Перейти до змісту

За яку партію голосуватимете осінню 2015

Nokian

383 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

про що? про результати? В тебе були якісь сумніви?

в мене сумніви? були... (минулий час) .

Е, не треба гнати на людей! Зазвичай ті у кого світла голова і тверді погляди у 18 років такими лишаються і до 80'ти. Про рибалку і внуків скажи, наприклад, Богдану Гаврилишину, якому 88 і він досі успішно розвиває фінансові стратегії. Чи подібним до нього людям.

Не потрібно маніпулювати моїми словами. Я не вчорашній, і прекрасно розумію, що із кожного правила є вийнятки! Я говорив про переважну більшість.

По виборам: ті хто проголосували за Романюка нічим не кращі за тих, хто голосував за укропчиків. Недомерчики якісь суцільні. Нас чекає знову недолугість і нові торгові центри.

А що, були інші варіанти? Серед кандидатів більшість людей - "Хто це??"

Якщо 2-3 прізвища я ще десь колись чув. То всі решта просто ... не можу підібрати не образливого слова...

• Відповідей 376
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

30% населення що прийшло на вибори з головою не дружить...що за країна?

Був на дільниці бачив кого там більша частина? Я з молодих бачив дружину, швагра, два бухих тіпочка і одну гарну дівчину, далі всі старші і навіть дуже старші.

Опубліковано

Сум викликає що пацан 25 років каже я не піду ну його нахєр, бо впадло, бо всі довбойоби бо..бо...бо. Піди сука зіпсуй бюлетень. та нє впадло. Так ящо все впадло то якого куя кричати що все передюачувано. Булоб передбачувано в Франківську не пройшли довбоййоб иякі кидають гранати. Але то нічьо.......

Поясніть, в чому сакральний сенс сходити на вибори, щоб зіпсувати бюлетень?

І довбо@би - це типу свобода? Тобто проголосував за свободу - довбо@об, прийшов і зіпсував бюлетень - ай да який молодець!

Опубліковано

30% населення що прийшло на вибори з головою не дружить...що за країна?

Був на дільниці бачив кого там більша частина? Я з молодих бачив дружину, швагра, два бухих тіпочка і одну гарну дівчину, далі всі старші і навіть дуже старші.

взагалі то людей було дуууже мало!!! але ж не тільки пенсіонери повелись на сказочки, там значна частина мала голосувати і тих хто молодший

Опубліковано

І довбо@би - це типу свобода? Тобто проголосував за свободу - довбо@об, прийшов і зіпсував бюлетень - ай да який молодець!

підозрюю що дов@йоби то всі хто голосували проти любої влади і сонечка ясного захисника України найкращого газди в світі Порошенка

Опубліковано

[/quote/]

А що, були інші варіанти? Серед кандидатів більшість людей - "Хто це??"

Якщо 2-3 прізвища я ще десь колись чув. То всі решта просто ... не можу підібрати не образливого слова...

З цим погоджусь- дивишся у список і задаєш собі питання:" Хто всі ці люди і, що вони тут роблять?".

Опубліковано

Чого ви всі тут скиглите. 21 сторінок хоть хтось розписав достойного кандидата? А з вас хтось пішов до бабусь по-сусідству і розповів чому не можнва голосувати за Укроп, Романюка? Результат по ВСІЙ Україні прогнозований. Мала явка внаслідок розчарованості населення прогнозована. У нас країна маркетингу і тупої біомаси. Країна де "бо щось зробив" переважає здоровий глузд. Олігархічний закон про вибори перемагає здатність розумних людей змінити цю країну.

Для мене результат був ясний ще до виборів, і я не плекав надій, хоча офіційних результатів ще немає.

Ще не все втрачено, замість тут обзивати людей, групуйтеся і контролюйте цю "владу", не давайте їй красти. Ми ще поки не в тоталітарній державі.

Зі.Ну тепер нападайте, як ви вмієте.

Опубліковано

Скажу чесно, погуглив зразки бюлетнів для своєї дільниці і окуїв

від Свободи старі рожі, які давно себе вичерпали... від Укропу хєр зна хто

варіанти ? ясєн що закреслив бюлетні

На місці Палиці я б нах відправив десь в Сирію партизаном того Товстенюка, бо як керівник він ніачьом

Ну як можна було набирати депутатами будь який зброд з вулиці ? Невже ставка була 100% на те що люди голосуватимуть за партію а не за кандидата ?

гуглю свого кандитата і першим рядком йде резюме на work.ua про те що в серпні шукала роботу, весь досвід то кредити і страховки виписувати

тобіш наш округ представлятиме безробітний клерк найнижчої ланки ?

іпать умно

Від Свободи йшли нормальні хлопці, але нажаль не по моїй дільниці.

Кум постарався і намалював на всіх пісюна з якимось гаслом. Я не художник то поставив великий хрестик :) на двох бюлетнях

Опубліковано

В одному з райцентрів (на Поліссі) на виборах голови смт виграв (можна сказати, що вже виграв) поплічник ригів, екс-риг - одним словом прихильник ПР. А виграв він дуже просто - пообіцяв жителям міста закінчити війну і не допустити мобілізації містян на Схід. Все.

Опубліковано

Ще не все втрачено, замість тут обзивати людей, групуйтеся і контролюйте цю "владу", не давайте їй красти. Ми ще поки не в тоталітарній державі.

Чому "групуйтеся" а не "групуймося"? Вам особисто воно не тра?

Опубліковано

Чому "групуйтеся" а не "групуймося"? Вам особисто воно не тра?

Я до "крикунів-всепропальщиків" звертався, то не лозунг. Але ти правий. Групуймося.

Дуже цікаво, як там з Ванусом, Климчуком? Які не мали особливих ресурсів.

Опубліковано

підозрюю що дов@йоби то всі хто голосували проти любої влади і сонечка ясного захисника України найкращого газди в світі Порошенка

Фігню підозрюєш. Я прямою агітацією не займався. Так підтримую Пороха, але не агітував прямим текстом. Довбо...би це ті хто полінувався і не прийшов бо ойму впадло і всеодно за кого він би проголосував.

Опубліковано

Народ, навчіться поважати чужий вибір. Бо довбой*оби не ті, хто проголосував за Порохо-партію, Укроп чи ще щось, а ті хто вважає, що лише вони самі нев'єб*нні аналітєгі / політологи, і лише вони знають, за кого треба голосувати.

Опубліковано

Фігню підозрюєш. Я прямою агітацією не займався. Так підтримую Пороха, але не агітував прямим текстом. Довбо...би це ті хто полінувався і не прийшов бо ойму впадло і всеодно за кого він би проголосував.

не агітував прямим текстом, але кидаєш какахами у все, що не шоколадне :).
Опубліковано

Як на мене, то маркером для ПОПа буде Дніпропетровськ. Кого він та БПП підтримають прямо/непрямо в ІІ турі на посаду мера - Вілкула чи Філатова?

Бо з Харковом все зрозуміло - з Кернесом домовились і прохідного кандидата на посаду мера влада не виставила.

Опубліковано

Я до "крикунів-всепропальщиків" звертався, то не лозунг. Але ти правий. Групуймося.

Тоді пропоную пана Vaz75 в "группенфюрери". Я так розумію, первинна ячєйка майбутнього громадського об'єднання лучан вже була створена в минулу п'ятницю на, точніше в майдані.

Щодо себе, то можу запропонувати свою скромну особу на посаду казначея (збір членських внесків).

Опубліковано

Боти ПОПа у ФБ ще не отримали методичок, тому пишуть про Харків: "ой, а ми думали, що в Кернеса буде 100500 %%, але ж ні. Подивіться, харків'яни які молодці - всього 58%, але Гепа все одне сяде" - ну-ну; по Дніпропетровську: "в другому турі два під@р@са, тому думайте" і т.д.

Просто немає слів....

Опубліковано

канєчно то порохоботи голосували на кернеса за філатова і вілкула.

та що там сам Порох приїхав і проголосував за кернеса 300 раз підряд і кожен раз давав інтев"ю.

Опубліковано

та що там сам Порох приїхав і проголосував за кернеса 300 раз підряд і кожен раз давав інтев"ю.

*facepalm*.

А ти не допускаєш можливості договорняков Гепи з АПУ? Нє? Чи політика для тебе - то є тіко чорне та біле?

Ліпше нехай ПОП та БПП проведуть аналіз по провалу в деяких областях і по менше домовляються з ригами. В Маріуполі не домовились - виборів там немає.

Опубліковано

сам Порох приїхав і проголосував за кернеса 300 раз підряд

Яка конструктивна критика чинного президента. А навіщо він так зробив, не знаєте?

Опубліковано

А ти не допускаєш можливості договорняков Гепи з АПУ? Нє? Чи політика для тебе - то є тіко чорне та біле?

Ліпше нехай ПОП та БПП проведуть аналіз по провалу в деяких областях і по менше домовляються з ригами. В Маріуполі не домовились - виборів там немає.

ЧОму не допускаю, допускаю, але є факти які для мене це твердження роблять малоймовірним.

Провал це тіпа там де не пройшла солідарність?

Яка конструктивна критика чинного президента. А навіщо він так зробив, не знаєте?

Щоб декому було про що поговорити

Опубліковано

Я прямою агітацією не займався. Так підтримую Пороха, але не агітував прямим текстом.

бгг

копіювати пів борди не буду бо РО за оверквоту вліплять

Опубліковано

ЧОму не допускаю, допускаю, але є факти які для мене це твердження роблять малоймовірним.

Просвіти нас.

Провал це тіпа там де не пройшла солідарність?

Так.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...