Перейти до змісту

2 з 4 проблем України - зрада і зрадофіли


Revolver

Рекомендовані повідомлення

Пишу про це давно, але усе в різних темах, от дуже гарно висловилась людина.

ibigdan 11 сентября, 10:20

То как зверь она завоет, то заплачет как дитя

Вчера вечером юанет накрыло новой зрадой - "ЦВК зарегистрировал партию террориста Пушилина и она будет будет баллотироваться на местных выборах". Куча СМИ перепечатало новость, не проведя даже минимальный фактчекинг. Даже блогеры его проводят, а СМИ нет.

0_d8aa4_fd9b21ab_orig.jpg

Здесь детальный разбор по пунктам, если кто ещё не читал.

А знаете почему у нас СМИ такие деградировавшие? Потому что такой запрос у общества.

Я тут недавно шутил, что "зрадофилию пора включить в реестр заболеваний ВОЗ и лечить электричеством", так вот теперь я не считаю это шуткой. Украинское общество больно "зрадой". Достаточно выйти на улицу, послушать разговоры в общественном транспорте или на рынке, чтобы захотеть уехать отсюда как можно дальше. Зрада-зрада-сливают-липецкая фабрика-договорняк-яценюк миллиарды-олигархи-европа нас сливает-ничо не меняется-зрада-зрада - причём они это говорят с раздражением и одновременно наслаждением, мол "какие все они там пидарасы, а я вот не такой". Возникает удовольствие от непрерывной зрады, страна бьётся в экстазе сеанса единовременного мазохизма. Поэтому СМИ, которые подливают зрады в огонь - пользуются спросом, в отличие от тех, кто работает на благо страны.

Последние два года показали нам, что у Украины истеричный, бабский характер. Она способна на иррациональную любовь, но легко переключается на такую же иррациональную ненависть. Она любит слухи, сплетни и скандалы, но не любит логику и сдержанность. Она способна на подвиги, как любая мать готова жизнь отдать за своих детей - но способна и на идиотские поступки, и на саморазрушение. Она может упрямо стоять на своём и сдаться в последний момент, потому что так захотелось. Она любит обвинять всех вокруг и требует от них перемен, но сама не хочет меняться.

Как вам портрет, а? :) Вздорная баба, но зараза - очень красивая и плодородная, этого не отнять. За это мы всё ей прощаем. А может зря, может надо воспитывать? Ремнём по жопе, чтобы перестала истерить.

Нет, ну правда. Украина к власти относится как жена к мужу - всё время недовольна, упрекает что мало зарабатывает и подозревает, что он где-то заначку прячет.

И никогда не задаётся вопросом, заслуживает ли она такого мужа в принципе?

Додам ще одну історію від себе,

Перша половина 2000-х, село, збори по переобранню голови ксп,

старий голова (понад 15 років пропрацював, не давав красти, сам часто сторожував) каже,

що минулий рік важкий, далі буде також непросто, але кінці з кінцями зведемо.

Молодий агроном (попередньо підговоривши частину місцевих) каже, що все можна змінити, зп збільшити в два рази, вийти з кризи і все таке.

Обирають агронома, за два роки ксп пропито і розкрадено в нуль.

За 3 роки приїзджають просити старого голову повернутися, але зуськи, бо йти туди де і земля бідна,

і матеріальна база в нуль перетворена і люди дурні, ніхто не хоче.

А суть історії полягає в тому, що більшість людей навіть не намагається розібратись, сісти, подумати і проаналізувати ситуацію, зате вони вміють кричати про зраду і вибирати на емоціях. Деякі хочуть, щоб світ змінився для них, але без власних жертв і зусиль зі свого боку. І ще одна риса характерна зрадофілам, це те що більшість з них навіть не пробували починати власну справу, тобто вони далекі від таких етапів як управління, планування, аналіз, статистика, юриспруденція.

post-26177-0-39281300-1441959031_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

А суть історії полягає в тому, що більшість людей навіть не намагається розібратись, сісти, подумати і проаналізувати ситуацію, зате вони вміють кричати про зраду і вибирати на емоціях. Деякі хочуть, щоб світ змінився для них, але без власних жертв і зусиль зі свого боку. І ще одна риса характерна зрадофілам, це те що більшість з них навіть не пробували починати власну справу, тобто вони далекі від таких етапів як управління, планування, аналіз, статистика, юриспруденція.

це суть розказаної історії, а суть історії України в тому що "більшість людей навіть не намагається розібратись, сісти, подумати і проаналізувати ситуацію, зате вони" щоразу голосують за ту саму владу щоб було потім кого крайнім робити у своїх бідах. Попутно люблять розповідати усім інакомислячим і просто мислячим про якусь міфічну зраду і т.д.

Це якийсь підвид стокгольмського синдрому напевно – чим глибше влада натягує, тим сильніше населення в неї вірує і підтримує усі "починання"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проблема це 30% вати в Україні.

результати останніх виборів президента і депутатів ВР показали інші цифри

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не всі ходили на вибори. Причому там вати найбільше - це окуповані території.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще один приклад, людина навіть не розібралась чи то правда чи перекручена правда, теоретично, звичайно, можуть викликати в суд навіть взяти під варту, але ж це ще не вирок,

а от за повалення держ.устрою існує реальний строк, але паці не до того

Bogdan Petlura shared Легіон Повстанців's photo.

12 hrs ·

Називайте мене агєнтом Кремля, провокатором, терористом чи ще кимось.

Але я закликаю всіх до збройного повстання з метою повалити існуючий режим внутрішньої окупації цинічної жидівської бариги Порошковича. Ні ми не просто повалимо, ми знищимо всю цю систему та її вірних прислужників, інакше далі буде тільки гірше і гірше. Якщо хтось готовий і далі жертвувати свободою, гідністю честю задля якоїсь міфічної єдності та цілісності держави Україна, яка насправді припинила своє існування з того моменту коли ця цинічна жидівська барига узурпувала владу і стала Президентом. Немає по суті вже ніякої цілісності, а війна це тупа м'ясорубка щоб вгробити десятки тисяч патріотів на фронті в котлах, поки в цей час в тилу режим внутрішньої окупації саджає, катує а може навіть і вбиває патріотів та людей здатних до спротиву. Ми не раби, так можливо ми і не переможемо, можливо ми програємо зараз, але згадайте УПА вони теж не думали що вони переможуть, але вони плекали надію що їх жертва не буде марною, інша справа що Українці просрали все те, що вони ціною власних життів здобули для нас. Тому досить бути рабами, досить боятися тих нахаб у владних кабінетах, вони помирають так само як і ми прості люди, вони не безсмертні і їх можна перемогти, але для цього нам потрібна єдність, мужність і надія на краще, ми маємо усвідомити помилки минулого, щоб не допустити ось такого піздєца (по іншому я не можу назвати) що відбувається зараз.

Хоча скоріш цей пост так і залишиться не почутими словами, криком моєї душі навіть, його прочитають режимні пси і тоді ясно що станеться, говорили мені заспокойся живи своїм "мирним" життям, але я так не можу, якщо хтось може я за них радий, і якщо зараз не час то коли?! Почекаємо рік, два ще 5 років, думаєте щось зміниться на краще?! Ви справді в це вірите?!

12009717_809405879176524_752094152943881512_n.jpg?oh=085bd941a2748835695a24268775c67e&oe=56719DD9

Легіон Повстанців

Знаєте коли я побачив що терорист ДНР Пушилін йде на місцеві вибори я думав що гірше вже не може бути. Я так розумію дніщє для нашої країни взагалі не існує?! Після ось цього я навіть не можу собі уявити що ще може бути гірше за це?!

Бійця з Кіровоградщини, який підбив ворожий танк, судитимуть за це в Луганську.

Фермера з Компаніївки Івана Стрільця, який служить у 17-й бригаді, збираються судити за вбивство ворожих танкістів.

Як повідомив брат бійця Сергій Пришляк, позов подали родичі загиблих у ворожому танку, який підбив Іван Стрілець.

До Луганської прокуратури його повинні були доправити 10 вересня, але перенесли на суботу, 12-те.

За словами Сергія, у прокуратуру його має доправити український (!) конвой, про факт допиту бійцю повідомив замполіт його ж частини.

Зараз герой, якого мали представити до нагороди, а натомість віддадуть на суд сепаратистів, знаходиться під Горлівкою.

20 вересня він мав поїхати додому на демобілізацію.

Нє так далі не можна, треба скидати цю цинічну жидівську баригу, інакше з кожним днем буде все гірше і гірше.

http://kr.depo.ua/…/biytsya-z-kirovogradshchini-yakiy-pidbi…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це все фігня. а от вчора наші красавци всі поголовно розказали що пушиліна зареєстрували на місцеві вибори і нічого. хаває народ таке гівно. ще сьогодні шустрий на каналі бєні розкаже щото майже правда цікаво парасюк прийде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я уже колись писав - не важливо кого обирати на виборах, при такому доступі до благ усі ведуть себе приблизно однаково.

Проблема в тому, що після обрання люди забувають, що треба тепер цю владу контролювати і вимагати покарань за косяки. Типу я і так уже забагато зробив - "вибрав". Тепер мені давайте всього і побільше. От тільки альтруїстів при владі нема і навряд чи колись будуть.

Терплять допоки вже на майдан не пора йти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Святий Отче Порошенко спаси нас! Алилуя! А ми будемо працювати і тебе прославляти! Алилуя. Я вже пофігашив на роботу. Алилуя! Зрада поборота, а перемога восторжествувала і дух Мінстеця з нами назавжди. Алилуя! Нехай всім хто кричав перемога буде добре! Нехай всім зрадникам буде зле. Алилуя!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і дух Мінстеця з нами назавжди

ви якось визначіться - то мінстець не може самого тупого ватника надурити, то пів країни в дурнях тримає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я уже колись писав - не важливо кого обирати на виборах, при такому доступі до благ усі ведуть себе приблизно однаково.

Проблема в тому, що після обрання люди забувають, що треба тепер цю владу контролювати і вимагати покарань за косяки. Типу я і так уже забагато зробив - "вибрав". Тепер мені давайте всього і побільше. От тільки альтруїстів при владі нема і навряд чи колись будуть.

Терплять допоки вже на майдан не пора йти.

Тебе keepo неслабо підкошує. де ти що писав? Ще перед Майданом писюлькав про то, що треба йти працювати (очевидно бізнес йшов і хотілось попантуватись). Майдан не підтримував, на нього не їздив, бо часу не мав. Потім прижало. Почав писати про голодні бунти - гугл пам'ятає. Вже про йди працювати не писалось. зараз трохи попустило, і знову йди працювати, а тут вже виходить що всі вони злодії і всі винуваті що не контролюють цю владу. Он короткий опис того що ти тут строчив, запам'ятав бо постійно щось мав мені сказати. Тебе ті всі події цікавлять на рівні твого кошелька.

Тепер твоя супер умна порада про контроль влади. Спасібо що очі відкрив. А влада щось може скриває? Все ж відкрито. Прокурори на лєксусах, судді на мерсах. Ну проконтролювали. Далі що? Ну не може прокурор заробити на машину за 1200 000грн. просто не зможе за життя. Що далі? Кого далі контролювати?

Як ти собі це уявляєш? купа голодних придурків, стадом мечиться по всьому місту і пальцем тикає то в одного то в другого чиновника, озвучує його статки? А далі що?

Так, я маю працювати, правоохоронець слідкує за порядком, відділ по боротьбі з корупцією її знаходить і дусить. Але з усього цього працює правильно тільки перше "я маю працювати". А все інше не працює. І Ті від кого залежить ця система підтримують її в такому стані. Бо реально всім вигідно, всій системі. невигідно тільки стаду баранів, тільки їм легко можна пояснити чого так все тяжко, от воно пасеться і практично не бекає.

Тебе турбує мінстець? З сучасними засобами комунікації достатньо два десятки блогерів з накрученою рєпою, щоб тримати під контролем все інформаційне поле. Ну і армія тролів не помішає. Мета ж засрати фігньою інформаційний простір, понароблювати мемів, перекрутити все так, щоб чорне було білим, а біле чорним. Щоб всюди був сумнів і скептицизм.

Починав це діло бірюков ввівши мем зради, за короткий період часу створили поділ зрада-перемога. А далі роби що хочеш, система вже протидіє сама собі через принципи. от і чудо мінстеця і ресурс невеликий, деякі шавки забезплатно стараються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, я маю працювати, правоохоронець слідкує за порядком, відділ по боротьбі з корупцією її знаходить і дусить. Але з усього цього працює правильно тільки перше "я маю працювати". А все інше не працює.

ти просто цього не бачиш. А чому? А тому що ПОРОХ-ЗРАДНИК! "і_я_нічого_не_хочу_бачити" Патрульна поліція - працює! Антикорупційний комітет, створений ПОРОХОМ, бл№ - працює. Верховна рада правда не може створити раду прокурорів для повноцінної роботи, але.... ПОРОХ ВИНУВАТИЙ!!!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, що ти куриш?

я коли в 2004 році зимою ночував в київській адміністрації, то недалеко від мене було 2-є співрозмовників і один іншого назвав "непатріотом", так от в того кого назвали почався реальний психоз, він кидався до людей і кричав усім, що хтось сказав, що він не партіот. Так його і винесли на руках з того залу засідань... до чого це я? а, думаю ти десь підходиш до тієї ж стадії, скоро на людей кидатись почнеш, раз вже на особисті образи переходиш ;)

Про те, що треба щось робити, а не пиздунця ганяти я говорив постійно і ніколи від своїх слів не відмовлявся.

Майдан не підтримував, на нього не їздив, бо часу не мав

фантазії?

Почав писати про голодні бунти

це була моя оцінка стану справ і стосувалась вона не політичного життя, а економічного. Думаю при курсі 40-45 (який тоді був) ти був би в перших рядах людей, що штурмували б закриті супермаркети.

а тут вже виходить що всі вони злодії і всі винуваті що не контролюють цю владу

хто всі?

Ну проконтролювали.

уже? ткнути пальцем і похникати це не контроль, та і прокурора контролювати - не твій рівень

Ті від кого залежить ця система підтримують її в такому стані.

в якісь темі є стаття про рожеві окуляри, перечитай її, там дуже гарно написано про систему. Ця система починаєця не від міністра, його зама, прокурора чи начальника ЖЕКу, а з простої людини, яка в лікарні несе хабар, щоб краще місце дали, а в школі, щоб кращу оцінку поставили і пішло-поїхало... так що ніяких "тих" нема. Є загальна маса, яка дуже інертна.

upd ось стаття про окуляри і цитата звідти:

Сотни тысяч людей работают на минимальную зарплату с доплатой в конверте. В налоговой инспекции служат 50 тыс. человек. Все они знают о существовании друг друга, но делают вид, что так и надо. Зашёл к увешанному золотом продавцу в ювелирный отдел, купил начальнице цепочку на день рожденья, прошёлся возле стоянки, где стоят автомобили по 60 тыс. долларов, – пойду я лучше заниматься рутинными бумажками, там как раз ФОП не закрыт уже полтора года. Мы с вами наблюдаем величайший самообман в новейшей истории Украины. Люди заявляют, что им нужны реформы, хотя вся система работает, как часы, в негласном сговоре друг с другом. Военный несёт канистру с бензином и ботинки на рынок, вы покупаете, милиция не видит, прокуратура не наблюдает состава преступления – все довольны. Более того, программисты пакуют чемоданы, услышав о налогах, регулярные недоборы в армию стали притчей во языцех, а человек начинает платить от места в хорошем роддоме и заканчивает до места на кладбище.

Думаю як буде поліція в Луцьку і вона буде працювати так як задумано, ми побачимо багато плаксивих історій про "я ж тільки на хвилину відійшов від авто, а вони уже штраф" або "ми ж нормальні пацани, тихо пиво пили на дитмайданчику - навіщо нас трогати було". Причому жалітись будуть ті ж, хто зараз ниє про зраду ідеалів Майдану.

Тебе турбує мінстець?

мене він абсолютно не хвилює, смішить як йому приписують одночасно мегазаслуги і суперневдачі

Ромаха, ти мені нагадуєш людину в велетенській калюжі лайна, яка замість того, щоб підложити камінь і уже далі насухо розмірковувати що робити, волає довго і нудно, що ніхто заради нього цю калюжу не розгрібає, хоча так в ній і сидить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніколи б не повірив рік тому, що в нас найдеться стільки дов№@#0бів, які будуть використовувати то й же мем, яким кацапи тролять українців і їхню мову, щоб лизати владі після Майдану.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця система починаєця не від міністра, його зама, прокурора чи начальника ЖЕКу, а з простої людини, яка в лікарні несе хабар, щоб краще місце дали, а в школі, щоб кращу оцінку поставили і пішло-поїхало... так що ніяких "тих" нема. Є загальна маса, яка дуже інертна.

Тебе кожен день натягують на взятки лікарі? Може вчителі? В мене того пішло-поїхало немає. Ну не беруть в мене взяток, один раз лікарка запропонувала здати кров за лікування малої - здав, подякувала.

Ти розумієш що контролювати прокурорів не мій рівень, але пишеш оту фігню про рожеві окуляри? Тобі не здається що є якийсь когнітивний дисонанс, щось не фуричить. Я тобі більше скажу. Ця система не залежить від моїх взяток. Порошенку мої взятки не потрібні, і Ківалову не потрібні і Шуфричу і Медведчуку. Їх повністю влаштовує, коли народ на самоокупаємості, бо їх доходи не перетинаються з доходами стада. Я вже одному працелюбу пробував пояснити, другий раз не буду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Святий Отче Порошенко спаси нас! Алилуя! А ми будемо працювати і тебе прославляти! Алилуя. Я вже пофігашив на роботу. Алилуя! Зрада поборота, а перемога восторжествувала і дух Мінстеця з нами назавжди. Алилуя! Нехай всім хто кричав перемога буде добре! Нехай всім зрадникам буде зле. Алилуя!

капєц, замінусували як ватніка :) Схоже що пороходрочер озлоблюється останнім часом.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти розумієш що контролювати прокурорів не мій рівень

не твій і не мій, оскільки наразі нема важелів впливу на них... окрім гранати хіба, хоча і про це я писав

Ця система не залежить від моїх взяток.

ти з нею просто не зтикався тісно, тому так нервуєшся.

Прийди в податкову за якимось папером - дівчина в віконці - "дайте 2 папки і 3 файли", на логічне питання "анахуа" - "бо вашої справки не буде куди діти"

Поставити лічильник на газ - безкоштовно, але черга на 1,5роки, без черги - 1000грн. І не ахметову чи фірташу, а дяді Васі слесарю.

Далі продовжувати, безвзяточний ти наш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напевно, мене чуть не так зрозуміли, я не проти критики влади, і так само сильно розчарований в пороху, я за конструктивну критику,

але я проти імпульсивної зради, коли люди не знаючи ситуаці і не намагаючись докопатись до суті, кричать на вила і все.

ну от наприклад, муженко, антигерой, але коли Мікац, сказав, що в принципі, схвалює його дії, то є над чим задуматись.

або коли йдуть бої, один підрозділ починає кричати про зраду, люди виходять на дорогу, блокують, підрозділ виводять, а через ту дирку нашим вже валять в спину і гинуть ті, хто не кричав, і звинуватять знову керівництво.

і коли починають вишукувати найменші промахи в тій самій поліції чи ще десь, це вже перебір зрадництва, в тому то і річ, що зміни на краще можуть проходити лише поступово, ну не можна за тиждень і два усе поміняти, особливо коли 90% усіх людей зі старої системи, але крок за кроком, реально, так кроків мало, так дуже багато справ ще по старому, але коли починається конструктивна критика, якісь справи набувають розголосу, то влада, все-таки реагує, хай на публіку, хай під примусом громадськості, але і це не може не радувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Револьвер, це добре, що шукаємо порозуміння. В Війну я не ліз і не критикував. В ній мене цікавило тільки пару питань: хто покараний за Зеленопілля. бо там була очевидна підстава; хто поніс відповідальність за Ілловайський котел, бо котел в умовах сучасних можливостей розвідки - це нонсенс і після цього Дебальцеве. Все. Три питання без відповідей.

До поліції ніхто не примахується, там немає до чого примахуватись - найнижчий рівень прийняття рішень, Тут все доволі вимальовується. А далі прірва і от тут головні питання. В нашій країні все важко зробити по закону, але все можна зробити по телефону і повір, всі все зрозуміють. Дзвониш до прокурора і він відразу пише заяву на звільнення за власним, те ж саме з суддею, будь-яким мєнтом. Ламається, перевіряються статки, підкидаються якісь контрафакти і будь-здоров на 5 років без права звільнення. Але влада в найголовніших питаннях повністю "безсила". Дєвочка-целочка. Оце лицемірство і піддається критиці. Всі волають про реформу судової, а влада в особі філатова плачеться в аргументованому безсиллі. Відповідно всі схеми працюють, в Україні розкрадаються мільярди, позичаються мільярди. Це вже зайшло дуже далеко, щоб так інфантильно все виправдовувати в діях влади. Бо нащо розраховуєте? Що прийде поліція і всіх накаже? А начальники поліції обираються без конкурсів - призначення Авакова і ще ми побачимо. Он Терещук - головний міліціянт Києва. Ну вроді зрозуміла позиція і негодування? Є в ній щось фанатичне? Кожен день в фейсбуковій ленті десятки прикладів найцинічнішого саботажу керованого з верхів. Все в документах і фіксації, а толку нуль. Тільки тролі верещать:"шоапатьзрада!?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Святий Отче Порошенко спаси нас! Алилуя! А ми будемо працювати і тебе прославляти! Алилуя. Я вже пофігашив на роботу. Алилуя! Зрада поборота, а перемога восторжествувала і дух Мінстеця з нами назавжди. Алилуя! Нехай всім хто кричав перемога буде добре! Нехай всім зрадникам буде зле. Алилуя!

Не треба сприймати такі питання близько до серця. В політиці головне - не мати фаворитів, нікому не довіряти і тримати всіх під контролем. Те, що наразі зашкварились парасюки та інші штурмовики не робить пороха святим. Останній теж вже давно зашкварився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Однією з найбільших проявів зрад, для мене, особисто, буде неповага та повна неувага до наших ветеранів та інвалідів. В т.ч., і психологічна допомога. Бо волонтери та громадські організації можуть не потягнути такий об'єм роботи. Прояви такої неуваги та усування від проблем ветеранів/інвалідів війни (зрештою, це війна, а не АТО. Як не називай.) я бачу вже. Почастішали повідомлення про суїциди серед них. Чого варті повідомлення про довбойобів маршрутчиків, які зневажливо ставляться до ветеранів (а це, які-не-які, настрої в суспільстві). Хлопці, які приїжджають у відпустку, рвуться назад, на фронт до побратимів. А це вже певні зрушення в психіці людини. Наявний приклад, події 31 серпня біля ВР України. Перед тим як хаяти Гуменюка, а може варто розібратись - а що в нього в голові? Я ніяким чином не виправдовую того, що він зробив (при умові, що це доведуть в суді, хоча і тут є певні нюанси - я про суд).

Політики та можновладці тіко піаряться на бійцях. Сьогоднішній приклад. Мій товариш приїхав з фронту за технікою - їм волонтери передавали БРДМ. Волонтери, зауважу, передавали. Все відбувалось в одному з сіл Києво-Святошинського районі. Так з'їхалось все керівництво району. Приїхало ТВ. Чотири, бл*дські, години керівництво піарилось, а хлопці думали в цей час про те, як вони будуть кріпити той БРДМ на лафету. Та і кран зачекався стільки стояти. Ось так політики піаряться на війні. Про заробітки я вже мовчу.

І знайшов відео в тему - про ветеранів армії США. Не хочеться, що б і в нас таке було. Бо тенденція хренова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По ролику, стає зрозуміло, що ветеранами в США називають усіх хто служив, а то вже інші кількості,

в США служити в більшості йдуть бо за це і перебування в резерві платять бабки, тобто в більшості неблагополучні люди, добровільно на це погоджуються, тому такі кількості і ветеранів і бездомних ветеранів.

навіть якщо вони перебувають в гарячих точках то у них є 40 денна ротація.

у нас звичайно ситуація ще гірша, тому що ротації не такі часті, забезпечення слабше да і до психологів не прийнято звертатись,

є одна характерна риса майдану і армії, у більшості (якщо не брати до уваги проф. військових за контрактом) пішли добровольцями найзнедоленіші, ті хто за життя страждав багато і знає, що таке біль, ті кому нема чого втрачати, ті хто гостріше відчуває несправедливість. І останні стануть першими, а перші останніми.

На жаль, тим хто був у пеклі і удома, порозумітись важко, найкращим варіантом буде відсутність кривих питань по війні і діях (на кшталт: "а тобі доводилось вбивати, а як ви воювали", людина сама розповість, якщо захоче), пропонування допомоги (найкращою поміччю буде можливість ветерану зайнятись якимось цікавим ділом, роботою, хобі, спортом, тобто надати людині можливість зайнятись чимось таким, що інтегрує її назад у суспільство, дасть їй можливість самоствердитись, показати, що вона хороша, заробити гроші), потрібно пам"ятати, що психологічні травми завжди мають наслідки, хоча їх не завжди можна помітити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю цим фото тут місце.

Мені цікаво, як мали вбити Авакова цією зброєю?На дробовик снайперський приціл вішати мали))))Мені ця "влада" не подобається...Як вбивства на майдані - так СБУ не має доказів і т.д.А як вбивство чиновника нинішньої влади, так зразу знайшли - вони що екстрасенси?Походу заказуха...

a518e1f808b1.jpg

c712019d579a.jpg

9ec0fdc83a92.jpg

3033ad13c2db.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...