Перейти до змісту

Новий розвод в ВК

aroma

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я навіть не подумав шо це шось не то. Отак поповнив тел на 100 грн. Не обіднію, звичайно, але й не приємно.

У подруги зламали сторінку в ВК і розіслали повідомлення.

Будьте обережні

0980545902 - шахрай

TZn9jso-7WU.jpg

Опубліковано

та якось не набрав бо писала людина яка в принципі могла б писати таке ))) та й якось був готовий помогти шо і не подумав про развод і формуліровку речень

Опубліковано

був такий прикол в скайпі. подруга пише щоб скинув грошей на картку бо терміново треба.. але одне але) вона ніколи не писала російською.. а тут на тобі, російськомовною стала)) тут я і зрозумів що явно щось не те.. набрав її- а вона каже що скайп зламали і вже чоловік 5 їй дзвонило..

а прикіньте якби всі скинули грошей..а претензії до неї))

Опубліковано

так да, в тому і справа шо тут українською написали.... на рос. то вже за замовчуванням не ведусь ))

Опубліковано

Омг, половина інтернету наповнена розводами "від знайомих", і в соцмережах, і в скайпі.

Так що, якщо знайомий ВНЄЗАПНО попросить перевести йому кудись гроші - перепитайте щось особисте.

Опубліковано

aroma, впишіть у перше повідомлення теми номер афериста. Наразі він гуглом не визначається. А так, комусь допоможе уникнути шахраїв.

Опубліковано

Пані і Панове, може вистачить користуватись москальскою ВК?

І годувати Агресора?

Ви ж напевно знаєте, що Фейсбука в співвласниках давно нема і що ця мережа належить майл.ру і повністю контролюється фсб, що закріплено на законодавчому рівні в росії?

Социальная сеть "ВКонтакте" включена в реестр Роскомнадзора в рамках выполнения скандального "закона о блоггерах", принятого в России 1 августа...

Интернет-площадки с таким статусом должны раскрывать информацию о посещаемости блоггеров, их контакты, хранить эту информацию на российских серверах в течение полугода и делиться данными со спецслужбами.

Я дійсно не розуміє що двигає свідомими Українцями, які не купляють російських товарів, але цілими днями сидять в "однокласниках" і "ВК"....

Опубліковано

У подруги зламали сторінку в ВК і розіслали повідомлення.

"девачці" привіт :(

не вмієш користуватися - не користуйся

а так - маємо те що маємо

Чому те ВК так легко ламається? В дочки вже двічі. Щось не чув, що ламають ФБ.

а не треба ходити по "шалавлівих сайтах" і все буде ок

p.s. ВК і інше "новорусскоє говенцо" перманетно відносяться до "шалавлівих"

Опубліковано

Яка основна маса користувачів вк і фб? ВК - *золотая молодеж*, ФБ - люди старші. Перших значно легше розвести.

Гарний пароль і трішки мізків збережуть вам гроші і, головне, нерви.

Опубліковано

Яка основна маса користувачів вк і фб? ВК - *золотая молодеж*, ФБ - люди старші. Перших значно легше розвести.

пароль встановив я і чадо йог не знає. По сайтам "шаловлівим" не ходить, я перевіряю. Так що не нада ля-ля.

Опубліковано

Новороси збирають собі грошики за допомогою їх московських шефів з російських соцмереж.

Класна назва для укрмережі ,, На районі,,

Якщо адміни мають доступ до паролів, толку гарний він , чи не гарний.
Опубліковано

Розвод не новий. Нові тільки жертви. Я на такі повідомлення задаю такі питання, відповіді на які знає тільки та людина.

Опубліковано
пароль встановив я і чадо йог не знає

Чадові його і не треба знати)

Ось це правильно

Я на такі повідомлення задаю такі питання, відповіді на які знає тільки та людина.
Опубліковано

Увімкніть в налаштуваннях авторизацію по смс і ніхто вас більше не взламає.

Далі повидаляйте весь прикладний софт для vk, програми для скачування музики, обновлювачі статусів ітп, зазвичай ці програми просять авторизацію і ваші паролі попадаю в руки шахрая.

Опубліковано

Увімкніть в налаштуваннях авторизацію по смс і ніхто вас більше не взламає.

Далі повидаляйте весь прикладний софт для vk, програми для скачування музики, обновлювачі статусів ітп, зазвичай ці програми просять авторизацію і ваші паролі попадаю в руки шахрая.

Чадо користується в ВК тільки зі смартфона (на планшеті і компах я єто дєло видалив уже давно), так що там досить "урєзані" софт і можливості. А поповнити вона нікого не зможе, поки не вміє, на щастя.

А вхід з СМС це вже збочення якесь для соц мереж, імхо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...