Перейти до змісту

схід... :) ...два сонця...

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

...знайомі фізики кажуть, що це атмосферне явище називається "гало"..., ... на передостанній фотці, як найбільш наближеній до класичного варіанту, я і сама його бачу..., ... а от друга "тарілочка" - оце цікаво..., ...вона вийшла з-під Сонця, постояла трохи і тужи ж утікла... ...явище тривало десь до 30хв... ...явище рідкісне, але достатньо поширене... - принаймні так каже гугл... :)

Опубліковано

думаю це пов'язано з вологістю атмосфери, сьогодні був фантастичний туман =) як море з далека.

я сьогодні теж встав в 5 ранку. спеціально щоб зняти відео сходу сонця з висоти.

безпосередньо схід сонця не спостерігав, бо був в цей час низько на лузі, але моя відеокамера нічого такого не зафіксувала. якість звичайно не ахті, але сяку-таку панораму склеїв.

cjnzO.jpg

Опубліковано

думаю це пов'язано з вологістю атмосфери, сьогодні був фантастичний туман =) як море з далека.

я сьогодні теж встав в 5 ранку. спеціально щоб зняти відео сходу сонця з висоти.

безпосередньо схід сонця не спостерігав, бо був в цей час низько на лузі, але моя відеокамера нічого такого не зафіксувала. якість звичайно не ахті, але сяку-таку панораму склеїв.

cjnzO.jpg

...дуже гарно... туман неймовірний... ...але сьогодні я спала... :) , а фоткала вчора... "(3.07.15. Луцьк, десь 5 ранку...)" ... сьогодні ж 4?....

Опубліковано

...дуже гарно... туман неймовірний... ...але сьогодні я спала... :) , а фоткала вчора... "(3.07.15. Луцьк, десь 5 ранку...)" ... сьогодні ж 4?....

дійсно, не звернув увагу на дату...

ось завантажилось коротке відео, може комусь цікаво буде

Опубліковано

Придумываете тут всякие фантастические теории типа, гало или перигелия, а это всего- навсего обычное Нибиру.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...