Zevs_Isver Опубліковано 30 Січня, 2008 в 20:05 #1 Опубліковано 30 Січня, 2008 в 20:05 едем вчера с сотрудником в 5ть с хвостиков вечера по подъёму от Парковой в центр (возле Юности)я спрашиваю:- Ну что, стало легче без маршруток?отвечает- Что то не оченьподъехали к перекрёстку, и я офигел - прям на перекрёстке у обочины у ПАННО припаркована тачка, во, думаю, блин дают...поворачиваем на лево, к ЦУМу, и я окончательно офигиваю - там ни одна тачка припаркована, там много такихдо перехода возоле цума я нашитал 5 таких...самый уникум стоял за 3 метра от перехода мигая аварийкой (кто верит что баец поломался - поднимите руку)тем самым занимая правую полосу, и мешая проезду общественного транспортапомоему чтото здесь не такводилы, я чегото недопонимаю?это разве нормально?
difoto Опубліковано 30 Січня, 2008 в 20:27 #2 Опубліковано 30 Січня, 2008 в 20:27 нет, но мы живем в суверенном государстве!
Scorpio Опубліковано 30 Січня, 2008 в 20:32 #3 Опубліковано 30 Січня, 2008 в 20:32 Нормально, я сам так деколи роблю, коли тра помінять гроші став на 5 хвилин і поїхав дальше А взагалі де ти бачив у нас водія, який дотримується всіх правил дорожнього руху
REDAKTOR Опубліковано 30 Січня, 2008 в 21:31 #4 Опубліковано 30 Січня, 2008 в 21:31 Та що тут говорити, я завжди в приклад наводжу ситуацію біля варшавки: по тій стороні де ювант і далі є знак, який забороняє як стоянку так і зупинку взагалі! Але при тому, це не заважає строїтись там автівкам у два ряди...Мало того, співробітники ДАЙ щодня поблизу заробляють, і їх абсолютно не цікавить дана ситуацію
Rock Опубліковано 30 Січня, 2008 в 21:39 #5 Опубліковано 30 Січня, 2008 в 21:39 Та що тут говорити, я завжди в приклад наводжу ситуацію біля варшавки: по тій стороні де ювант і далі є знак, який забороняє як стоянку так і зупинку взагалі! Але при тому, це не заважає строїтись там автівкам у два ряди...Мало того, співробітники ДАЙ щодня поблизу заробляють, і їх абсолютно не цікавить дана ситуацію Во-во, а колись я став перед знаком ,і мені на колеса наділи кайдани ,і я пів дня бігав видзвонював ,щоб їх зняли (мобілки ще тоді не були популярні),і на старому базарі також ті кайдани надівали ,а зараз все всім пофігу.Абыдна ,да.
TreNeR Опубліковано 1 Лютого, 2008 в 07:27 #6 Опубліковано 1 Лютого, 2008 в 07:27 Нормально, я сам так деколи роблю, коли тра помінять гроші став на 5 хвилин і поїхав дальше А взагалі де ти бачив у нас водія, який дотримується всіх правил дорожнього руху А знаете, что в древнем Риме легионера, который неправильно парковал колесницу, скидывали со скалы, вместе с некрасивыми детьми
Babay Опубліковано 1 Лютого, 2008 в 10:18 #7 Опубліковано 1 Лютого, 2008 в 10:18 Тоді покажи де в центрі є хоть якась стоянка?По пр. Волі теж кругом знаки до самого ЦУМа, повертати біля ЦУМа на стоянку теж заборонено!!!Де поставити машину???
colt5 Опубліковано 1 Лютого, 2008 в 23:00 #8 Опубліковано 1 Лютого, 2008 в 23:00 Не варто шукати виправдань для самого себе, припаркуватись ніде. Блін, я в двори заїжджаю, туди, де знаків немає, а потім з ноутом, зіпом, інструментом пішечком гуляю. На крайняк (рідко) їду під знак, але паркуюсь, щоб нікому не заважати і не створювати аварійних ситуацій.
Zevs_Isver Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 07:51 Автор #9 Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 07:51 Нормально, я сам так деколи роблю, коли тра помінять гроші став на 5 хвилин і поїхав дальше А взагалі де ти бачив у нас водія, який дотримується всіх правил дорожнього руху маршрутки говорите вам мешают..... нуну.....
Shkoder Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 10:55 #10 Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 10:55 colt5, ну да, а потом во дворах такое столпотворение, что впору шлагбаум ставить, так как знак всем пофигу. иногда днем нереально к своему подьезду проехать из-за перегородивших машин. я сужу только по своему двору, разумеется, где сказывается "центральность" и близость госучреждений. кому-то и похуже приходится, например живущим возле варшавки - там во дворах полный @#$%@
DarkMonk Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 11:24 #11 Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 11:24 Не варто шукати виправдань для самого себе, припаркуватись ніде. Блін, я в двори заїжджаю, туди, де знаків немає, а потім з ноутом, зіпом, інструментом пішечком гуляю. На крайняк (рідко) їду під знак, але паркуюсь, щоб нікому не заважати і не створювати аварійних ситуацій.1. Да действительно ездить у нас можно .....а парковаться негде.2. В дворы :o да ты что !!!!! На чём ты ездишь ..... ???? Мне чё то не охото потом стёкла вставлять или замки менять после уродов наркоманов, которые их из-за компакт диска или магнитолы без панели пол машины тебе раскурочат!3. Так вот как раз есть в центре место для парковки, там где цветы продают. НО там гордо весит знак, что поворачивать туда нельзя.
fedot Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 15:03 #12 Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 15:03 Нормально, я сам так деколи роблю, коли тра помінять гроші став на 5 хвилин і поїхав дальше А взагалі де ти бачив у нас водія, який дотримується всіх правил дорожнього руху Скорпе....А не пробував під`їхати та просто посигналити?...Обмін бабеликів - і взагалі вся процедура - займає коло 120 секунд....Валютчики самі підходять))
colt5 Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 18:37 #13 Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 18:37 Автомобіль службовий, так що в принципі і під деякі знаки їхати маю право, але нашим доБЛ@сним ДАЙішникам пояснювати, всерівно шо ... (самі знаєте), а коли кожен день мотаєшся, то протокольчиків нахватати можна йо-й.Щодо парковки в дворах, то це стосується лише центра міста (ЦУМ), а шо робити, якщо більше немає де? Паркуватися теж можна по різному. можна так, щоб не заважати нікому, а деяким водятлам за "вміння" паркуватись хочеться зробити так, як колись на якомусь сайті фотки бачив. Чувак перегородив заїзд в двір (при чому місця було достатньо), так йому цегли на капот наскладали. Іншому взагалі запінили монтажною піною всі щілини (двері, капот, багажник)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.