Перейти до змісту

Хто юзає телефон на вінді ?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

не можу що ? добавити ІК-порт на телефон ? так, не можу .. бо мені він нафіг там не треба .. для телевізора в мене пульт є ... а ТВ підключений в мережу прекрасно працює з телефоном на вінді ...

на рахунок ІК-порта, згадав чогось К750і)

• Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну пробува ВФ. Все одно наразі обрав Андроид.

Набагато ширший функціонал, купа безкоштовного софта. Ну і якщо потрібно щось своє написати то у Андроїда це просто.

Опубліковано

ІОС обсирають юзєри андроїда, андроїд обсирають яблочнікі, вінду обсирають вищеописані.

Блекбері і тд не обсирає ніхто.

Може Алєксандр Друзь знає отвєт на передостаннє речення?

Опубліковано

ІОС обсирають юзєри андроїда, андроїд обсирають яблочнікі, вінду обсирають вищеописані.

Блекбері і тд не обсирає ніхто.

Може Алєксандр Друзь знає отвєт на передостаннє речення?

Тут і Друзя не треба, все дуже просто. Поки обсирали ІОС, відроїд і вінду на блекбері вже не вистачило того чим срають, так сказать просрались уже))

Опубліковано

Ну я хоть і любитель Андроід, але вважаю ІОС дуже хорошою ОС.

Так для мене як людини яка іноді хоче щось написати для телефона Андроид значно кращий!

Але якщо з позиції користувача:

Андроид: Взалаі практично пуста коробочка зі скудним базовим функціоналом. Але навішати можно будь-що. Софйта тьма. на любий самк.

ІОС: Дуже зручненька і гарна з хорошим базовим функціоналом. В апп сторе також софту достатньо для розширення. Дуже крута апаратна частина. Мінуси: вартість, для того щоб щось своє туди впихнути тре помахатися .....

ВФ: Проста система з досить непоганим базовим функціоналом. Стабільна робота якісна зборка (якшо ми про колишню нокію). А от поставити щось навіть не своє а бажане ... незнаю можливо я дивлюся якось не так на ті системи ну але мені реалізація програмістів під ВФ ... від Телеграма і до всіляких РДП менеджерів щось там не так ... Ну правдо офіційні майкрософтовські схожі на людский софт.

Опубліковано

Дуже крута апаратна частина.

До чого тут iOS до заліза? У флагманів на Андроїд апаратна частина, м'яко кажучи, не гірша, а часто краща. Та і твердження, що iOS гарна, досить спірне. В Андроїді можна змінити на свій смак практично все від шрифтів до іконок, від вигляду звонилки до всього робочого столу (лончера).

Опубліковано

Андроид: Взалаі практично пуста коробочка зі скудним базовим функціоналом

ІОС: Дуже зручненька і гарна з хорошим базовим функціоналом.

Обгрунтуй, ну хоча б 5 камнів в город гугла, тільки без перекоса в порівнянні, а-ля 8-9іос і 2,3 Андроід.

Опубліковано

А порекомендуйте телефон на вінді, щоб відповідав таким вимогам

в порядку приорітету:

1. Щось невеличке до 4", бажано перевірене старе (тобто б/в);

2. Дві сім карти;

3. Камера для більш-менш якісних знімків і відео не менше 5 Мп з автофокусом і спалахом;

4. Хороша якісна ГПС-нафігація, наскільки можлива в подібних апаратах ;)

5. вай-фай і більш менш нормальний серфинг в інеті;

6. довгограюча батарея як для таких вимог.

Опубліковано

Nokia Lumia 630

тільки екран трохи вилазить, але апарат невеликий.

до 4" не знайдете.

дякую, але не підходить:

великий екран... достатньо 4"

відстуність спалаху....

Не розумію бажання мати маньосіка.

бюджет і не хочу "лопат"...

Опубліковано

4. Хороша якісна ГПС-нафігація, наскільки можлива в подібних апаратах ;)

6. довгограюча батарея як для таких вимог.

1. Зі всіх оф-лайн програм для навігації якими доводилось користуватись (як безплатних так і платних, включаючи славнозвісний навітел) кращої за Here Drive+ від Нокіа не зустрічав. Користувався як на Люмії 520 так і на 720.

2. У моєї 720-ї в режимі звонилки батарея бувало що витримувала 5-6 днів без підзарядки.

Опубліковано

Тіпа лопата, то зараз мінус.

Мінус не мінус, але кому як вже зручно. В моєму розумінні телефоном повинно бути можливим і що основне зручним користування однією рукою. А то коли одна рука занята, а тримаючи телефон в іншій руці не можна дотягнутися пальцем до того чи іншого краю дисплея - це вже повний треш.

Опубліковано

В моєму розумінні телефоном повинно бути можливим і що основне зручним користування однією рукою.

В багатьох "лопатах" є однорукий режим.

Опубліковано

До чого тут iOS до заліза? У флагманів на Андроїд апаратна частина, м'яко кажучи, не гірша, а часто краща. Та і твердження, що iOS гарна, досить спірне. В Андроїді можна змінити на свій смак практично все від шрифтів до іконок, від вигляду звонилки до всього робочого столу (лончера).

Ну є різниця коли залізо і софт робляться в симбіозі однією компанією, і коли плати друкуються 10ма заводами а ось збирається ще декількома центрами розробки які вперше зустрічаються на момент бета тесту. А у випадку китайців зустрічаються в момент прошивки :)

Обгрунтуй, ну хоча б 5 камнів в город гугла, тільки без перекоса в порівнянні, а-ля 8-9іос і 2,3 Андроід.

Ну попробуєм:

1) Блокнотик. На дроід досить довгенько підбирав людський записник. На айпеді зразу був і впринципі людський.

2) Якщо ти любиш почитати книжки журнали то ммм шукай шось на дроиді. Або на йаблочку зразу магазинчик з усім тим добром.

.... блін бачиш був би фанатом яблока може б натянув би 5 а так шось нелізе в голову. Яблокопродуктами користюся лише по робочим питанням, тому мабуть і небачу +.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Не пройшло і півроку  , як  я зважився купити .

Взяв в Алло Microsoft Lumia 640 XL DS Black .

Перед тим довго крутив  звучайну і  XL  . Взяв  " лаптя" =)

Буду освоювати .

650 вирішив не чекати , бо ,  пишуть , що буде тільки 5" версія  , а  фаблет не  випускатимуть . І  ціна очікується на рівні 220-240 у.о.  за 5"  , а ця 5,7"  виходить менш , як 170 .

http://rozetka.com.ua/microsoft_lumia_640xl_ds_black/p2306607/

Опубліковано

Мда,  трохи дивно виглядають характеристики за такою ціною.  Але альтернатив нема для любителів віндофонів. Друге діло андроід,  за менші гроші були б кращі характеристики(

Опубліковано
21 часа назад, Mykola81 сказал:

Не пройшло і півроку  , як  я зважився купити .

Взяв в Алло Microsoft Lumia 640 XL DS Black .

Перед тим довго крутив  звучайну і  XL  . Взяв  " лаптя" =)

Буду освоювати .

650 вирішив не чекати , бо ,  пишуть , що буде тільки 5" версія  , а  фаблет не  випускатимуть . І  ціна очікується на рівні 220-240 у.о.  за 5"  , а ця 5,7"  виходить менш , як 170 .

http://rozetka.com.ua/microsoft_lumia_640xl_ds_black/p2306607/

Сестра такий юзає. Задоволена на всі 100%

Опубліковано

взяв малому на день народження Lumia 640.

Покористувавшись ним троха – зрозумів що може то я даремно хочу айфон новий :)

Ніколи не розглядав як варіант для себе дроїд з багатьох причин. А віндофон виявився дуже навіть хорошим і, головне – суттєво дешевшим варіантом. Навіть на троха застарілому залізі ОСя і софт просто літають (що лишній раз доказує туфтовість одного з конкурентів) :) .

Опубліковано

Користуюсь і я декілька місяців...

Перших 2-3 дні звикала, а тепер насолоджуюсь використанням) 

Дуже подобається те, що записи синхронізуються з комп"ютером. Вся важлива інформація завжди під рукою)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...