Перейти до змісту

Свавілля голови сільської ради

arimantaras

Рекомендовані повідомлення

доброго дня...я мешканець села Гаразджа Луцького району, сьогодні побачив нашого голову сільської ради Горбатюка Бориса Олексійовича на новенькому Nissan X-Trail білого кольору, до цього пан голова їздив на Рено Трафік, а доріг в селі нема одні напрямки. Цікаво за які шиши він його купив? Може можна йому якось люстраційну перевірку зробити..бо в ху..ли вкрай вже..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

заздрість - не найкраща риса

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В даному випадку не згоден. Сільський голова - представник влади. Якщо ми хочемо мати чесну владу то маємо право цікавитися його способом життя. Як відомо риба гниє з голови. Тому голову потрібно лікувати в першу чергу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о_О((( Виходить, і Януковичу заздрили в свій час...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В даному випадку не згоден. Сільський голова - представник влади. Якщо ми хочемо мати чесну владу то маємо право цікавитися його способом життя. Як відомо риба гниє з голови. Тому голову потрібно лікувати в першу чергу :)

в даному випадку особисто я не побачив нічого крім заздрощів, що хтось змінив авто.

наскільки я розумію - сільські дороги ремонтуються за рахунок бюджету села, а машина купується за рахунок бюджету людини.

ТС взагалі нічого не написав конкретного про можливі правопорушення сільським головою своїх повноважень, що призвели до надмірних заробітків.

у першому повідомленний тупо заздрощі і нічого більшого.

я не підтримую ні голову сільради, ні ТС, але якщо хтось намагається слідувати букві закону і контролювати життя влади - то робіть це хоча на рівні вищому від базарної баби.

у мене все.

p.s. якщо ТС такий правильний і вважає своє повідомлення справедливим - то хоча б написав своє ПІБ, а так - це тупо анонімка із зазрощами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво за які шиши він його купив?

Дізнання краще почати з самого голови :) Якщо є яйця можна поставити йому таке питання на якихось зборах мешканців села. Думаю такі проводяться періодично. Але не варто відразу це робити агресивно. Просто варто сказати йому щось типу, що громада хоче почути від нього пояснення звідки в нього така машина (можливо вона не його :)), за які шиши купив і т.д. Варто спочатку послухати його пояснення. а вже потім, у разі потреби, розвивати тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в даному випадку особисто я не побачив нічого крім заздрощів, що хтось змінив авто.

Якщо подивитися на проблему з точки зору рядового американця - ТС правий на 100%. Взагалі американці придумали, як на мене, ідеальний спосіб боротьби з корупцією: співставлення доходів чиновника з рівнем його життя. На відміну від усік українських способів боротьби з цим злом американський працює ...

p.s.: так, можливо ТС і заздрить. Але для мене суспільна важливість питання яке він підняв в рази більша важливіша ніж його заздрість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо подивитися на проблему з точки зору рядового американця - ТС правий на 100%. Взагалі американці придумали, як на мене, ідеальний спосіб боротьби з корупцією: співставлення доходів чиновника з рівнем його життя. На відміну від усік українських способів боротьби з цим злом американський працює ...

p.s.: так, можливо ТС і заздрить. Але для мене суспільна важливість питання яке він підняв в рази більша ніж його заздрість.

ми живемо в Україні - у нас презумпція невиновності, тобто вину треба довести. а Америці - навпаки, треба доподити невинність.

але за необдумане і безпідставне звинувачення у тій же Америці дуже легко притягнули би до суду ТС.

звісно контроль доходів та витрат -це правильно, але якщо робити це правильно. для цього у нас є відповідні контролюючі органи, куди легко можна написати заяву.

виносячи дане сумнівне(чи не сумнівне) питання сюди, під анонімним акаунтом - це все є АНОНІМНИМИ ЗАЗДРОЩАМИ і можливо НАКЛЕПОМ і тому з такими речами треба бути обережними. бо ніколи не знаєш, що саме про ТС можуть написати потім сусіди, за лишню палку ковбаси, куплену у кризовий період.

p.s. Вброс защитан - беріть попкорн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наскільки я розумію - сільські дороги ремонтуються за рахунок бюджету села, а машина купується за рахунок бюджету людини.

Тут тонка межа - свій бюджет і бюджет села. ))))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

парадокс більшості українців в тому, що при заробітках в місяць 2000 грн в середньому, умудряються тратити 5000 грн. :)

якщо точняк виясниться що "замутив" то просто всією громадою посадити на кол, так треба всіх садити, або не буде кому "головувати", або брати не будуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

справа не в заздрості абсолютно....просто до того як він став головою не мав особо нічого...ні машини, хатка звичайна була, а зараз все є тільки одного нема, землі в Гаразджі яку всю продали, і задавали йому питання де вся земля гаразджі?? відповідь просто то не він то все попєрєднікі..от така математика...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

справа не в заздрості абсолютно....просто до того як він став головою не мав особо нічого...ні машини, хатка звичайна була, а зараз все є тільки одного нема, землі в Гаразджі яку всю продали, і задавали йому питання де вся земля гаразджі?? відповідь просто то не він то все попєрєднікі..от така математика...

це все добре, а навіщо тема на форумі?

які листи і куди написані? чи може думаєте, що після прочитання теми, замість вас вашу роботу зробить хтось інший?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми живемо в Україні - у нас презумпція невиновності, тобто вину треба довести. а Америці - навпаки, треба доподити невинність.

Чому? В Штатах те ж існує презумпція невин-н-н-н ... тьфу. блін ... ну ви зрозуліли, російською - презумпция невиновности. І там те ж потрібно доводити саме вину людини ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читаєш назву теми і перший пост і питання: свавілля в тому, що без спросу рено на нівссан поміняв?

Ісхуйство заголовка:-) ТС може посилать резюме на будь який уважаємий сайт типу укрправди, корапш.нет чи патріоти.орг.юей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ясно...закрийте тему бо продовжувати цю розмову не бачу смисла...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво чи цей голова виклав би відомості про свої доходи, як наприклад це роблять в Черкаській райраді.

А все-таки я все більше погоджуюсь з тезою, що люди заслуговують на владу, яку вони мають. Якщо в черкаському районі люди домагаються оприлюднення доходів, то влада змушена це роботи. А якщо в нас кажуть, що при зарплаті голови в 5000 грн. можна купити машину за 548000 грн. в стоковій комплектації і це нормально, то в нас в житті чиновники не будуть декларувати всі свої доходи. І справа навіть не в тому як живе цей чиновник, а яку частинку держави він продав, щоб так жити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не судіть - і не судимі будете...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так і є.

В нас в країні було 2 революції, були гасла, бандити сидітимуть в тюрмах. Багатьох хабарників засудили? В нас влада нікого не судить, щоб потім коли перейде в опозицію, не судили її.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Земля головне джерело збагаченні всіх голів селищних рад. І чиновник мусить таки відчитуватись перед громадою за які шиші він придбав авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто дарма все таки в Януковича Межигіря відібрали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це брат цього Горбатюка http://uk.wikipedia.org/wiki/Горбатюк_Анатолій_Олексійович якщо не помиляюсь, один в Піддубцях, другий вже в Гараджі:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну чо, мона і віджати новий джипчик в голови, а його з калаша, республіка Сомалі, чим поганий варіант?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Анекдот в тему:

Зрозумійте мене вірно, я не питаю, звідки у Вас, простого сільського голови новий X-TRAIL. Я не питаю, звідки у Вашої дружини, простого секретаря шикарний будинок. Я не питаю, звідки у Вашої тещі, простого бухгалтера простого колгоспу колекція діамантів. Я не питаю, чому Ваш швагро, простий вчений секретар в університеті, де Ваш тесть працює простим директором, володіє контрольним пакетом акцій нафтогазової компанії. Я Вас прошу... ні, я Вас благаю:

"Заплатіть податки та живіть спокійно!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це брат цього Горбатюка http://uk.wikipedia....лій_Олексійович якщо не помиляюсь, один в Піддубцях, другий вже в Гараджі :)

Обраний від Партії регіонів.

facepalm1.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Мер міста думає, де взяти гроші на асфальт для доріг, по яких можна їздити на його новенькому Porsche, який по накладних якраз і проходив, як асфальт для доріг" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...