Перейти до змісту

Приколи Луцька

Scabiosa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Яка партія така і реклама

Тю! Та то просто "креатив" магазинчику, що продає різну техніку(мотоблоки, мотопилки etc.). Його й видно на задньому фоні. Який магазин, така й реклама. :D

Опубліковано (змінено)

Є такий ґенделик в Луцьку на Ковельській - "Фарт"

Вдень його "реклямка" виглядає ще пристойно, а от коли приходять сутіііінкииии......

:) І що обмальовувала "дизайнер", розробляючи неонову підсвітку?.......... ;)

post-8369-0-57210300-1334649368_thumb.jp

post-8369-0-92420200-1334649379_thumb.jp

Змінено користувачем jack74
  • +1 1
Опубліковано

І що обмальовувала "дизайнер", розробляючи неонову підсвітку?.

+100

Вже з пів року поглядаю на це дизайнерське диво.

Думала, що тільки я це ТАК бачу)))))

Опубліковано

І що обмальовувала "дизайнер", розробляючи неонову підсвітку?.

+100

Вже з пів року поглядаю на це дизайнерське диво.

та я теж вже з пів-року майже щовечора проїзджаю коло неї і дивуюсь, невже сам власник цього не бачить :) А може тільки ми такі збочинці? ;)

..

Опубліковано

От хоч вбийте, нічого "такого" не бачу. Поясніть особливому ;)

А може тільки ми такі збочинці?

Хм...

Опубліковано

Є такий ґенделик в Луцьку на Ковельській - "Фарт"

А ще було б прикольно, якби назву написати латинськими літерами («Fart») і заглянути в англо-український словник.

Опубліковано
А ще було б прикольно, якби назву написати латинськими літерами («Fart») і заглянути в англо-український словник.
:)

post-8369-0-87298300-1334678025_thumb.jp

Опубліковано

В мене в домі навпроти живе подружка, то ця реклама мені допомагає не залишатись до ранку, говорю що не можу заснуть коли воно блимає всю ніч :_08:

Опубліковано

Мною були замічені отакі то "чудеса":

1.Точно не пам'ятаю але мені здається що це десь біля Ківерцівської

0311201134.jpg

2.Банкомат 'Райффайзен Банк Аваль'

1111201137.jpg

3.Наш Край

031120sps.jpg

2311201141.jpg

(в пакетику лежало пів палки ковбаси)

Опубліковано

В мене в домі навпроти живе подружка, то ця реклама мені допомагає не залишатись до ранку, говорю що не можу заснуть коли воно блимає всю ніч :_08:

;) а воно всю ніч не блимає ;)
Опубліковано

можливо і не зовсім прикольно (я б навіть сказав "зовсім не прикольно" :wacko: ) кладуть плитку на Меморіалі

post-5279-0-30361000-1334844963_thumb.jp

post-5279-0-95800300-1334844966_thumb.jp

post-5279-0-07287400-1334844970_thumb.jp

post-5279-0-95638300-1334844971_thumb.jp

Опубліковано

Як хто буде проходити біля магазину-зупинки біля "Пелікану" на пр.Волі, то зверніть увагу як там покладена "бруківка" - як не гора, то яма. ;)

Опубліковано

та що вже там говорити - вся пішохідна частина проспекту (від 4-ї школи до Київської) "як не гора, то яма"! :lol:

Опубліковано
та що вже там говорити - вся пішохідна частина проспекту (від 4-ї школи до Київської) "як не гора, то яма"! :lol:
ну там асфальт ще певно при совєтах покладений і не ремонтувався, а біля того магазину бруківка минулого чи цього року була покладена.
Опубліковано (змінено)

Яка партія така і реклама

Тю! Та то просто "креатив" магазинчику, що продає різну техніку(мотоблоки, мотопилки etc.). Його й видно на задньому фоні. Який магазин, така й реклама. :D

Вибачаюсь, то все таки не магазин - 2 абсолютно ідентичних по оформленню але без граматичних помилок і з іншим текстом щита мною помічено в районі автозаводу та біля РАГСу, можливо ще є по місті, я не в курсі. І там вже більш "ополітизовані" вимоги... Магазину мототехніки нема чого рекламувати "заставимо чиновників працювати" чи щось в тому дусі :) тут все-таки партія "винувата".... може і не фронт змін, хоча стиль їх.

Змінено користувачем adas
Опубліковано

Вибачаюсь, то все таки не магазин - 2 абсолютно ідентичних по оформленню але без граматичних помилок і з іншим текстом щита мною помічено в районі автозаводу та біля РАГСу, можливо ще є по місті, я не в курсі. І там вже більш "ополітизовані" вимоги... Магазину мототехніки нема чого рекламувати "заставимо чиновників працювати" чи щось в тому дусі :) тут все-таки партія "винувата".... може і не фронт змін, хоча стиль їх.

Так, щось розвернув "магазин" рекламу, розвернув. З граматичним помилками якесь чергове передвиборче гуано. Тизер, іті їті його в печінку.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...