Plum Опубліковано 11 Лютого, 2008 в 17:29 #26 Опубліковано 11 Лютого, 2008 в 17:29 Это не понты. Подсветка действительно не нужна во время езды. А вот когда глушак оторвёЦЦа и ты залезешь под машину его прицыпить, то подсветку как найдёшь. а, ну да -- там же ще один дуже потрібний наворот, без якого машина не їде -- прямоток...
TreNeR Опубліковано 11 Лютого, 2008 в 19:44 #27 Опубліковано 11 Лютого, 2008 в 19:44 .....адже я рахую що їздити на авто без музики це просто дедовскій маразум!тіпа мені подобається слухати як "говорить мотор" і т.д,!я поїздив 3 дні без музики і думав що зірве башню!........ ИМХО каждому свое. Меня например устраивает(пока ) мафон и штатные динамики.
snight Опубліковано 12 Лютого, 2008 в 11:54 #28 Опубліковано 12 Лютого, 2008 в 11:54 Коли в тебе стоїть гарна музика, а після неї сідаєш на машину де якість на порядок гірше, відчуття не дуже , взагалі фігня чесно кажучи.
DarkMonk Опубліковано 12 Лютого, 2008 в 12:03 #29 Опубліковано 12 Лютого, 2008 в 12:03 Коли в тебе стоїть гарна музика, а після неї сідаєш на машину де якість на порядок гірше, відчуття не дуже , взагалі фігня чесно кажучи. Ну да! Когда едешь пьяный в 3часа ночи с клуба на такси, так и хочется сказать таксисту " Блин ну и ГАВНО твой магнитофон, выключи бензин сэконимишь"
dimmon Опубліковано 12 Лютого, 2008 в 12:15 #30 Опубліковано 12 Лютого, 2008 в 12:15 адже я рахую що їздити на авто без музики це просто дедовскій маразум!тіпа мені подобається слухати як "говорить мотор" і т.д,!я поїздив 3 дні без музики і думав що зірве башню! Не знаю, я иногда люблю поездить без музыки, именно нравиться послушать мотор , не всегда конечно но примерно 40% (без) на 60% (с музоном). Плюс заметил что когда музыка выключена езжу спокойней, а когда врублю како-то старый кемикал бразерс замечаю что сильнее жму на педальку.
Therion Опубліковано 12 Лютого, 2008 в 14:43 #31 Опубліковано 12 Лютого, 2008 в 14:43 "Музыка громче, глаза закрыты..." от ударов саба.... Вот у меня на работе водитель-экспедитор поставил себе саб, не скажу что музыка играет качественно, но %ля зато громко, из чего вывод - пох как играет - зато слышно из далека. При чем таких в городе немало. Нет-нет, ни в коем случае, это не понты....
snight Опубліковано 13 Лютого, 2008 в 07:51 #32 Опубліковано 13 Лютого, 2008 в 07:51 Офтоп пішов, який я випадково почав. . Пишемо по темі.
Therion Опубліковано 13 Лютого, 2008 в 08:12 #33 Опубліковано 13 Лютого, 2008 в 08:12 2 Ursa:Взагалі неможливо сказати скільки в середньому витрачається на авто, адже тут теж багато факторів, що впливають на остаточну цифру, таких як: рік випуску авто, технічний стан, модель авто, кількість км за певний період часу (умовно пробіг за місяць), також від манери керування (швиде їдеш - менше ям), від того, які комплектуючі ти до нього купуєш ( дешеві/ дорогі або оригінальні/ ліві) Ти краще напиши модель авто, яку ти хочеш купити та для чого ти її плануєш використовувати - а дати відповідь по ній на твоє питання - я думаю знайдеться людей знайдеться, що зкалькулюють тобі витрати по авто. На мою думку такий підхід буде правильнішим...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.