Перейти до змісту

У Луцьку на кільці вулиці Собороності-Єршова загорівся тролейбус під час руху

ogon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У Луцьку на кільці вулиці Собороності-Єршова загорівся тролейбус під час руху. ВІДЕО

Опубліковано

Там лінії переобляють. кільце робять. щоб тролейбус міг розвернутися на кільці. Всі роботи, відповідно в нічну пору. руху тролейбусів немає, і авто менше.

В планах ,як я уже і казав, лінія з Молоді на Соборності праворуч.

Опубліковано

щоб тролейбус міг розвернутися на кільці

Не лише розвернутись. Міняється маршрут тролейбусів 8 та 9, тепер вони будуть ходити через Єршова (один в один бік, інший -- в інший), тому необхідно трохи переробити конфігурацію лінії, щоб з Єршова можна було їхати в будь-який бік.

Опубліковано

http://vk.com/video2...59f73811d687477

тут гарно видно як горіло...

Ну тож явно не тролейбус горить))))))) Отак і "народжується" всіляка "бувальщина"- в Луцьку горів тролейбус, ні, 2 тролейбуси, та ні, там люди ледь не згоріли...)))))
Опубліковано

епер вони будуть ходити через Єршова

здається, років надцять назад (ще "танк" стояв) в сторону Єршова - "ходили" тролейбуси...чи я плутаю?

UPD: не плутаю, згадав - ми на "аличу", таким чином їздили ;)

Опубліковано

На Єршова лінії є, але, якщо я правильно пам'ятаю, тролейбуси звідти ходили лише на Соборності, а на Відродження ні. Там немає універсального кільцевого руху для тролейбусів.

Опубліковано

На Єршова лінії є, але, якщо я правильно пам'ятаю, тролейбуси звідти ходили лише на Соборності, а на Відродження ні.

напевно, так воно і є. туди - з Відродження, назад - через Соборності. я, щось теж не пам'ятаю, давно було, але приємно згадати ;)

Опубліковано

Міняється маршрут тролейбусів 8 та 9, тепер вони будуть ходити через Єршова (один в один бік, інший -- в інший)

А нафіга? Об'їхати найбільш густонаселені райони в тому місці і менше заробити? Чи об'їхати на кінці маршруту всіх пенсіонерів халявщиків, що їдуть з Північного ринку на 40-й кв.?

Опубліковано

А нафіга?

Тому що додому доїхати хочуть не лише ті, хто на 40му живуть, а і ті, хто на Єршова і прилягаючих вулицях (я живу саме на одній з них, тут зараз немає жодного транспорту -- ні маршруток, ні тролейбусів, а пенсіонерів і школярів більш ніж досить, всі ходять пішки до Північного на зупинки).

До того ж, тролейбуси будуть ходити кільцевим рухом і через Єршова будуть під'їжджати до того ж 40го, так що основна незручність -- кілька зайвих хвилин потратити.

Опубліковано

ще б пустили лінію в Ківерці було б класно тим, хто там живе

1. В Ківерці маршрутки їздять приблизно кожних 15 хвилин. По вул. Єршова немає жодної.

2. В Ківерці потрібно будувати лінію. По вул. Єршова вона вже є.

3. Ківерці -- окремий населений пункт, а вул. Єршова (принаймні, її частина) -- це м. Луцьк

Опубліковано

Тому що додому доїхати хочуть не лише ті, хто на 40му живуть, а і ті, хто на Єршова і прилягаючих вулицях (я живу саме на одній з них, тут зараз немає жодного транспорту -- ні маршруток, ні тролейбусів, а пенсіонерів і школярів більш ніж досить, всі ходять пішки до Північного на зупинки).

Там в двоповерхових хатинках вздовж Єршова найбільш незахищені верстви населення скніють.

А в дні роботи авторинку там взагалі весело буде.

Опубліковано

Мої батьки пенсіонери ходять пішки, батько після двох інсультів, гіпертонік і діабетик.

І троє дітей моїх в 22 школу пішки ходять.

І я особисто писав листи міській владі з проханнями пустити тролейбус або маршрутку по Єршова.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...