BiO Опубліковано 10 Червня, 2008 в 05:32 #76 Опубліковано 10 Червня, 2008 в 05:32 vetra Для того, щоб наступні 9 стрибків в цьому сезоні були по 60 грн., потрібно пройти лікарську комісію. Бланки для проходження можна було взяти в лікаря. Можна ніби стягнути тут, але уже без пачатки. Victor_1989 А можна детальніше про стрибки під Львовом? Хочеться і там спробувати. Там ніби озерце є, ліс - має бути цікавіше Mouse В бік дьорнуло, але це лише потік повітря - вітер, так би мовити. Угу, це тоді, коли на землі був повний штиль. І дьоргнуло за літаком чомусь, причому так, що стабілізуючий парашут зі стропами став майже горизонтально! Можливо, причину цього я додумав (хоча теоретично все воно так і було), але за те, що бачив - ручаюсь.
Victor_1989 Опубліковано 10 Червня, 2008 в 05:59 #77 Опубліковано 10 Червня, 2008 в 05:59 Більш детальніше про стрибкі у Львові можна дізнатись на сайті http://extreme.lviv.ua/, там є кординати в кого можна більш детальніше розпитати, але краще розізнати телефони інструкторів і вже з ними безпосередньо розмовляти. Якщо будете телефонувати у клуб то майте на увазі, що коли візьме трубку секретарша то вона дура і вона нічого незнає що твориться в клубі, телефонувати краще в середу і четвер після 15 год, можна і в пятницю
zippo Опубліковано 10 Червня, 2008 в 06:21 #78 Опубліковано 10 Червня, 2008 в 06:21 А можна детальніше про стрибки під Львовом? Хочеться і там спробувати. Там ніби озерце є, ліс - має бути цікавіше А ось вам і озерце... Ляпота
ZaZik Опубліковано 10 Червня, 2008 в 06:48 #79 Опубліковано 10 Червня, 2008 в 06:48 ... А всі нещасні випадки трапляються від недотримання правил техніки безпеки, та недисциплінованості парашутистів А березу задом зламав від недотримання правил техніки безпеки чи недисциплінованості ???
Victor_1989 Опубліковано 10 Червня, 2008 в 07:08 #80 Опубліковано 10 Червня, 2008 в 07:08 ... А всі нещасні випадки трапляються від недотримання правил техніки безпеки, та недисциплінованості парашутистів А березу задом зламав від недотримання правил техніки безпеки чи недисциплінованості ??? а це вже залежить від типу парашута, ми пригали з некерованим Д5, якби були дуби(Д1-5) то вже можна було керувати
vetra Опубліковано 10 Червня, 2008 в 07:15 #81 Опубліковано 10 Червня, 2008 в 07:15 ... А всі нещасні випадки трапляються від недотримання правил техніки безпеки, та недисциплінованості парашутистів А березу задом зламав від недотримання правил техніки безпеки чи недисциплінованості ??? Розсмішив )))
4iter Опубліковано 10 Червня, 2008 в 07:30 #82 Опубліковано 10 Червня, 2008 в 07:30 А нам інструктор сказав, що можна пройти якусь медкомісію і стрибати вже по 60 грн...а я на їхньому сайті ніякої такої інформації знайти не можу Пізніше до нього передзвонимо і більш детально взнаємо - якщо що, то я тут відпишусь як це зробити... не дізнався ще? мене теж зацікавило
Samhayne Опубліковано 10 Червня, 2008 в 07:46 #83 Опубліковано 10 Червня, 2008 в 07:46 Найважчий стрибок не перший, а другий.... Собственный опыт? Мого татка досвід - він в "льотних" військах був
Victor_1989 Опубліковано 10 Червня, 2008 в 07:54 #84 Опубліковано 10 Червня, 2008 в 07:54 Найважчий стрибок не перший, а другий.... Собственный опыт? Мого татка досвід - він в "льотних" військах був поїду перевірю , тоді скажу
vetra Опубліковано 10 Червня, 2008 в 08:01 #85 Опубліковано 10 Червня, 2008 в 08:01 А нам інструктор сказав, що можна пройти якусь медкомісію і стрибати вже по 60 грн...а я на їхньому сайті ніякої такої інформації знайти не можу Пізніше до нього передзвонимо і більш детально взнаємо - якщо що, то я тут відпишусь як це зробити... не дізнався ще? мене теж зацікавило Ще не дзвонили. як тільки взнаю - напишу
Forever Autumn Опубліковано 10 Червня, 2008 в 12:05 #86 Опубліковано 10 Червня, 2008 в 12:05 Вєтра, тож розкажи як це. Бо я десь думаю вибратись в липні в Рівне.Особливо зверни увагу на фінанси
vetra Опубліковано 10 Червня, 2008 в 12:19 #87 Опубліковано 10 Червня, 2008 в 12:19 Вєтра, тож розкажи як це. Бо я десь думаю вибратись в липні в Рівне. Особливо зверни увагу на фінанси та що тут розказувати... це пригати треба )) повірте на слово - це незабутні враження... хоча мало - хочеться повторити. трохи стрьомно, але не так як я думав... думав взагалі помру, а приземлився - навіть руки не трусилися ))) Інструктажем так замучили на жарі, що вже всі чекали коли це все закінчиться... вражень купа. потім ресайзну фотки і відео - десь викладу. Фінанси для першого прижка: 210 грн - сам прижок з інструктажем 5 грн - страховка 15 - дорога до рівного 8 - дорога до Вороніва разом вся дорога відповідно маршрутками - 46 грн реба взяти щось з собою їсти - бо там магазинів немає ))) дуже доречно по дві пачки цигарок і по літрі пива, щоб випити ПІСЛЯ прижка - цього реально нам не вистачало)) от і всі фінанси, якщо не брати, як ми, таксі Наступний раз плануємо їхати через вихідні... прблизно 21 числа. компанія назбиралася - капєц яка велика шукаємо буса - так буде значно зручніше. може в когось з форумчан є свій бус, або виходи де можна не доого орендувати? можна було б об"єднати фінанси і зусилля Іванка, приєднуйся! )) дівчат пригало досить багато ))
vetra Опубліковано 11 Червня, 2008 в 08:14 #88 Опубліковано 11 Червня, 2008 в 08:14 Відео http://video.mail.ru/mail/vetra9/59/60.html
Victor_1989 Опубліковано 11 Червня, 2008 в 10:55 #89 Опубліковано 11 Червня, 2008 в 10:55 неможу зрозуміти чому кольца на місці? Чи вас викидали з примусовим розкриттям? У Львові потрібно самому тягнути за кільце, і це набагато прикольніше 2 Zippo, незможу приєднатись до святкування сайту. Вже жаба давить велика і зелена
vetra Опубліковано 11 Червня, 2008 в 11:00 #90 Опубліковано 11 Червня, 2008 в 11:00 неможу зрозуміти чому кольца на місці? Чи вас викидали з примусовим розкриттям? У Львові потрібно самому тягнути за кільце, і це набагато прикольніше 2 Zippo, незможу приєднатись до святкування сайту. Вже жаба давить велика і зелена Та ні... Кольца були - тягнули самі... це ти може на запасному роздивився не вирване? так воно там так і має бути, якщо основний розкрився...
Victor_1989 Опубліковано 11 Червня, 2008 в 11:21 #91 Опубліковано 11 Червня, 2008 в 11:21 неможу зрозуміти чому кольца на місці? Чи вас викидали з примусовим розкриттям? У Львові потрібно самому тягнути за кільце, і це набагато прикольніше 2 Zippo, незможу приєднатись до святкування сайту. Вже жаба давить велика і зелена Та ні... Кольца були - тягнули самі... це ти може на запасному роздивився не вирване? так воно там так і має бути, якщо основний розкрився... я не про запаску кажу, а саме про основний. Передивись відео, бобачиш 2 кольца на своїх місцях
vetra Опубліковано 11 Червня, 2008 в 11:30 #92 Опубліковано 11 Червня, 2008 в 11:30 неможу зрозуміти чому кольца на місці? Чи вас викидали з примусовим розкриттям? У Львові потрібно самому тягнути за кільце, і це набагато прикольніше 2 Zippo, незможу приєднатись до святкування сайту. Вже жаба давить велика і зелена Та ні... Кольца були - тягнули самі... це ти може на запасному роздивився не вирване? так воно там так і має бути, якщо основний розкрився... я не про запаску кажу, а саме про основний. Передивись відео, бобачиш 2 кольца на своїх місцях Це просто ще перед прижком було і вони не були видєрнуті звичайно... а в мене і ще там в когось не було кільця і перед прижком спочатку - бо на всіх не вистачало - казали губляться часто... але перед самим прижком вже їх нам вчепили і зарядили ))) (забрали у тих, хто вже пригнув)
kastorskiy Опубліковано 11 Червня, 2008 в 11:46 #93 Опубліковано 11 Червня, 2008 в 11:46 Спортсмени складають парашюти. Ги, на задньму плані моя камуфлоьована дупа В очікуванні своєї черги. О, наш тернопільський Ваня (в синьому) напевно до когось залучається Першачки на лінії передстрибкового огляду. Там не тільки першачки, у Юлі Буліс (зправа) на даний момент 17 стрибків.
Victor_1989 Опубліковано 11 Червня, 2008 в 11:54 #94 Опубліковано 11 Червня, 2008 в 11:54 неможу зрозуміти чому кольца на місці? Чи вас викидали з примусовим розкриттям? У Львові потрібно самому тягнути за кільце, і це набагато прикольніше 2 Zippo, незможу приєднатись до святкування сайту. Вже жаба давить велика і зелена Та ні... Кольца були - тягнули самі... це ти може на запасному роздивився не вирване? так воно там так і має бути, якщо основний розкрився... я не про запаску кажу, а саме про основний. Передивись відео, бобачиш 2 кольца на своїх місцях Це просто ще перед прижком було і вони не були видєрнуті звичайно... а в мене і ще там в когось не було кільця і перед прижком спочатку - бо на всіх не вистачало - казали губляться часто... але перед самим прижком вже їх нам вчепили і зарядили ))) (забрали у тих, хто вже пригнув) я бачив кільце під час польоту вже з відкритим парашутом, чи його після того як видьорнули вставили назад в карманчик?
kastorskiy Опубліковано 11 Червня, 2008 в 12:06 #95 Опубліковано 11 Червня, 2008 в 12:06 А ось вам і озерце... Ляпота О, а то знову я. Наступний раз плануємо їхати через вихідні... прблизно 21 числа. Повторюся і тут. Зараз перерва в стрибках, 21-го стрибки не плануются: http://extreme.lviv.ua/forum/viewtopic.php?p=4726#4726
vetra Опубліковано 11 Червня, 2008 в 12:06 #96 Опубліковано 11 Червня, 2008 в 12:06 неможу зрозуміти чому кольца на місці? Чи вас викидали з примусовим розкриттям? У Львові потрібно самому тягнути за кільце, і це набагато прикольніше 2 Zippo, незможу приєднатись до святкування сайту. Вже жаба давить велика і зелена Та ні... Кольца були - тягнули самі... це ти може на запасному роздивився не вирване? так воно там так і має бути, якщо основний розкрився... я не про запаску кажу, а саме про основний. Передивись відео, бобачиш 2 кольца на своїх місцях Це просто ще перед прижком було і вони не були видєрнуті звичайно... а в мене і ще там в когось не було кільця і перед прижком спочатку - бо на всіх не вистачало - казали губляться часто... але перед самим прижком вже їх нам вчепили і зарядили ))) (забрали у тих, хто вже пригнув) я бачив кільце під час польоту вже з відкритим парашутом, чи його після того як видьорнули вставили назад в карманчик? дійсно в Антона в польоті торчить кільце я теж тільки-но роздивився... або вставив назад, або на автоматі розкрився, щоб довше у вільному падінні бути )))
vetra Опубліковано 11 Червня, 2008 в 12:15 #97 Опубліковано 11 Червня, 2008 в 12:15 неможу зрозуміти чому кольца на місці? Чи вас викидали з примусовим розкриттям? У Львові потрібно самому тягнути за кільце, і це набагато прикольніше 2 Zippo, незможу приєднатись до святкування сайту. Вже жаба давить велика і зелена Та ні... Кольца були - тягнули самі... це ти може на запасному роздивився не вирване? так воно там так і має бути, якщо основний розкрився... я не про запаску кажу, а саме про основний. Передивись відео, бобачиш 2 кольца на своїх місцях Це просто ще перед прижком було і вони не були видєрнуті звичайно... а в мене і ще там в когось не було кільця і перед прижком спочатку - бо на всіх не вистачало - казали губляться часто... але перед самим прижком вже їх нам вчепили і зарядили ))) (забрали у тих, хто вже пригнув) я бачив кільце під час польоту вже з відкритим парашутом, чи його після того як видьорнули вставили назад в карманчик? дійсно в Антона в польоті торчить кільце я теж тільки-но роздивився... або вставив назад, або на автоматі розкрився, щоб довше у вільному падінні бути ))) З аські: Vetra (15:06:53 11/06/2008) а ти шо? коли пригнув - кільце назад вставив? Антон (15:07:40 11/06/2008) Так. Щоб не заважало і щоб не згубилося. Минулий раз так само зробив Vetra (15:08:16 11/06/2008) понятно... а я вже подумав, шо в тебе парашут на автоматі спрацював...
Forever Autumn Опубліковано 11 Червня, 2008 в 12:19 #98 Опубліковано 11 Червня, 2008 в 12:19 аа Вєтра. зачот! шо за Антон і Дімон? хто монтуава відео??? в ВДУ англ. вчили?) кльово. рада за тебе. чесно-пречесно і ващі. ти міня удівляєж. то на дезерівському концерті. то блін з парашутікен стрибав... капєц!
vetra Опубліковано 11 Червня, 2008 в 12:28 #99 Опубліковано 11 Червня, 2008 в 12:28 аа Вєтра. зачот!шо за Антон і Дімон? хто монтуава відео??? в ВДУ англ. вчили?) кльово. рада за тебе. чесно-пречесно і ващі. ти міня удівляєж. то на дезерівському концерті. то блін з парашутікен стрибав... капєц! Антон і Дімон - є такі люди в Луцьку ))) де вчили англійську - не знаю ))) відео Антон приніс ))) і ваапше я удівітєльний )) а дезерівський концерт - то фатальна помилка моя була)) добре шо я водку пив ))
ursa Опубліковано 11 Червня, 2008 в 12:30 #100 Опубліковано 11 Червня, 2008 в 12:30 vetra, может хватит уже небоскрёбы из цитат строить???
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.