Перейти до змісту

Ураган на Світязі


jack74

Рекомендовані повідомлення

Волинська область: внаслідок сильних опадів постраждало 7 осіб

В зв’язку з складними погодними умовами на території області в ніч з 18 на 19 липня 2015 року, що супроводжувалось сильним дощем та шквальним вітром в Шацькому районі в с. Світязь біля турбази «Незабудка» в наметовому містечку було повалено приблизно 50 дерев (інформація уточнюється). В наслідок буревію 7 відпочиваючих отримали ушкодження різного ступеня, з них 1 людина госпіталізована у стані середньої важкості госпіталізовано.

Внаслідок буревію виникли перебої з електропостачанням в населених пунктах Світязь, Шацьк – частково та Плоски, Пихи, пансіонат «Шацькі озера» - знеструмлено повністю Шацького району, а також у населених пунктах Любомльського району, а саме: Біличі, Зачернечен, Почате, Вигнанка, Чорноплеси, Високе, Власюки, Заозерне, Крушинець, Сильно, Гуменці, Заболоття, Ясне, Мшанець, Черемошна Воля, Борки, Масловець – повністю, Пуснища, Полапи, Любомль – частково та у Мокре, Кривне, Смоляри Старо Вижівського району – частково, Облапи, Мислина Ковельського району – повніст.

В окремих випадках внаслідок падіння дерев працівниками пожежно-рятувальної служби розчищено проїжджі частини від дерев у с. Світязь Шацького району та с. Згорани Любомльському районі.

На місці події працює оперативна група Управління ДСНС України у Волинській області.

Прес-служба ДСНС України

Це ж що ж там творилося з палатками, якщо аж дерева валило?!! Причому не одне-два, що могли бути вже гнилими, а 50! Щиро співчуваю тим людям... А якщо ще й з дітьми були...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спостерігав вчора вночі на http://www.lightningmaps.org/ картина була огого, епіцентр шторму якраз припав на північ, північний схід області...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ми в Шацьку. Ураган страшенний. Половина будинків критих шифером чи бляхою світять кроквами. Кругом деренчать бензопили - прибирають повалені дерева. Обірвані дроти. Світло пропало ще об 23 вчора, то тільки відновили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно вернулися з Шацька. Стихія таки завдала удару. Вітер горизонтально клав дерева, а ті які не витримували ламались, як тріски. Блискавка безперервно била серіями по 5-7 секунд, було так світло, наче вдень. По трасі є кілька місць, де викорчувані вітром дерева. Щиро шкода людей, які постраждали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наслідки буревію в наметовому містечку Незабудка оз.Світязь Шацьк Волинь 18.07.2015

Буревій в наметовому містечку Незабудка (оз.Світязь) 2015 (Фото)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...