Перейти до змісту

Відключили гарячу воду на невизначений термін / Як не дати дармоїдам комунальникам на собі нагрітись

AndreViktorovi4

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 422
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
17 хвилин тому, yu2007 сказано:

Мдя. І що, я дарма встановлював бойлер?

Гройсман, ти мені два косаря винен! :0130:

А я думав що Гройсману люди за це вдячні будуть, але можеш закрутити кран з гарячою водою і користуватися бойлером.

Опубліковано

От чи-то Гройсман такий хороший, чи-то Романюк такий х-вий?(риторично).

Згадайте Шокіна, як бойко він рапортував про гучні справи на старті керування прокуратурою? А що в залишку?

Так і Гройсман: популізм ніхто не відміняв...

Опубліковано
21 minutes ago, Gendruk said:

А я думав що Гройсману люди за це вдячні будуть, але можеш закрутити кран з гарячою водою і користуватися бойлером.

Авжеж вдячні.

Наші можновладці давно засвоїли наступну мудрість: "Спочатку зроби людям гірше, а потім поверни все, як було. І людській вдячності не буде меж".

Опубліковано
2 годин тому, yu2007 сказано:

Не дарма. Скоро літо.

Особисто я купив бойлер, поставив таймер на дворазове включення протягом доби: вранці з 7 до 8 і вдень з 17 до 18, заміряв ампераж (виходить 1,5 кВт при номіналі 2 кВт) і буду експлуатувати в такому режимі місяць, після чого порівнюю з аналогічним періодом минулого року (з врахуванням різниці вартості).

Опубліковано
2 годин тому, yu2007 сказано:

Ой не дарма,повір, не дарма 100%.В мене колись такі самі міслі в голову приходили,але! після 22.00 я балдєю,літом виключають, бо шось там тіпа роблять мені пофік, і навіть інколи бувало що з крана біжить не дуже гаряча,що навіть для душа можна було не розбавляти холодною водою,а лічильник то маслає(в).

Опубліковано
5 minutes ago, yura-patriot said:

Ой не дарма,повір, не дарма 100%.В мене колись такі самі міслі в голову приходили,але! після 22.00 я балдєю,літом виключають, бо шось там тіпа роблять мені пофік, і навіть інколи бувало що з крана біжить не дуже гаряча,що навіть для душа можна було не розбавляти холодною водою,а лічильник то маслає.

Теж думаю, що хоч Гройсман і кудєснік, але щорічну літню "профілактику" таки не відмінить. 

Бойлер ставив не в свою домівку, але за свої кревні. 

Сам мешкаю в хрущі, обладнаному газовою колонкою. І вже надцять років не знаю, що таке лишитися без гарячої води бодай на цілу добу.

Опубліковано
15 minutes ago, Ha3aP said:

Ой кудєснік... Після Пасхи відрублять, до бабки не ходи.

Отже ж гади, і не бояться третього майдану?!

Але про що це я. В минулому році були місцеві вибори, а місто сиділо півроку без гарячої води. І нічого, мер втримався на своєму стільчику. 

Добрі в нас люди, сердечні.

Опубліковано
3 часа назад, yu2007 сказал:

Сам мешкаю в хрущі, обладнаному газовою колонкою. І вже надцять років не знаю, що таке лишитися без гарячої води бодай на цілу добу.

Прям мій випадок)))

Опубліковано
3 годин тому, yu2007 сказано:

Невже своїй тещі такий подарунок зробили? :) 

Опубліковано
4 годин тому, Dream сказано:

Особисто я купив бойлер, поставив таймер на дворазове включення протягом доби

А дійсно,що за таймер,а??? типу таке

Опубліковано
2 хвилин тому, vaz75 сказано:

таке, можеш в мене подивитися

Опа! в тебе таке, я поняв, завтра позвоню розпитаю, що воно дає, помучу троха запитаннями, ОК!

Опубліковано
58 хвилин тому, d.u.a.l сказано:

Це такий бойлер з таймером, чи таймер окремо?

14 хвилин тому, yura-patriot сказано:

А дійсно,що за таймер,а??? типу таке

нєєє, в мене простіший. Механічний Expert. отакий (лінк на ютюб). Колись купляв для акваріума, тепер працює для бойлера :) Дьошево і сєрдіто.

Опубліковано
1 година тому, d.u.a.l сказано:

Думаю знизити температуру десь до 40-45 (зараз 55, "економний режим"), тільки є сумніви, чи то нормальна температура буде, чи не стане бойлер розплідником для бактерій

Якщо поставиш таймер, то нема сенсу знижувати - хай гріє на максимум за той мінімум часу, що буде працювати.

Опубліковано
34 хвилин тому, d.u.a.l сказано:

А взагалі, цікаво, в бойлера є різниця, як підключати нуль і фазу, чи немає? 

В Атлантіках, наприклад, в мануалі до деяких моделей вказано де фаза а де нуль під'єднуються. В мому Атлантіку йшов зразу причеплений кабель з вилкою, то я не заморочуюсь :)

Опубліковано
7 годин тому, d.u.a.l сказано:

А взагалі, цікаво, в бойлера є різниця, як підключати нуль і фазу, чи немає?

Звичайно, що є. Наплутаєте заземлення і фазу - буде "битись" корпус бойлера.

7 годин тому, d.u.a.l сказано:

А тут вилки і розетки, тобто є вірогідність переплутати

Купіть вилку із "заземленням" і буде вам щастя. "Земля" на Вашій розетці та таймері - вуса (позначив на фото). Земля на вилці - бокові площадки під оці самі "вуса".

rozetka-s-tajmerom-elektronnaya-feron-tm-22-dlya-bojlera.jpg

Опубліковано
4 годин тому, Demeter сказано:

Звичайно, що є. Наплутаєте заземлення і фазу - буде "битись" корпус бойлер

Щоб спутати заземлення і фазу це треба бути абсолютним нулем в електриці. Таких не те що до підключання бойлера, до розеток допускати з викруткою не можна. 
Дуал же питає за фазу і нуль. В пдф-і на сайті атлантіка розписано де підключати фазу до блока керування бойлером, а де нуль. Якщо ж бойлер йде вже відразу з приєнаним кабелем з вилкою, то нема над чим голову ламати. Лишається лише нормальне заземлення влаштувати.

Опубліковано

Взяв "Нова тек", в мануалі про 0 і фазу - ні слова. Кабель сам встановлював.

Хіба це суттєво?!?

П.С.Насмішив, хоча з таким не шуткують.

5 годин тому, Demeter сказано:

Звичайно, що є. Наплутаєте заземлення і фазу - буде "битись" корпус бойлера.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...