Перейти до змісту

Прижки з парашутом

morter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хто цього року збирається їхати - відписуйтесь тут - гуртом легше...

тут все більш-менш детально розписано в кого є питання - то до tohi - він все ще раз розкаже.

Прижки починаютья або 24-25-26 квітня

або наступні вихідні

від погоди залежить

• Відповідей 177
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 8 місяців потому...
Опубліковано

Підкажіть що чути за цей рік. Коли відкривається сезон і до кого можна звернутися за детальнішою інформацією? :rolleyes:

Опубліковано

якщо будете ще збиратись стрибати, то двоє бажаючих хочуть до вас приєднатись:)

Опубліковано

Так скільки секунд вільне падіння???

І з якої висоти пригти??? В львові і в рівному з однакової???

Опубліковано

Відповідь на питання можете отримати на сайті про який йдеться вище.

Щодо Рівного, то сезон там почнеться ще не скоро - кінець весни, початок літа. Все залежить від стану яродрому (там газон і треба щоб він достатньо підсох).

Висота стрибка (принаймі була минулого року) для тих хто стрибає тільки раз - 950м. Якщо Вам ще хочеться вільного падіння - будь-ласка, ставайте спортсменом, навчайтесь і буде вам вільне падіння. Тільки не з першого стибка :)

Опубліковано

Відповідь на питання можете отримати на сайті про який йдеться вище.

Щодо Рівного, то сезон там почнеться ще не скоро - кінець весни, початок літа. Все залежить від стану яродрому (там газон і треба щоб він достатньо підсох).

Висота стрибка (принаймі була минулого року) для тих хто стрибає тільки раз - 950м. Якщо Вам ще хочеться вільного падіння - будь-ласка, ставайте спортсменом, навчайтесь і буде вам вільне падіння. Тільки не з першого стибка :)

• 4 тижня потому...
Опубліковано

якщо газон буде трохи вологий - це навіть трошки на плюс - м"якішший буде. Але борсатись в болоті явно не прикол)). Двічі стрибав у Воронові з парашутом - сухий газон твердоватий :))).

А щодо сезонності, я знаю, що матьорі стрибуни стрибають і глибокої осені і навіть зимою (просто місця треба знати і потрібних людей).

Так скільки секунд вільне падіння???
- 3 сек. при завдані на стрибок в 3 сек., 5 сек при завданні 5 сек. Потім спуск з відкритим парашутом - 2,5-3 хвилини. Тривалість, я думаю, залежить від висоти та ваги.
І з якої висоти пригти??? В львові і в рівному з однакової???
першоразники (або туристи, що приїздять стрибати час від часу) - стрибають з висоти від 800 до 1000 м. залежить від різних факторів, типу хмарність і т.д.

проте типу стандарт 950 м. - двічі стрибав, і двічі писали цю висоту в свідоцтвах.

хочу тоже прыгнуть...может кто то возьмет меня с собой ?! _40.gif
якщо будете ще збиратись стрибати, то двоє бажаючих хочуть до вас приєднатисьsmile.gif

дочекайтесь квітня-травня - буде якось яснішше зі стрибками - зазвичай сезон вже відкривають, але ше серйозні напряги з погодою. Далі - як тільки відкритий сезон, багато місцевих рівеських бажаючих стрибають в першу чергу - вони ше з зими проходять інструктаж навчання стрибкам і укладці парашута. І вони вже як підготовлені стрибуни приїздять на аеродром, а всі інші мають проходити ше і інструктажі. Тобто десь на травень можна планувати - аби тільки садіння картотлів не заважало вашим планам. А щодо "приєднатись" - дак без проблемів - підтримуєм контакти, я швидш за все буду їхати та пара людей зі знайомих теж мають бажання.

Опубліковано

І ше один момент по темі:

піднімалось питання "Куди їхати - Львів чи Рівне?"

Не в образу Львів"янам, багато кого з них знаю і поважаю (Zippo та Viktor_T - респект), та й доводилось разом стрибати, зручнішше їздити стрибати на Воронівский аеродром.

У Львові така система: в четвер та пятницю проводять інструктаж перед стрибком в клюбі у Львові, навчання укладанню парашута , а в суботу вже виїзд в Цунів на аеродром. А для людей немісцевих - щоб все організувати в один день - то потрібно домовлятись з інструктором, щоб він по скороченій програмі проводив інструктаж. Можливо надалі щось зміниться - буде видно.

В Рівному інструктаж та стрибки організовують в один день, парашути при цьому укладають маленькі дітки чи то з кореї чи то в`єтнаму))) - кароч все нормально. Ну але якшо зі стрибками шось затягнеться - можна не встигнути на маршрутку з Воронова, тоді добиратись тре буде попутками)).

Та і в силу причин багато львівських парашутистів їздять стрибати в гості до Воронова)))

Опубліковано

старенька стаття, але цікава:

Парашюты и женщины

Алексей Грищенко

Первый раз страшно, а потом нравится.

Женщин, как и парашютов, должно быть не менее двух. Если отказала основная, то использовать запасную. А чтобы она реже отказывала, надо правильно укладывать.

Если женщин использовать одновременно, а не по очереди, то они могут перехлестнуться друг с другом и в результате вы не получите не того не другого, поэтому лучше сначала отцепиться от основной, а затем с помощью кольца ввести в действие запасную. Если вы экстремальщик и используете одну женщину вместо двух, то в случае отказа вам ничего не остается делать, как подергать за свободный конец.

Чтобы было меньше отказов необходимо соблюдать условия хранения и укладки. Нельзя заносить женщину из тепла в холод и оставлять там надолго, из-за возникновения конденсата смерзаются все складки и возможен отказ. По ходу укладки необходимо внимательно ее осматривать на наличие разрывов и повреждений, особое внимание уделить полюсным отверстиям.

Укладывая, не курите и не жуйте жвачку, а также не используете открытый огонь. Следите за последовательностью укладки, старайтесь ничего не напутать.

Приступая к прыжкам на женщине используйте соответствующее обмундирование, на женщину рекомендуется одевать перчатки, иначе возможны ссадины и царапины. Все развороты лучше всего делать плавно, при раздевании избегать резких срывов. Иногда на прыжках с женщинами, особенно когда давно не прыгал случаются жесткие приземления на неподготовленную поверхность, поэтому необходимо уметь делать кувырки и кульбиты.

При недостатке опыта бывают случаи протаскивания женщиной, в основном когда у нее плохое настроение или не сезон, можно конечно долго волочиться за ней, пока не упретесь рогами в какой-нибудь бар, если вы уже долго за ней таскаетесь, лучше от нее отцепиться.

По окончании прыжков на женщине, как и после прыжков с парашютом лучше всего помыться под душем, а потом выпить чего-нибудь покрепче в компании друзей обсуждая очередной прыжок. О неудачном прыжке лучше помалкивать, дабы не быть посмешищем.

Особо хороших женщин рекомендуется закреплять за собой соответствующим штампом и росписью в паспорте.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
А щодо "приєднатись" - дак без проблемів - підтримуєм контакти, я швидш за все буду їхати та пара людей зі знайомих теж мають бажання.

Я теж хочу стрибнути. Буду вдячна якщо можна буде підтримувати контакт :) Теж маю знайомих що виявлять бажання стрибнути.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

до відома бажаючих стрибнути - Львів`яни вже потихеньку стрибають,

Рівенчани - активно готуються до відкриття сезону.

;)

• 1 місяць потому...
  • 4 тижня потому...
  • 2 року потому...
Опубліковано

в суботу стрибав зі sky-group. враження нормальні.

доставка - або їхня зі стрийського автовокзалу (+40грн в обидві сторони), або від перехрестя Стрийської та Наукової 234-та маршрутка до Крупського (їхдить через 10 хв).

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

В суботу пощастило здіснити перший стрибок з парашутом.

Не буду передавати емоції, бо всерівно не зможу. Зауважу лише, що найважче було переступити через поріг літачка звичайно, а приземлення вийшло простіше простого, я очікував що буде значно важче приземлятися.

Так, що хто бажає це зробити чекайте літечка і Бог Вам в поміч. Не бійтеся, воно того коштує.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...