Перейти до змісту

Best-Link (екс - Візор) - обговорення

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Оскільки Візор, як провайдер, таки віддав кінці. А його наступнки будуть розгрібати всі граблі, які залишила компанія, будемо спостерігати за їхньою діяльністю.

Сайт компанії. заліз в https.

Best-Link - мультисервісна волоконно-оптична мережа міста Луцьк. Оптоволокно в кожен дім! Ми надаємо послуги інтернет, цифрового і аналогового телебачення, комплексні послуги. Цілодобова технічна підтримка. З питань підключення звертайтеся до нас за телефоном (0332) 280-999, або за електронною адресою [email protected] . Завжди раді Вас бачити в числі наших клієнтів.

Поживемо - побачимо!

Опубліковано

Я би на рівні держави заборонив би використання у назві юросіб слова типу "best".

тю,

а що в державній мові є таке слово?

Опубліковано

тю, а що в державній мові є таке слово?

Це аспект швидше психологічний, аніж юридичний / правовий.

В Українській мові і слова "супер" немає. Але ж його використовують. І дуже часто.

Опубліковано

Я би на рівні держави заборонив би використання у назві юросіб слова типу "best".

тю,

а що в державній мові є таке слово?

Best-Link Кращі посилання :)

https://translate.google.com.ua/#en/uk/best-link

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Якщо подзвонити їм по номеру на сайті (0332280999) попадаєш в чарівну київську контору «Інфармационниє тєхналогії». Чудєса

Опубліковано

зранку 0 8,00 - нета немає.

ДЯкую, тобі Укртелеком, що ти є!! (резервний канал рулить!)

Ну, думаю, почекаю трошки, може десь якась фігня сталася. Ремонтують.

9,30 - телефоную. Дівчина Юля, що виіршила зі мною поспілкуватися, запропонувала почекати на лінії, почекав хвилинку-дві.

Далі мене вона повідомила про те, що в них там десь якісь проблеми, і майстри займаються. (Що і без цього було ясно).

На запитання "Як довго триватимуть пошуково-ремонтні роботи?", відповіла - годинка.

Я їй пояснив, що я вже чекаю 1,5 години, тому за годинку це явно не вирішиться. І варто бути чесним, "Я не знаю, протягом дня, вибачте за незручності!". Цих слів не було, і це прикро...

Інших проіайдерів тут НЕ передбачається....

Хоч бери купуй 2 наноса і стріляй звідкись Київстаром, чи Airbites-ом.

Оптику від Укртелкома не розглядаю, дорого.

Опубліковано

Вчора був на потебні (екс Візор) хтів роспитати про оплату послуг.Відфутболили біля ЦУМа волиньмаркет 3-й поверх кантора BEST-LINK по оплаті сказали як будуть міняти обладнання так і по новому платитиму.Покі все на старому залишаєця і оплачувати в оабоксах за ВІЗОР.Доречі обладнання кажуть за літо поміняють і на будинках де є підключення то повісять обяву.

Опубліковано

нарешті самі технарі сказали мені, що у них обрив магістралі. Паяють оптику.

Обіцяли до вечора справитися. Я мало вірю.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

погана карма залишилась від попереднього власника :_07:

Від попереднього власника ще й ВСІ працівники залишилися.

В минулу п'ятницю пропав зранку нет. Телефоную. А мені кажуть - ви не наш абонент - ви абонент Візора. Та ви шо?, кажу. Серйозно?

Поїхав в офіс на Волі. Волиньмарккет 3-1 поверх.. Приїжджаю, нп рецепшені дівчина пояснила, що ми просто не переведені з обладнання Візора на нове.

Пообіцяла, що приїде якийсь там місцевий керівник.

На фіналі приїхало 2 майстра. Які залишили мене без нета аж до сьогодні.

То, як мені намагалися щамість білої ІР яка була втулити якусь їхню сіру і т.д. - окрема історія.

Ще раз дякую Укртелекому!

Сьогодні нарешті інет зробили спільними зусиллями. ІР таки дали білу. А от "керівник" приїхати поморозився. Спитав "нашо"?

Ну, продовжую розглядати альтернативи. Яких аж нема. Оптичні всякі волинські вестнети - сюди в цей район - ні ногою. Лише " в планах".

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Best-link присунув оптику замість міді. нахаляву.

Тариф такий самий. Результат мене особисто радує.

4673306323.png

Опубліковано

Робота. На роботу.

Про квартири мова не йшла, але вважаю, що завжди можна домовитися. І про вартість також.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Я перший раз почула, що Візора вже немає, а замість нього Бестлінк.

Ну але ж я позвчора заплатила за інтернет, через термінал, як завжди, на Візор.

І що, тепер можуть завтра інтернет відключити?

Опубліковано

Я перший раз почула, що Візора вже немає, а замість нього Бестлінк.

Ну але ж я позвчора заплатила за інтернет, через термінал, як завжди, на Візор.

І що, тепер можуть завтра інтернет відключити?

Ні буде інтернет.Зара покі оплата іде по тарифам і договорі від Візора.Про заміну оплати і договора Вам сповістять.Мені так сказали і я Вам кажу.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Підключали 8 днів й так й не прийшли) 

буду мстить)), дівчинка на рецепшені нормальна, але життя таке)) написав скаргу в охорону праці про те що виконують роботи на висоті((

Опубліковано
13 хвилин тому, СОАД сказано:

Підключали 8 днів й так й не прийшли) 

буду мстить)), дівчинка на рецепшені нормальна, але життя таке)) написав скаргу в охорону праці про те що виконують роботи на висоті((

Нічого дивного, візор ніяка нормальна компанія не викупила б, як то кажуть яке їхало таке й здибало...

І вони вже не Best-Link а Lux-Link.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Інету нема декілька днів, сапорт Lux-Link не відповідає (обидва номера). Але це радіоканал.

В когось лишився інтернет, від "Екс-візора"?

• 4 місяця потому...
Опубліковано

280-999 - "Послуги для абонента відключено, встановити з'єднання неможниво"....

Це вже ДІАГНОЗ, мля. Знов відвалився візорівський ДНС, здохли всі сайти РДА...

Сайт ні візора (саме так, з маленької букви) - там взагалі тестова сторінка ЦентОС, ні БестЛінка не працює.

Сцуко, скільки можна!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...