Перейти до змісту

Як ви відноситесь до чорних жінок (Афро-Американки)

Houston

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 112
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я думаю 99.9% жінок сама би своїх чоловіків за лям баксів заставила ОТРАБОТАТЬ і не підводити сімейний бюджет.

Цікаво ,скільки % чоловіків наважаться спитати свлю жінку про такий варіант.

Опубліковано

Запитати не проблема, проблема отримати щиру відповідь))) Цікаво який % жінок відповість чесно....

Опубліковано

Муж хотел завести любовницу,… я отговорила - " Мол дорого, не потянем»… Лучше я заведу любовника… лишняя копейка в доме не помешает :)

Опубліковано

- Сара, я не могу на тебе жениться!

- Почему?

- Говорят, что у тебя уже было много мужчин.

- Тебе что, не нравится, как я готовлю?

- Нет, что ты! Такой вкуснятины я и не пробовал?

- Тогда, может, тебе не нравится, как я убираю в доме?

- Да ты что? У тебя чище, чем в операционной!

- Может, тебе не нравится, как я принимаю гостей?

- Да что ты! Все просто в восторге!

- Может, я тебя в постели не устраиваю?

- Да я даже и не представлял, что можно получить такое удовольствие!

- Так ты что, думаешь, что всему этому я на заочных курсах научилась?

Опубліковано

до чорних жінок (Афро-Американки)

Це уже 2 різні жінки.

1) Чорношкіра - не обов'язково американка-африканського-походження. Може бути просто негроїдна. Із будь-якої іншої країни світу. В тому числі з Африки

2) Це америкосівська толерантність. Щоб не принижувати права чорношкірих (їхні млять закони), їх називають афро-американцями.

От тепер я суті запитання не можу зрозуміти:

Саме чорношкірі? І пофіг звідки?

чи саме афро-американка?

Опубліковано

до чорних жінок (Афро-Американки)

Це уже 2 різні жінки.

1) Чорношкіра - не обов'язково американка-африканського-походження. Може бути просто негроїдна. Із будь-якої іншої країни світу. В тому числі з Африки

2) Це америкосівська толерантність. Щоб не принижувати права чорношкірих (їхні млять закони), їх називають афро-американцями.

От тепер я суті запитання не можу зрозуміти:

Саме чорношкірі? І пофіг звідки?

чи саме афро-американка?

Її батьки родом з африканської країни, а вона вже народилась на територіїї США - тобто по факту вона рахується американкою с африканським корінням. (афро-фмериканка)

Доступніше я вже не знаю як пояснити.

Опубліковано

Ну що, панове, сьогодні тяпниця, пивасиком, де-хто, "зарядився( а мо не тільки пивасиком), що вирішили на кшталт афроамериканської кобіти?)))

rtse2.jpg

Опубліковано

Я думаю всі норм відносяться до афро людей(хоча скоріш за все до жінок) поки в чиїсь сімї не почнуть народжуватись такі самі, а тоді буде расизм...

Опубліковано

ото хтось таки добре пивасиком зарядився :) бо ще четвер й до пьятниці залишилось ще як мінімум пів години :)

Годинник збився)) Та де там зарядився, "сльози", літрушку під чорноморські бички)))
Опубліковано

Маю одного парубка хорошого молодого знайомого. Показав йому фотку дівчинини. Він ніби й не проти, але переживає, щоб його майбутня обраниця москалькою не була.

Є якісь залізні гарантії з цього приводу?

Опубліковано

Маю одного парубка хорошого молодого знайомого. Показав йому фотку дівчинини. Він ніби й не проти, але переживає, щоб його майбутня обраниця москалькою не була.

Є якісь залізні гарантії з цього приводу?

З якої сорони вона може бути москалькою ,??? Вона за територію США ніуоли не виїзджала)

Опубліковано

та я чесно кажучи нікого тут вже й особливо не чекаю побачити, всі вже давно висказались, кому було шо сказати.

Опубліковано

та я чесно кажучи нікого тут вже й особливо не чекаю побачити, всі вже давно висказались, кому було шо сказати.

Та зачекаєте, ще не вечір))))
Опубліковано

Давайте фотки в стилі "ню". Може, тоді більше бажаючих буде.

нє-нє, тобі в приват хіба шо. я не расіст, але на тій фотці вона реально, як би то м'яко сказати...

Опубліковано

По заявкам.

перука :_06:

ну взагалі перука і вейв це не одне і те саме, в США дуже поширено використовують вейви.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...