Перейти до змісту

Збили дівчину на Соборності

keepo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні близько 10-ї години по вулиці Соборності легковик збив молоду дівчину. Збив і втік.... с*%а.

Дівчину звати Оля. ЇЇ уже перевели з реанімації в нейрохірургію...

Хто має якусь інформацію по даному ДТП - прохання повідомити.

ось новина на volynpost - http://www.volynpost.com/news/51448-dtp-u-lucku-na-pishohidnomu-perehodi-zbyly-divchynu-vodij-vtik-foto

Опубліковано

На волиньпост в коментарях

Номер машини цього оленя з фотов у ВК збігаєця з номером, який запам"ятали свідки + марка і колір.

Також була інформація, що в одному з авто, що стояли, був відеореєстратор. Правда непідтверджена наразі.

Опубліковано

AlChi, схоже він.

хтось впізнає де зроблені фото машини?

Збили не на пішохідному переході?

на фото видно знак пішохідного переходу на задньому плані....

post-56-0-99035900-1432844979_thumb.jpg

Опубліковано

хтось впізнає де зроблені фото машини?

Навпроти "Зеленого Гаю" через дорогу є стоянка, на ній і зроблені ці фото, 15км від Луцька по ковельській трасі не доїжджаючи кілька кілометрів до с.Копачівка.

Як потерпіла, хто вона, який стан напишіть хто що знає? Сподіваємось усе буде добре.

Опубліковано

А якого милого ця тьотя торгує серед дороги? Порозкривають роти а ти тільки й дивись щоб якого дурня не зачепити. За вчорашній день в мене таких чоловік з 10 набереться, і ще й *возмущаються*, уроди. А коли трапиться біда то винні всі, тільки не вони.

cb-201505281154341.jpg

Опубліковано

Як потерпіла, хто вона, який стан напишіть хто що знає? Сподіваємось усе буде добре.

Оля дуже добра і тиха дівчина, бачу її майже кожен день. Працює недалеко від нашого магазину.

Була в реанімації, відкачали, вроді почала говорити. Більше інформації наразі не маю.

Опубліковано
Вже по зовнішньому виду авто зрозуміло, що власник є бидлом.

То видно швидше по його діях.

Зараз вже, мабуть, пише заяву про угон авто <_<

Опубліковано

Не впевнений на 100%, але в дворі привокзальної 13а часто "спить" такаж модель джилі з фішкою 15-85 (Чумак таксі) і походу саме золотистого кольору

Опубліковано

Дивно, що саме на тій стороні, дорога то пряма, а от з іншої, де видимість повороту затуляють базарні бокси. Часом дивишся по сторонам нікого, тоді переходиш собі такий спокійно, а тут із-за повороту вилітає на всіх парах олень/олениця в порші каєн, проноситься в сантиметрах біля тебе не збавляючи швидкість.

Опубліковано

НІчого дивного немає. Там такі аврії - частенько були.

Одна із причин - кущі, через які не видно людину, що переходить дорогу.

Друга причина - бидло-водії, які знаючи, що там купа людей переходить/ перебігає дорогу (а по непарній Соборності, саме там, тьма "общаг", і студентів і т.д.) женуть як навіжені.

Дівчині - швидкого одужання!

Водію Козлу - справедливе покарання!

Опубліковано

шановні водії, якщо ви б всі їздили по правилам, то ніхто б нікого не збивав, навіть якщо б по дорогам бігали б одні олені, та козли...

і не виправдовуйте тих, хто втікає від відповідальності, ну так склалось, що вже тепер, треба відповідати, мене малого в дитинстві теж збила машина, в дворі, водій був "сіній" і їхав швидко чим потрібно в дворі, ну і я не особливо там дивився на машини в дворі своєму, але так склалось то він не втік, а завіз мене в лікарню, й не знаю дочекався б я швидку тоді...

Опубліковано

він не втік, а завіз мене в лікарню,

Це ключове.

Якби той олень на китайському чуді не втік, то все було б інакше.

Опубліковано

шановні водії, якщо ви б всі їздили по правилам, то ніхто б нікого не збивав, навіть якщо б по дорогам бігали б одні олені, та козли...

...

Ось тут я вкорні не погоджусь, мого одногрупника збила машина, бус, якщо бути точним, гепнув пішохода чотко, погрузив в автівку та відвіз до лікарні з переломами. Одногрупник сам винен бо ні з того, ні з сього рвонув через дорогу до маршрутки яка щойно приїхала на зупинку навпроти і водій буса не зміг би так швидко зреагувати, то ж визнавши свою неправоту лікувався з гіпсами і вдячний був водію за нормальне відношення та за то, що оперативно до травматолога завіз.

Пішоход гірше коняки на дорозі, кінь то фінансові збитки, а людина це тюрма, а у людей, як інколи бачимо, мізків не більше ніж у того коня...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...