Перейти до змісту

У Луцьку перед шестирічним сином жорстоко побили чоловіка

vetalforever

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сарказм вже став дуркуваням?

Коли стоятимеш поряд з домовиною близької тобі людини, відпишись на борді, а ми тут "поумнічаємо". Як тобі такий "сарказм"?

• Відповідей 110
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
хоча б на підставі тих самих новин.Ніде не вказано про подібне. Що що, а вже б такий варіант( якби він мав місце), ЗМІ залюбки б "обсмоктало б.

Якщо це не вказали, то не обов'язково, що так не було. Без додаткової інформації робити висновки рано, імхо. Ну і самого слідчого за фразу "роздули" варто було б добре потрусити, ато складається враження, що він знає ту компашку.

Ну що ж, будемо чекати офіційну версію подій. Хоча, факт залишається фактом- людини вже нема. і хлопчик, у свої 6 рочків, отримав психологічну травму, наслідки якої передбачити важко. та й страшно.
Опубліковано

Може з нього виросте аналог Декстера, який буде втіхаря знищувати злочинців.

як в бочку перднув! і мінусувати не хочеться. Це не місце для жартів.

Опубліковано

...Тут хтось писав що буде "поліція" то зміниться ситуація, ой сумніваюся ...

Просто всі ми розсудливі люди, і розуміємо, що наше конкретне життя і життя наших близьких на 95% залежить тільки від нас і лише на 5% від всіх інших, і відповідаємо за неї ми самі, а не хтось там. І якщо хочемо жити в більш комфортному і безпечному суспільстві, треба боротися за безпеку своеї сім`ї в першу чергу всіма доступними засобами.

Опубліковано

Саме головне, що вкотре всі встають на захист побитого, навіть ПРИБЛИЗНО не уявляючи, з чого почався конфлікт, хто став ініціатором й який був перебіг подій.

А я ніфіга не дивуюсь. Я вже писав, що на Паску в моєму ж дворі вдень мене гамселили троє з газовим балончиком і ножем просто так, навіть, ніхто словом до них не обмовився і криво у їх сторону не глянув. А ти шукаєш якісь там причини і тд.

Опубліковано

Сарказм вже став дуркуваням?

Коли стоятимеш поряд з домовиною близької тобі людини, відпишись на борді, а ми тут "поумнічаємо". Як тобі такий "сарказм"?

А де у ваших словах сарказм? Ладно не буду офтопити бо нема сенсу.

Опубліковано

А де у ваших словах сарказм? Ладно не буду офтопити бо нема сенсу.

здається, що він не розуміє значення цього слова.

...Тут хтось писав що буде "поліція" то зміниться ситуація, ой сумніваюся ...

Просто всі ми розсудливі люди, і розуміємо, що наше конкретне життя і життя наших близьких на 95% залежить тільки від нас і лише на 5% від всіх інших, і відповідаємо за неї ми самі, а не хтось там. І якщо хочемо жити в більш комфортному і безпечному суспільстві, треба боротися за безпеку своеї сім`ї в першу чергу всіма доступними засобами.

тут би допомогла легалізація зброї - бо у злочинців вона завжди є

Опубліковано

Підозрювані у жорстокому побитті чоловіка у Луцьку, який після шести днів перебування у комі помер, повторно затримані та доставлені у Луцький міськвідділ.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань прав людини, законності, боротьбі зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 7 серпня.

Як розповів начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз, приблизно о 20.00 31 липня надійшло повідомлення про випадок у чергову частину. Зловмисники жорстоко побили чоловіка на очах у його шестирічного сина.

На місце події виїхали члени слідчо-оперативної групи та встановили обставини. Він зауважив, що щодо випадку телефонували чимало депутатів, громадських активістів, журналістів.

Особи, причетні до побиття з його слів, були відпущені лише тому, що у працівників міліції не було жодних законних підстав для того, щоб затримати цих осіб. Тому, мовляв, писати, що «міліція відпустила злочинців» неправильно. Він наголосив, що працівники міліції діяли у рамках закону.

За станом на сьогодні усі причетні затримані та вже сьогодні їх доставлять у міськвідділ. Їм оголосять підозру за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу (що передбачає позбавлення волі на термін від 7 до 10 років).

Під час досудового розслідування встановлено, що тілесні ушкодження лучанину нанесли двоє чоловіків – 31-річний житель обласного центру та 30-річний житель Ківерцівського району.

Вже сьогодні у суді оберуть запобіжний захід щодо підозрюваних (міліція наполягає на утриманні їх під вартою). Остаточно крапку у справі поставить суд.

Ігор Муковоз заперечив інформацію, яку поширили сьогодні деякі ЗМІ, що начебто міський голова Микола Романюк особисто мав з ним розмову сьогодні щодо цієї справи та наполягав на затриманні підозрюваних.

До слова, небайдужі лучани вирішили допомогти коштами дружині померлого Андрія Яворського – Ірині Науменко, - повідомляє ВолиньPost. Згідно з повідомленням, голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк»http://www.volynnews.co Олександр Товстенюк дав розпорядження видати жінці десять тисяч гривень на поховання. Також журналісти редакції ВолиньPost зібрали дві тисячі гривень, які передадуть Ірині.

Подправьте, пожалуйста, не получилось с телефона нормально вставить(

Опубліковано

З великим задоволенням харкнув би кожному із них у пику. А оту шльондру..... на одну ногу наступити, а за другу роздерти.

Опубліковано

Оце читаю це все і аж мурашки по шкірі....Які б там не були обставини, але всеодно це вже занадто!!!!

По-людськи дуже шкода жінку з дитиною. Нехай Бог допоможе їм усе це пережити....

"Фонд І. Падиці виділив десять тисяч гривень на поховання, оскільки Ірина Науменко, тепер вже одинока матір шестирічного Максимка, не мала де взяти кошти на похорон чоловіка, адже працює пакувальником за невелику зарплатню."

Зважаючи на достаток родини, можливо ми, бордівчани, допоможемо зібрати хлопчика до школи....одяг, канцтовари))

Опубліковано
З великим задоволенням харкнув би кожному із них у пику. А оту шльондру..... на одну ногу наступити, а за другу роздерти.

А тепер уявіть собі, що такі ж думки були в "отої шльондри". І чим ви від неї будете відрізнятись, крім того що в неї було шестеро знайомих костоломів?

Послухайте Осіпова що він говорить по прямій трансляції.....

Перекажіть коротко

Опубліковано

Особи, причетні до побиття з його слів, були відпущені лише тому, що у працівників міліції не було жодних законних підстав для того, щоб затримати цих осіб.

*facepalm*

Опубліковано

от і я думаю, чого ж то їх відпустили?

Чоловіка забрали в комі в лікарню, а їх відпустили! Бо не було причин затримувати! А розбій? А бійка?

А може все таки і правду казали, про причетність до АТО. Пацани натрусили, а менти повелися і відпустили. Сцикнули? Нахуа їм з вояками розборки?

Що там участковий казав?

А може його за бездіяльність до відповідальності?

Опубліковано

Під час досудового розслідування встановлено, що тілесні ушкодження лучанину нанесли двоє чоловіків – 31-річний житель обласного центру та 30-річний житель Ківерцівського району.

та всім їм (тобто інших причетним особам) вліпити гуповуху щоб знали...

Опубліковано

Як на мене, це, м*яко кажучи, перевищення меж необхідної самооборони, і на місці чесного судді я б дав максимальний термін. Чи ти б сіллю стріляв? Тоді ок.

краще "перевищити межі", чим піти на той світ.

й нехай після того суд розбирається, це нормально.

Опубліковано

А тепер уявіть собі, що такі ж думки були в "отої шльондри". І чим ви від неї будете відрізнятись, крім того що в неї було шестеро знайомих костоломів?

Послухайте Осіпова що він говорить по прямій трансляції.....

Перекажіть коротко

....коротко Осіпов сказав, що він сильно дипломований юрист, знає всі тонкості законів, звинуватив журналістів, що в усьому винні вони, адже не треба звинувачувати тих, хто це зробив, треба бути терплячими, не робити судилища, дати можливість вбивцям висказати свої причини, і з чого все почалось....кароче вот такий бред плів.

Родина лучанина, який помер від побиття, потребує допомоги психолога.

Особливо потрібна психологічна підтримка маленькому шестирічному синові, на очах у якого і сталася трагедія.

Редакція ВолиньPost просить відгукнутися небайдужих психологів, які готові допомогти родині пережити таке горе. Контакти: 0332 72 41 57, 067 332 30 49.

Опубліковано

....коротко Осіпов сказав, що він сильно дипломований юрист, знає всі тонкості законів, звинуватив журналістів, що в усьому винні вони, адже не треба звинувачувати тих, хто це зробив, треба бути терплячими, не робити судилища, дати можливість вбивцям висказати свої причини, і з чого все почалось....кароче вот такий бред плів.

блискуча незаангажована оцінка Осіпова. Я не є його палким прихильником, але ви передали його мову просто як "типовий луцький журналіст". Він вам під дверима накакав, чи звідки така неприязнь?

Я дуже добре знаю методи наших журналіздів і аж ніяк не здивуюся, що там могла бути як ситуація "бухий мужик вибіг з сокирою і матюками на людей, які втихомирювали його жінку з дитиною поряд і його тією ж сокирою завалили", так і "чоловік мирно курив на лавочці, втім, побачивши, що його дружині хамить невідома особа та група невідомих, він спробував мирно врегулювати конфлікт, але невідомі у незрозумілому стані його повалили й почали бити, після чого розпили пляшку і втікли".

Ситуації є різні, але віримо ми тому, що пишуть журналісти, один одному передаючи "подробиці"

Опубліковано

невідома особа

група невідомих

але невідомі

з *уя там бути 6 чоловікам у сусідки? по друге приїдь сам послухай що говорять сусіди. на камеру вони "нічого не бачили" але на вухо розкажуть все.

Опубліковано

з *уя там бути 6 чоловікам у сусідки?

а чого їм там не бути ? Чи десь вказано, що вона незаміжня сирота ? В неї не може бути братів, родичів, друзів, чоловіка, чоловікових друзів й так далі ? Блін, чого ви такі дивні ?

Ніхто РЕАЛЬНО толком нічого не знає, але вже всі всьо порєшалі, винесли вердикт, можливі види покарання й так далі.

розказують щось сусіди, ну то розкажіть нам, а не *я знаю, а ви здогадуйтесь*. Що за народ ?

Опубліковано

блискуча незаангажована оцінка Осіпова. Я не є його палким прихильником, але ви передали його мову просто як "типовий луцький журналіст". Він вам під дверима накакав, чи звідки така неприязнь?

Я дуже добре знаю методи наших журналіздів і аж ніяк не здивуюся, що там могла бути як ситуація "бухий мужик вибіг з сокирою і матюками на людей, які втихомирювали його жінку з дитиною поряд і його тією ж сокирою завалили", так і "чоловік мирно курив на лавочці, втім, побачивши, що його дружині хамить невідома особа та група невідомих, він спробував мирно врегулювати конфлікт, але невідомі у незрозумілому стані його повалили й почали бити, після чого розпили пляшку і втікли".

Ситуації є різні, але віримо ми тому, що пишуть журналісти, один одному передаючи "подробиці"

шось ти не те говориш....

Опубліковано

ні, до журналістів я не відношусь, "проста сметрна трудяга". просто дивилась трянсляцію і передела суть його розмови і свою думку яка склалась.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...