Перейти до змісту

Сколько "хавает" ваш автомобиль?

ursa

Рекомендовані повідомлення

:D Это не понты. Подсветка действительно не нужна во время езды. А вот когда глушак оторвёЦЦа и ты залезешь под машину его прицыпить, то подсветку как найдёшь. :mdr:
а, ну да -- там же ще один дуже потрібний наворот, без якого машина не їде -- прямоток... :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.....адже я рахую що їздити на авто без музики це просто дедовскій маразум!тіпа мені подобається слухати як "говорить мотор" і т.д,!

я поїздив 3 дні без музики і думав що зірве башню!........

ИМХО каждому свое. Меня например устраивает(пока :)) мафон и штатные динамики.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли в тебе стоїть гарна музика, а після неї сідаєш на машину де якість на порядок гірше, відчуття не дуже , взагалі фігня чесно кажучи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли в тебе стоїть гарна музика, а після неї сідаєш на машину де якість на порядок гірше, відчуття не дуже , взагалі фігня чесно кажучи.

:D Ну да! Когда едешь пьяный в 3часа ночи с клуба на такси, так и хочется сказать таксисту " Блин ну и ГАВНО твой магнитофон, выключи бензин сэконимишь" :0002:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

адже я рахую що їздити на авто без музики це просто дедовскій маразум!тіпа мені подобається слухати як "говорить мотор" і т.д,!

я поїздив 3 дні без музики і думав що зірве башню!

Не знаю, я иногда люблю поездить без музыки, именно нравиться послушать мотор :0002:, не всегда конечно но примерно 40% (без) на 60% (с музоном). Плюс заметил что когда музыка выключена езжу спокойней, а когда врублю како-то старый кемикал бразерс замечаю что сильнее жму на педальку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Музыка громче, глаза закрыты..." от ударов саба.... Вот у меня на работе водитель-экспедитор поставил себе саб, не скажу что музыка играет качественно, но %ля зато громко, из чего вывод - пох как играет - зато слышно из далека. :( При чем таких в городе немало. Нет-нет, ни в коем случае, это не понты....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Офтоп пішов, який я випадково почав. :). Пишемо по темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Ursa:

Взагалі неможливо сказати скільки в середньому витрачається на авто, адже тут теж багато факторів, що впливають на остаточну цифру, таких як: рік випуску авто, технічний стан, модель авто, кількість км за певний період часу (умовно пробіг за місяць), також від манери керування (швиде їдеш - менше ям), від того, які комплектуючі ти до нього купуєш ( дешеві/ дорогі або оригінальні/ ліві) Ти краще напиши модель авто, яку ти хочеш купити та для чого ти її плануєш використовувати - а дати відповідь по ній на твоє питання - я думаю знайдеться людей знайдеться, що зкалькулюють тобі витрати по авто. На мою думку такий підхід буде правильнішим...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...