонтів та сервісу то руки ростуть із плечей.

У мене 2 умови:

- не менше 6-7 вихідних на місяць.

- зп від 20тис.грн сумарно щомісяця.

Підходить?

Опубліковано

п.с. А ти ніби не бачив на касі в супермаркетах дівчат молодших 21 року?

ну документи я в них не питав

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...