Перейти до змісту

Подряпав фарбу гілками.

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Трапилася прикра ситуація. Розминався із зустрічним авто на в'їзді в двір, і зачепив кущі. На фарбі лишилися полоси. Не глибокі, але є і їх видно. Фото немає нажаль, але, впевнений, що камради знають про що йде мова.

так от - чим "задєлать"? Фарбувати? Шліфувати?

Хто мав справу, прошу порад!

Опубліковано

Якщо зверху покриття лакове (в металліків таке зазвичай) - проблема вирішується шліфмашинкою та полірувальною пастою за 20 хв. Будь-які "покарасочники" з задоволенням наладуть таку послугу. Якщо лаку нема - воскування зменшить помітність.

Опубліковано

їдеш в будь яку контору де займаються покраскою авто. спец сам тобі скаже що робити, бо за дріб"язок не хочуть братись. якщо ідйсно не подряпав до металу, то: купуєш на базарі тюбик тієї чудо пасти "темпо", за 20грн колись брав, зараз не знаю ціни, миєш машину, чи принаймі місце де подряпав ;) на тюбику інструкція як і що робити. руками не тер, довго треба (в моєму принаймі було випадку), на дрельку насадка продається в ідеалі (бо в хозяйстві дома потім можна використовувати) круг з ліпучкою (для нождачки), на неї причепиш вирізаний круг войлока, ним дуже добре шліфується. в автомайстерні знайомому за 30 грн. шліфували, мені на халяву, був вільний час і настрій у майстра ))

Опубліковано

Жень, все вищеописане правда.

+ можеш "назбирати ще таких полосок" і тоді братись за роботу. Провірено по собі))))

Ще весною думав полірнути. А недавно мені дітвора самокатом по дверях, іграшками по капоті, ногами з піском по криші.))))) тепер точно треба полірувати, так добре що кум таке діло робить, каже як нова буде. Має чим і робити.

Опубліковано

так добре що кум таке діло робить, каже як нова буде. Має чим і робити.

так зведи його з кумом і все, хай домовляться за скільки літрів пива обійдеться робота)

Опубліковано

Паста "Темпо" є восковою, а для затирання подряпини потрібна абразивна. Наприклад фірми 3М , Фрарекла,, Мірка http://www.vait.ua/catalog/polishing-pastes/page_2/. Є в кожного автомаляра .Воскова трохи стирає і робить плівку воску на деякий час (тиждень-два), а абразивна поліроль видаляє подряпину. Звичайно , якщо подряпина не грунту , чи до металу.

Опубліковано

Блін! як у тему (мені),бо я не так давно на дачі об горіха сусідського-сраного так подряпав авто(біле) :angry: , а від того конченого горіха с"ка такі плями залишилися це пи...ць(( поїхав помив якісно,але все рівно трішки видно :unsure: блін мучить.

Опубліковано

Блін! як у тему (мені),бо я не так давно на дачі об горіха сусідського-сраного так подряпав авто(біле) :angry: , а від того конченого горіха с"ка такі плями залишилися це пи...ць(( поїхав помив якісно,але все рівно трішки видно :unsure: блін мучить.

і вас вилікуємо)))))

якщо серйозно то поліровка однієї детальки 80-120грн. звертайтеся , кому потрібно.

я зараз перейшла на дорогу але класну 3М полірувальну пасту. ще не натішилася)))))) полірую все що треба й не дуже.

Опубліковано

заїдьте до мене в воротнів завтра під вечір з шоколадкою, вилікуємо вашу машинку)))

А якщо точніше?

Опубліковано

точніше ... в мене на сьому навчання в луцьку. можете під'їзджати з обіду до шостої, коли буде зручно. або в половині дев'ятої заберете мене з луцька, й тоді відполірую.

0999086252. мій тел.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...