Перейти до змісту

Хроніки майбутнього поліцейського, або як моя доня пішла у копи

difoto

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 208
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Знаю людей, які хотіли піти в поліцейські. Більшість відсіялось на тестах і "фізусі". На співбесіді відсіяли половину. Ті, хто пішли в Сокиричі (про яких знаю) - молоді хлопці з "вогником" без армійської служби і АТО. Так що нема чого лаятись і лаяти, принаймні, на всіх.

Незрозуміло, чому відмовили вказаній тут дівчині.

Опубліковано

фото вашої доці

я б на місці психолога теж її не пропустив

не жіноча це справа - патрульний поліцейський

тим більше, для такої тендітної дівчинки

Опубліковано

я б на місці психолога теж її не пропустив не жіноча це справа - патрульний поліцейський тим більше, для такої тендітної дівчинки

а які там мають жінки бути? Чемпіонки по бодібілдінгу?

Опубліковано

я б на місці психолога теж її не пропустив не жіноча це справа - патрульний поліцейський тим більше, для такої тендітної дівчинки

а які там мають жінки бути? Чемпіонки по бодібілдінгу?

такі щоб піхвою кокоси давили

.....мудак :_14:

Опубліковано

ЇМ треба просто, виконавці, які б уміли слухатися керівництво.

З того, що чув, то сильно розумних відсіюють. Деякі показники не повинні перевищувати норму - щоб не задавали лишніх питань.

і + грошовий фактор від "обраних" також враховувався ...

Поліція, на основі якої скрізь піаряться Яцик і Аваков, то лише, як гарна обгортка для спорченого продукту... в середині структури, за два роки після майдану нічого ж не змінюється ...

Лише один плюс є від її появи - менше їздить п'яних за кермом ...

У структурі міліції нова поліція понизить корупцію, яка є в цих органах, максимум процентів на 10 % ... не більше ...

Але зато нам на кожному кроці впарюють в вуха, що в міліції відбуваються КАРДИНАЛЬНІ зміни ... це навіть зі слів самих мєнтів із пагонами від майора і вище (що працюють в системі років із 10-ть) - лапша на вуха народу ...

До того часу в країні не буде змін, доки будуть висловлюватись "експертні" висновки, не підтверджені фактами. Якщо ви знаєте хто пройшов співбесіду "не сильно розумний" і з врахуванням "грошового фактора" - пишіть конкретно, і не тільки на борду а й у відповідні служби, наприклад в прокуратуру.

Ви ж ображаєте людей які будуть забезпечувати ваш спокій (окремі з них вже забезпечували територіальну цілісність держави), формуєте громадську думку і відношення суспільства до структури, яка ще навіть не почала працювати.

Ви напевно дуже наївний, або погано знаєте, як в нас працюють ВСІ без винятку силові структури ... в 95 % такі звернення призводять до наступного - буде проведена службова перевірка, яка не встановить протизаконних дій працівників. Лише, якщо буде відео "як Вася брав", то лише тоді того "Васю" можуть турнути з органів ... на зразок відео про ДАЇшників ....

На рахунок громадської думки - то я думаю, що і навіть без таких коментів вона в більшості адекватних людей, що не живуть в "рожевих окулярах" нормально сформована ...

Наголошую ще раз - зі слів дійсних працівників правоохоронних органів - НІЧОГО (в глобальному) в нас при теперішньому керівництві не зміниться ... НІЧОГО ... І лише по одній причині - ніхто не хоче нічого змінювати (за винятком хіба що Еки)... Скоро буде вже два роки після майдану ... багато змін побачили ??? Саакашвілі не рахується (лише в нього ОДНОГО із всіх губернаторів є карт-бланш) ... просто дуже шкода людей, що віддали своє життя в надії за ці зміни ... які ще вам факти потрібні ?

P.S. Гляньте, який саботаж із закупівлею ліків, і то під егідою міжнародних організацій все відбувається, і зробіть висновки ... стає вже не те що бридко, а навіть стидно за свою країну ...

Опубліковано

Ви напевно дуже наївний, або погано знаєте, як в нас працюють ВСІ без винятку силові структури ... в 95 % такі звернення призводять до наступного - буде проведена службова перевірка, яка не встановить протизаконних дій працівників. Лише, якщо буде відео "як Вася брав", то лише тоді того "Васю" можуть турнути з органів ... на зразок відео про ДАЇшників ....

На рахунок громадської думки - то я думаю, що і навіть без таких коментів вона в більшості адекватних людей, що не живуть в "рожевих окулярах" нормально сформована ...

Наголошую ще раз - зі слів дійсних працівників правоохоронних органів - НІЧОГО (в глобальному) в нас при теперішньому керівництві не зміниться ... НІЧОГО ... І лише по одній причині - ніхто не хоче нічого змінювати ... Скоро буде вже два роки після майдану ... багато змін побачили ??? ... просто дуже шкода людей, що віддали своє життя в надії за ці зміни ...

P.S. Гляньте, як з закупівлею ліків під егідою міжнародних організацій все відбувається і зробіть висновки ... стає вже не те що бридко, а навіть стидно за свою країну ...

Я чудово розумію що ідеалу не існує в принципі. І в найдеморкатичніших суспільствах є злодії, вбивці, хабарники, сепаратисти, зрештою підлі брехуни і дрібні злодюжки. Але є велика різниця між ними і нами - вони не мовчать. Чи ви думаєте що там всі поліцейські порядні? Сумніваюсь. Але там важко приховати злочин, і не тому що там справедливіші правоохоронці, судді і інші "слуги народу", а тому що існує контроль з боку громади. А ми досі живемо в совку. Нам соромно попросити квиток в маршрутці, нам соромно зробити зауваження якщо хтось смітить на вулиці, нам соромно попросити не матюкатись, не палити в громадському місці, нам соромно йти до лікаря без подарунка, нам соромно не зробити подарунок на день вчителя, нам соромно не здати з групою гроші на держекзамен, навіть якщо вчився, нам соромно сказати "я знаю що ця людина отримала хабар", "я знаю що ця людина сідає п"яною за кермо".... нам соромно бути громадянами. Бо нас виховали в кримінально-совковому суспільстві, де панував не закон, а злодії в законі. І ми сором"язливо ховаємо очі, і хіба що десь нишечком анонімно в коментах, на форумах напишемо як все погано, аргументуючи "одна людина казала, що їй казав один чоловік.....". Тому й кажу - змінити систему стане можливо лише тоді коли зміниться кожен із нас. Бачите порушення - говоріть про це, давайте факти, докази а не голослівні звинувачення, створюйте суспільний резонанс, надавайте справі розголосу, щоб це не можна було спустити на гальмах.

Р.S. Думаю що в поліцію справді не потрапили багато достойних людей, і не всі що потрапили - ідеальні, але так це чи ні покаже їх реальна робота, поки що не женіть хвилю. Знаю принаймні одну людину яка пройшла туди відбір, і якщо там хоча б половина таких - буде все добре.

Опубліковано

Як

і як
...

P.S. Доречі під час здачі тестів у всіх кандидатів визначали темперамент ...

Якщо холерик, то їх відсіювали ... так само і відсіювали людей із дуже загостренним почуттям справедливості ...

Переглянувши останнє відео я думаю, що більшість зрозуміли чому ...

Можливо це причина непроходження по конкурсу дівчини, про яку вище писалося ...

Опубліковано

Цікавий напрямок розмови - раз не пройшла знайома з борди, значить усе куплено і надії на поліцію уже нема :).

Знаю одного хлопчину, що пішов уже на навчання. Розумний, спортивний, без участі в АТО. Без загостреного почуття справедливості, але з людськими поняттями про правду і закон.

Ну і не забуваємо, що в патрульні не небожителів набрали - хтось відсієця, когось звільнять, а будуть і такі, як той продавець тиреного шолома... як то кажуть - "дорогу осилит идущий"

Опубліковано

ще одна хороша людина не пройшла, однокласника відсіяли, багато не пройшли, і коли чуєш від тих людей що не пройшли, завжди постає питання "якщо його відсіяли, то кого ж взяли???", або наша земля збагатилась "кіборгами", або в нас не те що нічого не змінилось, а стало трохи гірше ніж було

пс: не кидайте тапками, просто якось дуже сумно було це прочитати...

Опубліковано

якщо його відсіяли, то кого ж взяли??

співбесіда має суб"єктивний характер, психологічні тести також досить тонка річ, от і все,

занадто чесний - значить бреше, занадто справедливий - значить бреше, говорить те що думає - значить різки, ну і такого типу,

не треба прирівнювати не пройшов значить поганий, просто інший, може чуть нестандартний може занадто розвинений в якомусь напрямку.

Опубліковано
Без захостреного почуття справедливості в цій країні поядку не навидеш

якось як буде час між гнівними постами на Борді, почитайте про принцип "що забагато, то нездорово". Ним особливо грішать ярі віруючі, які в своєму загостреному почутті віри перегинають палку настільки, що паплюжать саму суть віри. Так от в понятті справедливість є аналогіна ситуація. Це вже не на рахунок доньки Діфото, а так, в загальному.

І повторюсь, не думайте, що набрали небожитеів чи атлантів - з досвіду уже працючих патрульних служб видно, що це не так.

Опубліковано

Як

і як
...

Різниця у тому, що у них це рекламна постановка і комп'ютерна графіка, ну прямо стартовий мувік до NFSMW, а у нас реальне життя, де 3 чи 4 поліцейських проти агресивного натовпу, не виключено, що теж озброєного. Таке тупо порівнювати.

Опубліковано

якщо його відсіяли, то кого ж взяли??

співбесіда має суб"єктивний характер, психологічні тести також досить тонка річ, от і все,

занадто чесний - значить бреше, занадто справедливий - значить бреше, говорить те що думає - значить різки, ну і такого типу,

У нас такі в депутати проходять і нічого

Опубліковано

Як

і як
...

Різниця у тому, що у них це рекламна постановка і комп'ютерна графіка, ну прямо стартовий мувік до NFSMW, а у нас реальне життя, де 3 чи 4 поліцейських проти агресивного натовпу, не виключено, що теж озброєного. Таке тупо порівнювати.

Це і так без роз'янень зрозуміло, що там комп'ютерна графіка і професіна відеозйомка з потрібним акцентуванням... не про це мова ... У них, як приклад, готовий порушувати ПДР один із ста, а в нас як мінімум кожний десятий ... і не тільки готовий, а робить це регулярно ... а після сто грам так кожен третій ... от у чому найбільша наша проблема ...

А чим вище по вертикалі вверх, так ці порушення (злочини) все маштабніші і маштабніші ... і тут йде мова вже не про ПДР ... а про десятки і сотні млрд грн/рік ... і то в бідній Україні, яку двадцять років розкрадають і ні як не можуть розікрасти... Вам не смішно ??? Але в нас для всіх робиться акцент тільки на поліцію, і затримання гопоти та хуліганів... От і маємо, що міняють просто стару ОБГОРТКУ на нову... і не більше ... От про що я ... а не про рекламу і 3d графіку в цьому постановочному роліку ...

Опубліковано

У них, як приклад, готовий порушувати ПДР один із ста, а в нас як мінімум кожний десятий

повірте, вони до цього не один день-рік йшли,

а в нас ще й совьєтські пережитки давлять,

ще й загальний рівень достатку і як наслідок погана освіта...

і взагалі, чим далі від російського кордону, тим люди толерантніші і ввічливіші ))

Перемогти все це можна викоренивши корупцію і збудувавши правову державу,

ПРАВОВУ, а не поліцейську....

і тоді через декілька поколінь, і люди почнуть змінюватись...

бо одному достатньо пожити в іншій країні рік і вона зміниться до кращому, а декому десятиліть не вистачить, як наприклад деякім російським емігрантам.

Опубліковано

У них, як приклад, готовий порушувати ПДР один із ста, а в нас як мінімум кожний десятий

повірте, вони до цього не один день-рік йшли,

а в нас ще й совьєтські пережитки давлять,

ще й загальний рівень достатку і як наслідок погана освіта...

і взагалі, чим далі від російського кордону, тим люди толерантніші і ввічливіші ))

Перемогти все це можна викоренивши корупцію і збудувавши правову державу,

ПРАВОВУ, а не поліцейську....

і тоді через декілька поколінь, і люди почнуть змінюватись...

бо одному достатньо пожити в іншій країні рік і вона зміниться до кращому, а декому десятиліть не вистачить, як наприклад деякім російським емігрантам.

Не потрібно декілька поколінь ... Потрібно до влади привести українського Врацлава Гавела або Леха Валенсу, а не олігарха, який буде захищати систему від самознищення ...

Опубліковано

rew

Народ сам зробив такий вибір на двох позачергових виборах і тепер нехєр скиглить, що крім того ж народу хтось винен в тому що є. Але передусім почитай пост №204 цієї тем і зрозумієш, чому саме так воно відбувається.

Нічого це тобі не нагадує?

Опубліковано

rew

Народ сам зробив такий вибір на двох позачергових виборах і тепер нехєр скиглить, що крім того ж народу хтось винен в тому що є. Але передусім почитай пост №204 цієї тем і зрозумієш, чому саме так воно відбувається.

Читав той пост і раніше повністю не згідний з ним, що це наслідки совка, совок совком звичайно але польша, латвія, литва в 100 разів краще за нас живуть а памятаю ще як в 90-их бідні полякі з нами торгували були такі самі ніщі як і ми. Но чомусь вови вже 15 років живуть за нас набагато краще і теж під совком ходили. Вся проблема в тому, що в нас народ жадний до грошей а саме за гроші він один одного зїсть, іншиим такого не притаманно,

в чужих руках завжди грубший (с) народна мудрість

Опубліковано

rew

Читав той пост і раніше повністю не згідний з ним, що це наслідки совка, совок совком звичайно але польша, латвія, литва в 100 разів краще за нас живуть а памятаю ще як в 90-их бідні полякі з нами торгували були такі самі ніщі як і ми. Но чомусь вови вже 15 років живуть за нас набагато краще і теж під совком ходили. Вся проблема в тому, що в нас народ жадний до грошей а саме за гроші він один одного зїсть, іншиим такого не притаманно, ось тому в нас так і довго існує корупція, по друге є більша половина людей в яких основне завдання вижити в такій країні і їм немає часу і ресурсів аби бути громадськими активістами і творити громадянське суспільство, бо треба працювати клято аби себе прокормити і все оплатити, що тій людині вже буде не до боротьби за справедливість якщо нехвататиме на прожиття, + ще одне найпростіше сказати бери і роби а насправді законодавча база створена для влади а не для людей , бо поперше щоб розкрити реальну корупцію треба повний доступ до корпоративних і міжвідомчих оборудок, а журналістам його не дають або віділлють трохи фейку, отож треба міняти законодавчу базу аби люди мали справжню прозорість і могли впливати на владу. І по третє треба незабувати, що людина це тварина і якщо вона голодна то вона буде зла. Поки в Україні буде багато бідних людей той і багато буде проблем, і якщо українці не стануть багатшими той і мозгів у них не прибавиться бо завжди прийдеться працювати аби вижити, і хорошо майбутнього для України як небуло так і не буде, успіх будьякої країни впершу чергу залежить від благосостоянія її громадян .

Ну ти бач пишеш все такими тезами і починаєш їх "треба", "мають" - ХТО МАЄ?

Якщо той "бідний" крім того, що пахати буде щодня під час паші задумуватися і задавати постійно питання "Чому?" (як в мене було це свого часу), "чому він такий бідний?", то скоро до нього дійде, що треба закидати свою лінь, вчитись і тоді в нього з"явиться час на те щоб стати активістом і самому вирішувати щось в цій державі нехай навіть по 1год. в тиждень багато що може змінити. БО НІХТО ЗА НЬОГО ДЛЯ НЬОГО ЦЬОГО НЕ ЗРОБИТЬ!

Зайнятість, сім"я, релігія - це лише відмазки слабаків і лежнів!

Опубліковано

rew

Певно це ти не знаєш, як працює система і в кого, і як потрібно питати... Бо певно ніколи не пробував цього робити.

Я минулого року зумів пояснити піклувальній раді школи, звідки не беруться гроші на утримання школи, разом пішли до директора, поставили їй ці питання, зуміли пояснити своє бачення, цьогоріч по паралелі молодших класів не вимагали коштів на утримання школи. Бо має працювати система! Навчись питати!

Ти бачу вже вчишся ставити питання "чому?". Молодець! Значить не все втрачено! Якщо поталанить, то скоро потрапиш на наступний рівень і будеш задаватись питанням "Як?", аби лінь не порушила цей закономірний процес. ;)

На тобі абетку на ніч:

http://www.iuf.ru/pic/profsouznaya_azbuka.pdf

Опубліковано

Брєд говорите, люди толерантніші і ввічливіші там де багатий народ, а якщо народ бідний то він і по сусідству з америкою буде гопотою, і росія тут можна сказати являється останнім чинником чому в нас дибільний народ!

Здається Вам пане треба теж набратись толерантності і поваги до інших, а то Ваші пости більше нагадують скавучання несформованого підлітка, чим мислячого чоловіка.

ЗІ не хотів образити, але називати народ з якого вийшов "дибільним" це те саме, що обізвати себе "дЕбілом", як кажуть в народі

"З кривого дерева крива й тінь"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...