Перейти до змісту

Приколи Луцька

Scabiosa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

В продовження... Озеро Світязь.Гряда ,декілька років тому :)

А у мене на інтертелеком антена також на сосні висіла.

П.С. Гвіздками не прибивав. Прив’язав. Варіантів просто інших не було.

Опубліковано

схоже кабель йде кудись в магазинчик

Схоже, це комент до мого фото. Ні, ніякими магазинчиками там і не пахне

Це в Луцьку??

Такі да :) Фоткав особисто

Ось з іншого ракурсу:

Zjz9X.jpg

Якщо не сикрет на якій це вулиці?

Опубліковано

до вуличного освітлення відношення немаю, просто в живу цю картину побачити і тупо поржати))

Опубліковано

Вчора біля старого ринка мені на авто поклали таку "візитку" Я думаю це або купують 1000$ або моэ авто. Новий метод :)

post-7779-0-71618400-1425807841_thumb.jppost-7779-0-34216600-1425807853_thumb.jp

OLX в реалі)))

Опубліковано

антиприкол

Волинь Таймс

4 год ·

Для одних прапор символ. За який віддають життя наші хлопці... Для інших - тряпка на целюлітній дупі на фоні національної спадщини... Бридко дивитись як деградує рідне місто. Але що можна очікувати від професійних комсомольців і комуняк біля його керма. Для них, аби дупою вертіли... Деградуємо, панове.... Деградуємо.... І війна не зупиняє це падіння....

11054330_772221879531781_7444724562614564610_n.jpg?oh=7ac0181581e039014aad8f7331d70e03&oe=557D0A5A&__gda__=1434372051_c705773a26d6edcf3d092e9ea233393b

Опубліковано

Імхо, дика реакція глядачів. Америкоси з гордістю носять свій стяг майже на кожній гепі. І Н-І-Ч-О-Г-О! британці теж! Хочете сказати, що і ті і другі неуки недалекі? Узбагойтєсь.

• +1 4
Опубліковано

Імхо, дика реакція глядачів. Америкоси з гордістю носять свій стяг майже на кожній гепі. І Н-І-Ч-О-Г-О! британці теж! Хочете сказати, що і ті і другі неуки недалекі? Узбагойтєсь.

то це ваш комент на ФБ

Опубліковано

то це ваш комент на ФБ

Спалилась)

Опубліковано

Як на мене, тут проблема не жовто-синіх трусах, а в тому, що більшість часу те, шо ми бачимо це три сраки, що трясуться, як по дорозі із Здолбунова до Львова і хєровенькі танці. У мене жодних еротичних думок при вигляді тих жоп не виникло, а це показник ))

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...