Перейти до змісту

Єврокубки. Сезон 2015-2016 р.

Michaylo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 часов назад, Nokian сказал:

Коментатор

А на нашому ТБ є коментатори? :) Окрім Вацка, Босянка і Джулая - нікого немає але двоє останніх на тематичних футбольних каналах не працюють :(

• Відповідей 498
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
7 часов назад, w1se сказал:

гамейро красавчік

Пацик відпахав...!!! І у захисті і у нападі, ще у ворота б став!!! Дивно - як його у збірну не викликають...

Опубліковано
7 часов назад, w1se сказал:

вболіваю за конопу

Так то воно так, але як тренер Клоп сильніше за Ємері буде, тому думаю, що ЛЄ Лівер візьме!

Опубліковано

Луческу: «Севілья» - везуча команда»

Мирча Луческу, главный тренер «Шахтера»: «Поздравляю „Севилью“ и желаю хорошей игры в финале. Везучая команда. Воспользовались нашими ошибками во Львове, плюс в наши ворота назначили пенальти. И сегодня использовали наши ошибки в первом тайме и в начале второго. - япатсталом :)

Луческу-2: Севілья така везуча команда що три її забиті м'ячі залетіли нам від вітру, а ще ми так втомлюємося в літаках співати всяку х .... ню, що просто сил на гру не вистачило :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Фінал Ліги Європи між командами Ліверпуль та Севілья дивіться в прямому ефірі на телеканалах Футбол 2 і НЛО TV. Початок матчу о 21:45 за київським часом.

Опубліковано

Якщо такі голи зараховують у фіналі ЛЄ, то на що вже нам грішним жалітись...

Відверто кажучи іспанці на 3:1 не награли... Лівер шкода....

Опубліковано

Мда, дійсно, Ліверпуль шкода. Та і Клоппа, якому вже який раз не фартить. Але і від матчу я чекав більшого.

Опубліковано
11 хвилин тому, Smith сказано:

Але і від матчу я чекав більшого.

Я також,загалом не сподобалось(( не знаю,але навіть при чотирьох забитих м'ячах, щось футбол був не дуже.

Опубліковано

Ну а як вам мінімум два потрапляння м'яча у руки гравців Севільї у свому карному майданчику? :) У подібних епізодах як верескає Циганик? :) Але по великому рахунку Лівер після пропущеного м'яча опустив руки і не був схожий сам на себе - шкода :( Шкода що і хвилини не зіграв Конопа але переможців (Емері) не осуджують. Виграш трьох поспіль Кубків - це жир!!! :)

Опубліковано

Матч так собі, реально розчарував арбітр. Я за гру нарахував три чи чотири руку - свистка не було жодного. Тепер розумію, що наші арбітри судять аналогічно як в Європі. Надіюся у фіналі ЛЧ таких дурних помилок не буде.

Опубліковано

Ліверпуль другий тайм взагалі здав.. як зачаровані (нагадало перший матч шахтаря з севільєю вдома). бігали помало. третій гол взагалі пас самі віддали. купа браку, згадались моменти в кінці - невдалий пас пяткою в захисті та якийсь млявий ривок Старіджа.. Можна зрозуміти клопа який кричав .. Жаль Ліверпуль, бачу багато хто за нього вболівав.

Опубліковано
9 часов назад, ZLOvSmetane сказал:

Жаль Ліверпуль

Клоп ще своє зробить з Ліверпуля!!! Він у керма лише з жовтня 15-го року, ще і рік не пропрацював, а зараз підсилить клуб і... думаю буде за чемпіонство у Англії боротись!

Опубліковано
20 годин тому, yura-patriot сказано:

Я також,загалом не сподобалось(( не знаю,але навіть при чотирьох забитих м'ячах, щось футбол був не дуже.

Ще я забув про те,що в принципі вивіска фіналу була ОГОГО!!!! ну погодьтеся друзі, Ліверуль-Севіля за іменами(команд на даний час),фінал мав бути капєц,але бляха то футбол,нє? Особисто мені,як то люблять у неті писати ІМХО фінал минулорічний Дніпро-Севілья в 1000 раз цікавіший був,і не тому що команда з неньки,а патамуша грали відкрито завдяки швидкому голу дніпрян.Карош фінал не сподобався,Ліверпуль Клопа дужее! розчарував,але правда і не назначені пенальті ще більше розчарували,кароч одні розстройства,але то таке,скоро Євро:D,спитаєте чого не фінал ЛЧ,не знаю, подивлюся канєшно заради Роналду і фсьо,щось не предвкушає.

Опубліковано

«Сан-Сиро» не готов к финалу Лиги чемпионов

111_dynamo.kiev.ua_16.jpg

Качество газона на итальянском стадионе «Сан-Сиро» не соответствует уровню финала Лиги чемпионов. Такое мнение выразил старший руководитель Союза европейских футбольных ассоциаций по организации матчей Кит Далтон. — У нас возникли проблемы с качеством проведения финала Лиги чемпионов, — сказал Далтон Mirror. — Два клуба — итальянские «Интер» и «Милан» — используют стадион, который в свою очередь принадлежит городу. Его эксплуатацией занимается другая компания. Специалист по уходу за газоном там слишком молод, но он единственный специалист, работающий там. Остальные не могут выполнять поставленные задачи.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Як на мене гол не за правилами.

Серхіо Рамос до м"яча не дібрався, але був в активному офсайді... Воротарю він точно заважав.

Опубліковано

Мля!!! чистєйший офік!,може лінейного ця рука збила з толку,але навіть я сидівши у себе вдома у Луцьку,бля бачив що був офсайд)))Ну я не такий крутий як Ви подумали))) просто пару повторчіків усьо проясняють:D

Опубліковано

Як на мене, то Реал вчора виглядав сильніше.

Перемога заслужена.

ЗІ. Здивував своєю поведінкою під час пенальті Облак - він на перші три удари майже не реагував...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...