Перейти до змісту

Подряпав фарбу гілками.

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Трапилася прикра ситуація. Розминався із зустрічним авто на в'їзді в двір, і зачепив кущі. На фарбі лишилися полоси. Не глибокі, але є і їх видно. Фото немає нажаль, але, впевнений, що камради знають про що йде мова.

так от - чим "задєлать"? Фарбувати? Шліфувати?

Хто мав справу, прошу порад!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

просте полірування вилікує їх

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

просте полірування вилікує їх

Хто? де? Як ? Ціна питання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо зверху покриття лакове (в металліків таке зазвичай) - проблема вирішується шліфмашинкою та полірувальною пастою за 20 хв. Будь-які "покарасочники" з задоволенням наладуть таку послугу. Якщо лаку нема - воскування зменшить помітність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ламіна, Воротнів, ціну вона і скаже )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наприклад я затираю поліровкою TEMPO

безколірна? Чи потрібно підбирати колір?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

їдеш в будь яку контору де займаються покраскою авто. спец сам тобі скаже що робити, бо за дріб"язок не хочуть братись. якщо ідйсно не подряпав до металу, то: купуєш на базарі тюбик тієї чудо пасти "темпо", за 20грн колись брав, зараз не знаю ціни, миєш машину, чи принаймі місце де подряпав ;) на тюбику інструкція як і що робити. руками не тер, довго треба (в моєму принаймі було випадку), на дрельку насадка продається в ідеалі (бо в хозяйстві дома потім можна використовувати) круг з ліпучкою (для нождачки), на неї причепиш вирізаний круг войлока, ним дуже добре шліфується. в автомайстерні знайомому за 30 грн. шліфували, мені на халяву, був вільний час і настрій у майстра ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені допомагаэ поліроль для авто. Завжди всі царапини пропадають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жень, все вищеописане правда.

+ можеш "назбирати ще таких полосок" і тоді братись за роботу. Провірено по собі))))

Ще весною думав полірнути. А недавно мені дітвора самокатом по дверях, іграшками по капоті, ногами з піском по криші.))))) тепер точно треба полірувати, так добре що кум таке діло робить, каже як нова буде. Має чим і робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так добре що кум таке діло робить, каже як нова буде. Має чим і робити.

так зведи його з кумом і все, хай домовляться за скільки літрів пива обійдеться робота)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Паста "Темпо" є восковою, а для затирання подряпини потрібна абразивна. Наприклад фірми 3М , Фрарекла,, Мірка http://www.vait.ua/catalog/polishing-pastes/page_2/. Є в кожного автомаляра .Воскова трохи стирає і робить плівку воску на деякий час (тиждень-два), а абразивна поліроль видаляє подряпину. Звичайно , якщо подряпина не грунту , чи до металу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заїдьте до мене в воротнів завтра під вечір з шоколадкою, вилікуємо вашу машинку)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін! як у тему (мені),бо я не так давно на дачі об горіха сусідського-сраного так подряпав авто(біле) :angry: , а від того конченого горіха с"ка такі плями залишилися це пи...ць(( поїхав помив якісно,але все рівно трішки видно :unsure: блін мучить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аналогічна проблема,тільки подряпало не метал,а пластик.Якось лікується?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін! як у тему (мені),бо я не так давно на дачі об горіха сусідського-сраного так подряпав авто(біле) :angry: , а від того конченого горіха с"ка такі плями залишилися це пи...ць(( поїхав помив якісно,але все рівно трішки видно :unsure: блін мучить.

і вас вилікуємо)))))

якщо серйозно то поліровка однієї детальки 80-120грн. звертайтеся , кому потрібно.

я зараз перейшла на дорогу але класну 3М полірувальну пасту. ще не натішилася)))))) полірую все що треба й не дуже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заїдьте до мене в воротнів завтра під вечір з шоколадкою, вилікуємо вашу машинку)))

А якщо точніше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

точніше ... в мене на сьому навчання в луцьку. можете під'їзджати з обіду до шостої, коли буде зручно. або в половині дев'ятої заберете мене з луцька, й тоді відполірую.

0999086252. мій тел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...