Перейти до змісту

Хизуємося,рибацюги.

igorrrko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Інколи проскакують фото нормальних "батогів" на звітах.

Пропоную відписуватися,хто що має,хто на що лапає.Від гачка,до вудки.

ЗЮ,(Люди ж ножами хваляться.І ще пневматикою)

ЗЗЮ.Від себе: заімєл Екусіму 1000-ку на спіна+шнура.Ще не випробував((

post-11231-0-09091300-1432486338_thumb.j

post-11231-0-46037100-1432486405_thumb.j

• Відповідей 461
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

yurgen

не знаю.Ще не пробував.Намотав,все що влізло на шпулю.До того,на лайтовий спін,чіпляв Екусіму 3000 .Трохи за важка.

Опубліковано

ЗЗЮ,Дякую,сердечно,чоловікові,що поправив недолугого "-",невідомим хєроєм поставленим ))

Якийсь напевно злий зависник))).

Мені поки немає чим ділитися, але почитати думаю буде на користь,що є в людей які "шарять"!

Опубліковано

До того,на лайтовий спін,чіпляв Екусіму 3000 .Трохи за важка.

а в мене була 1000-ка на спін 2-12, то була замаленька. Як зламалася, то взяв 2000-ку. Саме те шо тра

Опубліковано

В цьому сезоні теж придбав ryobi ecusima 1000 з шнуром sunline super pe 6lb. Використовую для двох ультралайтових спінів Favorite Blue Bird 0.5-5g, та Favorite Balance 2-7g.

Опубліковано

Повага!Як та штука правильно зветься?Воблєр,боблєр,тракєр?)) Валянок трохи в тому.

Зю.Таки 1000 скидає петлі,сьогодні випробував.(( Але своє відпрацювала.Звіт пізніше з мене,у відповідній темі.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

post-11567-0-27899200-1432918367_thumb.j

свіжак. salmo thrill.думаю завтра ця штука повинна перехитрити мегажереха.

Ага і відпишете коли зловите хоч одного. маю такий воблер вже років 6 і нічого ще не зловив.

Опубліковано

ух, дочекався я свою обновку))))))))

буду в неділю тестити

Гарна цяцька,а у декого Варуна уже 6-ть років лежить...:-) :-) :-)

:0163:

а весь світ думав що варуна це новинка 2015 року. :_04:

• 3 тижня потому...
Опубліковано

zigorko, мммм вещщщщ!!!! 7 футів під кілєм :) дивлюсь місце під транець є - мотор скоро буде? я щось так і не наважився купити електричного :)

Vaso, то все обновки? куркуль!

Опубліковано

Нінаю.Поки і з веслами бздьожно на воді.Треба втягнутися в цю тему.Можливо колись і мотор заімєю.

Збираємося з колегами на оз.Нобель,на день рибака.Днів на 3-4. "Буду резать волну":)

Опубліковано

Нінаю.Поки і з веслами бздьожно на воді.Треба втягнутися в цю тему.Можливо колись і мотор заімєю.

Збираємося з колегами на оз.Нобель,на день рибака.Днів на 3-4. "Буду резать волну" :)

Нічого там на воді бздьозного нема. Якшо вмієш плавати. А от мішок для речей що не промокає не помішавби. Маю колібрі 3.05м. з кілем та деревяним транцем на моторі 2.6 саме то. Вітаю з покупкою. Хай служить. На рахунок дня рибалки круто 4 дні. Ми тільки на 2 в Липу поганяти з моторчиком. А ти дивись коли будеш резать волну весла не погуби. :) п.с. згадуєш впу 6 1999-2000 рік. Як не як 15 років прошло.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...