pay19 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 19:47 #1 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 19:47 Форумчани, цікавить ваша думка щодо смаку горілки Львівська шляхетна від Львівського горілчаного заводу. Знайомі порекомендували її взяти, що можете сказати? Сам ще не дегустував) Купувати маю декілька ящиків. Також цікавить, яке з вин найкраще зараз купити, середньої ціни (55-75 грн). Варіанти: 1) щось з duty free 2) італійське вино 3) наше українське Будь ласка напишіть назву, що б могли порекомендувати.
Ko3bMa Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 19:53 #2 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 19:53 Слухав я всіляких любителів та поціновувачів і дійшов висновку, що оптимальним варіантом буде самогонний апарат
la20 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 20:01 #3 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 20:01 фінляндія класна штука особливо з клюковю. але ціна.........
sergkots Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 20:07 #4 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 20:07 Слухав я всіляких любителів та поціновувачів і дійшов висновку, що оптимальним варіантом буде самогонний апарат Є у Луцьку фірма, що обладнання продає під цю справу. Або продавала - давно вже у них був. По вину - "Чизай" закарпатський куштували? Досить достойне вино.
Davids Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 20:10 #5 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 20:10 Молоко кажуть домашнє найкраще. Магазинне порошкове здебільшого...
pay19 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 20:12 Автор #6 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 20:12 Думав над варіантом Мікадо - жіночки його полюблюють. Але воно дуже солодке.
kalyanuc Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 00:36 #7 Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 00:36 "Варіанти:1) щось з duty free"Якщо щось потрібно з дюті фрі, то пишіть в пп маю змогу дістати любий алкоголь.
soccer Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 04:03 #8 Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 04:03 Є у Луцьку фірма, що обладнання продає під цю справу. Або продавала - давно вже у них був.Що за фірма,де знаходиться,якщо не секрет?
NoGood Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 04:57 #9 Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 04:57 Знайомі дали вам справді хорошу пораду. "Львівська" по якості на голову вища різних медофів, немировів і т.д.
sergkots Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 04:57 #10 Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 04:57 Що за фірма,де знаходиться,якщо не секрет? Самсон на Зв’язківців - вони лабораторним обладнанням займаються . Реторти, пробірки, спиртовки, холодильники, трубочки.
ForZa Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 05:07 #11 Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 05:07 Але воно дуже солодке ...і порошково-хімічне
Zheny@ Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 05:50 #12 Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 05:50 Самогон - це круто. Але не кожен питиме, через специфічний смак та запах. Та бадяга, що в магазинах зветься горілкою - це мрак. Єдине, що на мою думку ще варте уваги - польські (російські) Зубрівки та Сопліци.
sergK Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 05:57 #13 Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 05:57 У меня без запаха! Трава творит чудеса!
sergkots Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 06:25 #14 Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 06:25 Самогон - це круто. Але не кожен питиме, через специфічний смак та запах.У меня без запаха! Трава творит чудеса!Самогон потрібно очищати. Методів і засобів багато. Є спеціалізовані форуми та література. Простий самогон має багато непотрібних домішок, що добряче б’ють по здоров’ю. Трава просто забиває запах, домішки залишаються. Я б робив п’ятикратну перегонку, чистку через активоване вугілля + чистку молоком. А вже потім можна травичку.
Zheny@ Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 06:27 #15 Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 06:27 ТОді та самогонка вийде золотою.
Michaylo Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 06:35 #16 Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 06:35 Так для себе ж !!!
Detloh Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 06:54 #17 Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 06:54 ТОді та самогонка вийде золотою. Отож бо, поэтому надо пить водку и не заморачиваться, тем более со спиртзавода уже "подземные реки" текут
Гість Selbeor Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 06:59 #18 Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 06:59 Самогон - це круто. Але не кожен питиме, через специфічний смак та запах.У меня без запаха! Трава творит чудеса!Самогон потрібно очищати. Методів і засобів багато. Є спеціалізовані форуми та література. Простий самогон має багато непотрібних домішок, що добряче б’ють по здоров’ю. Трава просто забиває запах, домішки залишаються. Я б робив п’ятикратну перегонку, чистку через активоване вугілля + чистку молоком. А вже потім можна травичку.Як писав Женя, при таких затратах самогон вийде дійсно золотим. Якщо правильно робити самогон, без всіляких непотрібних домішок, то він не буде бити по Вашому здоров'ю, звичайно при вживанні в помірних дозах. Мій батько робить самогон тільки з цукру, дріжджів і води та фільтрує активованим вугіллям. Коли приїзджаю до батька і вечеряєм під чарочку, на другий день голова не болить, дружина каже, що і перегару немає, такого як після 100 грам магазинної горілки, а це я вам скажу показник))) Якось так....Ось тут пізнавальна інформаця є.
Zheny@ Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 07:10 #19 Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 07:10 Коли є час, натхнення та місце для злочину де гнати самогон, тоді я згоден. Можна гнати. Але 5-тикратний перегон - це вже спирт. При чому такий, що його знову ж таки доведеться розбавляти. Але дешевше буде купити дорогого алкоголю в магазині.Самогон подвійного перегону - саме те, що потрібно. А при нормальних і правильних технологіях - від горілки не відрізниш. І голова не болітиме, і вихлопу не буде.
AnimaNoir Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 07:28 #20 Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 07:28 Після самогону буде голова бобо. І не треба розказувати, що хтось там пив і все круто. Так організм в кожного різний, але як писалось вище, треба очищати, бо там є сивушні масла яких в якісній горілці бути не має. З наявних в магазині це вже вищезгадана Фінляндія, ціна дорога, але краще випити пляшку хорошої ніж 2-3 бадяги. Якщо є змога взяти з дюті фрі раджу також фінську Saimaa. І взагалі, ну його ту горілку, пийте джин
Соромітник Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 07:32 #21 Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 07:32 я уже давно пойняв що пити треба шото дорожче і тоді не переймаєшся будунами, перегаром і т.д. горілку якщо деколи і вживаю то Зубровку, для душі п’ю вино, для нажратися – ром доречі, є ж тема про продаж французської Борис Єльцин, там ціна за 3 літри дуже навіть нормальна підозрюю що вона повеселіше буде всього мотлоху що в наших магазинах продається недорого
Venom Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 08:22 #22 Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 08:22 Львівська шляхетна, як писали вище, краще від розкручених Медов, Немирів і т.д. суттєво.Є знайомі, які тільки позитивно відгукуються на рахунок цієї горілки.Мікадо - не вино, а настоянка.
kalyanuc Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 08:25 #23 Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 08:25 Finlandia 1л 40% - 12 € (Grapefruit , Cranberry , Lime , Mango , Blackcurant , Redberry)Finlandia 0.5л 40% - 7 €Finlandia 1.75 л 40% - 19 €Дорога зараз Finlandia, але справді - "краще випити пляшку хорошої ніж 2-3 бадяги." © AnimaNoir
Гість Selbeor Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 08:27 #24 Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 08:27 Дорожче не означає якісне, ром це та сама самогонка з цукрової тростини, витримана в дубових бочках...але ж то РОМ)))))
WebTraveller Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 08:31 #25 Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 08:31 Самогон - це круто. Але не кожен питиме, через специфічний смак та запах. Та бадяга, що в магазинах зветься горілкою - це мрак. Єдине, що на мою думку ще варте уваги - польські (російські) Зубрівки та Сопліци. Якщо гарно заправити самогон то ні запаху ні смаку неприємного не буде Знаю з практики
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.