Перейти до змісту

Митниці передадуть в управління Британській компанії ?


BkSeo

Рекомендовані повідомлення

Уряд України проводить переговори про передання в управління окремих українських митниць відомій британській компанії (Crown Agents — ІФ), що має такий досвід у країнах ЄС та інших країнах. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає Інтерфакс-України.

«Я очікую завершення переговорів і передання кількох митниць в управління британської компанії», — сказав він у Верховній Раді в п’ятницю, підбиваючи підсумки візиту цього тижня у Вашингтон на інвестконференцію.

Прем’єр наголосив, що йдеться не лише про запровадження нової культури спілкування на митниці, а й демонстрації того, що ліквідація корупції на митниці може суттєво збільшити надходження до бюджету.

Як повідомлялося, у квітні цього року голова фракції «Самопоміч» Олег Березюк заявив, що Кабмін позитивно сприйняв пропозицію передати управління українською митницею іноземним експертам, і прем’єр-міністр віддав доручення міністру економіки детально опрацювати таку можливість.

У середині червня Березюк повідомив, що компанія з Великобританії зацікавилася ідеєю отримати в управління українську митницю. «Була пропозиція віддати митницю під контроль або аутсорс на півтора року аутсорсинговим компаніям Німеччини, Британії, Швейцарії. Так от, з допомогою посольства Британії, у співпраці з комітетом, є компанія, яка це робить у світі дуже успішно», — сказав він на засіданні погоджувальної ради, не уточнивши назви компанії.

Наприкінці червня на презентації інституційної реформи Державної фіскальної служби (ДФС) Яценюк ініціював експеримент з передання окремих митних служб в управління спеціалізованим іноземним компаніям.

«Пропоную експеримент на окремих митницях: запросимо зовнішню компанію, зразок Crown Agents, щоб вони оперували окремими митницями», — сказав голова уряду.

і я так думаю, що це правильно, бо інакше хабарників з митниці не витуриш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки управління? чи жидобританці там працювати?

боюсь, що жидобританців стільки немає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

круто, скоро нашою країною будуть правити всі кому не лінь, крім українців... :(

тоді треба й університети закрити всі, тому що вони не готують кадрів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а помоєму це свобода і незалежність. за це й боролись. так тримати. хай ще яцик продасть побільше підприємств європі і америці о тоді заживем..)

йес кеп :)

спіртовози захвилювались... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлячись на нашу митницю сьогодні і на людей, котрі тим рулять - це правильний крок, імхо. Тепер основне питання - чи дадуть їм працювати? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...