Перейти до змісту

вуличний тенісний стіл

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

закажіть на металопрокаті відповідні листи металу, приваріть ножки, вкопайте, трошки бетону та фарби і вуаля. Ще варіант, замовте рядове ДСП, поклейте пвх 0,6, та пофарбуйте з обох сторін (зверху тричі), нанесіть розмітку і матимете щастя, 2 роки не розбухне точно, а якщо підсилите то і не боятиметься посідєлок на ньому же.

а ще краще, як маєте гроші зайві, пластиковий стіл на колесах готовий придбайте, він ні корозії ні дощу не боїться, якісний, дорогий.

Опубліковано

Купити, навіть, якщо по ціні брухту недешево буде, він не легенький. А в ЖЕК не звертались? Скоро вибори, Романюк по дворах їздить і з виборцями спілкується, може допоможе. В нас був недавно, то відразу почали асфальт класти, в дворі порядок наводити.

Опубліковано

як варіант зробити з листка плоского шиферу,

він кращий для гри, але від удару цеглиною може розламатись, тобто зовсім не антивандальний.

• 10 місяців потому...
Опубліковано
10 хвилин тому, zaHARE сказано:

актуально!!!Де можна зробити стіл для двору?

а не цікавіше справжній розкладний - виніс пограв. Набридло - склав сховав.

Опубліковано
12 минуты назад, zaHARE сказал:

Стіл має бути для всіх дітей будинку(4 під'їзди).Я замучусь його носити))).

підпишусь

Опубліковано

Вкопуються чотири брівна, зверху настил з досок, ставите кирпич, ... і граєте, Проблем не буде. 

Опубліковано

Щоб зробити сьогодні такий стіл з стандартними розмірами вартість металу тільки складе 5000грн. 

Плюс треба порахувати роботу сварки і порізки металу на гільйотині. 

Виникає питання Ваші сусіди захочуть платити такі кошти? 

Щоб ви самі могли порахувати скористуйтеся цим сайтом. Ціни майже одинакові що і в нас в місці на металобазах.

http://kt-stal.com.ua/

Купити листки металу на вторсировині майже не реально. Хоча трубки для ніг стола знайдете.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

На даному етапі стоїть завдання знайти того,хто такий стіл може виготовити.Питання вартості-другорядне.Літо настало,канікули,а діти в дворі з планшетами сидять.Мала моя з плачем приходить постійно,що немає з ким гратись,всі сидять у гаджетах.В батьків розуму нуль,хай що роблять,аби вдома під ногами не мішалися.Та й питання не тільки в дітях,я б сам з задоволенням з сусідами грав би.Голову ОСББ я зорієнтував ще минулого року,що вартість буде в межах 5-7 тис.Він каже:"Шукай". От шукаю другий рік.

Опубліковано
2 hours ago, Cherman said:

Інакше довго не простоїть - вкрадуть, поріжуть на метал або просто бидло сплюндрує.

є такий стіл біля слона, в дворі, ніхто за 3 роки нічого йому не зробив, місце не глухе, щоб зовсім, але зламати його то треба інструмент, тому бажаючі свої часом грають.

Опубліковано
13 годин тому, лейтенант сказано:

Якої товщини планується столешнеца? 

А ви виготовляєте?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...