Перейти до змісту

Мене побив водій...

Poison

Рекомендовані повідомлення

Що за фігня? А де моя персональна тема про балончики?

є. Бум бачити - бум тікати :) Або відбиватися ..

Відбиватися (балончиком його цуку) і втікати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь

цікаво чому жодного слова немає від керівництва Асоціації велосипедистів Луцька

Ось тобі слово від керівництва.

Я тогда получается нарушаю все правила? ))) Я по сути езжу как машина, почти по всем правилам. На Т перекрестках еду на красный если вижу что нет машин которые будут ехать в правый ряд или парковаться, это по сути как ехать на стрелочку, если нет препятствий и ты не никому не мешаешь - можно ехать. Иногда поворачиваю через 2 сплошных 10 раз осмотревшись, иногда еду по встречке возле бардюра если сильный трафик а тебе нужно поварачивать налево. На пешеходах я тоже проезжаю но дожидаюсь людей что бы вместе с ними перейти. Когда опережаю маршрутку которая отьзжает от остановки 10 раз оглядываюсь, иногда опережаю маршрутку с права при условии если небольшая скорость и хороший обзор. Бывает что пропускаю людей с второстепенных дорог На ровных и без ям отрезках езжу за троллейбусами и маршрутками. Главное это двигаться с потоком и зрительный контакт с водителем что бы понимать ситуацию. Ну и конечно внимательность! Знаю тут есть много задротов которые налепят минуса но сути это не поменяет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

Якщо балончик не застосований перед нападом, то в процесі бійки, навряд чи його застосують. Як правило, про нього забувають, коли "процес" пішов.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

Якщо балончик не застосований перед нападом, то в процесі бійки, навряд чи його застосують. Як правило, про нього забувають, коли "процес" пішов.

так - треба застосовувати або наперед або при добиванні.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нажаль не знайшов інформації де купити шпагу 65 чи black 65 в Україні.Якщо на тебе напало бидло і навіть якщо те падло втратить зір - так йому і треба...головне щоб не було свідків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нажаль не знайшов інформації де купити шпагу 65 чи black 65 в Україні.Якщо на тебе напало бидло і навіть якщо те падло втратить зір - так йому і треба...головне щоб не було свідків.

свідків також треба закропити
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я також думаю ,що потрібно створити прицедент ,правда є одне но хуліган прописаний селі Звиняче горохівського району ,людина 1988 року випуску якщо комусь цікаво . На рахунок балончиків ,я думаю треба створити окрему тему де і описувати всі за і проти ,по своєму опиту скажу терен повне гівно ,колись мене ним обризкали так ефект наступив через 5 хв і для мене був максимум зігріваючим + шмарклі тікли :_07: , а от бризкатель отримав сине око і поганий настрій, тому Кобра рулить ефект миттевий і надовго .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рік назад хотіли в мене купити батьки для сина телефон. Син лежав з опіками у важкому стані в 2й міській.

Виявляється. він сидів у барі з друзями, когось там послав, комусь дав. Коли потім вийшов надвір, ображений просто вилив на нього рляшку бензину і підпалив.

Легше йому від того, що палія зловили, посадили? Легше? На все життя калікою залишився.

До речі діло було в Горохові. Там народ трохи гарячіший.

Тож в першу чергу краще НЕ НАРИВАТИСЬ САМОМУ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Позвонили з міліції запросили на зустріч з бойцом на 19-00 ,піду послухаю ,що скаже,хоча боюсь нічого доброго я не почую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Позвонили з міліції запросили на зустріч з бойцом на 19-00 ,піду послухаю ,що скаже,хоча боюсь нічого доброго я не почую.

Візьми-но когось з собою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де зустріч? Хоч в міськвідділі?

Візьми-но когось з собою

Обов'язково.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Немає нікого під рукою ( ,так в міськвідділі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Адвоката беріть. Без консультацій краще нічого не підписувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Немає нікого під рукою (

АВЛ нічим не може допомогти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що ж я остаточно розчарувався в нашій міліції. Злочинець мало того що не розкаявся так щей кидався до мене прямо перед слідчим ,зато я почув про себе купу епітетів. Слідчий став на сторону хулігана відразу і годину мені парили мізки що треба іти на примириння під кінець я не витримав і плюнув на цей цирк. Найбільше сподобалась фраза хулігана коли я виходив з кабінету "Ну що там з мене?" надіюсь це було питання про підписання паперів. :_07:

Найбільше сподобалась фраза в розмові "Як ви мене вже за"бали (велосипедисти)" ,я би вас вже давно всіх би подушив... .Тому панове бачите людину на синьому ланосі ,будьте обережні ,людина повністю неадекватна.

P.S Між іншим працює таксистом тому майте на увазі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що я тобі і казав, про наших мЄнтів. А таксист для деяких то діагноз...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що ж я остаточно розчарувався в нашій міліції. Злочинець мало того що не розкаявся так щей кидався до мене прямо перед слідчим ,почув про себе купу епітетів. Слідчий став на сторону хулігана відразу і годину мені парили мізки що треба іти на примириння під кінець я не витримав і плюнув на цей цирк.

То ти щось підписав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що ж я остаточно розчарувався в нашій міліції. Злочинець мало того що не розкаявся так щей кидався до мене прямо перед слідчим ,почув про себе купу епітетів. Слідчий став на сторону хулігана відразу і годину мені парили мізки що треба іти на примириння під кінець я не витримав і плюнув на цей цирк.

І? Що далі? "Бог йому суддя" чи будеш намагатися довести справу до суду?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що ж я остаточно розчарувався в нашій міліції.

З власного скромного досвіду: якщо не зможеш сам постояти за себе - ніяка міліція не допоможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Некуй без адвоката на такі цирки ходити.

Топікстартер себе показав сам-один на вулиці. І отримав удар в голову.

Тепер показав себе сам-один в "правоохоронному" органі. І отримав удар по психіці.

Значить, не треба було йти самому в ментуру. От і все.

Хоча якщо нічого не підписав - то не думаю, що все пропало. Це питання набуло громадського розголосу, і менти добре розуміють, що справу треба або зам'яти за згоди потерпілого, або все-таки брати винуватця за горло. Так що приницпова позиція потерпілого тут передусім, а не "плюнув я на цей цирк".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я сказав куди їдеш(матерно)

Злочинець ... почув про себе купу епітетів

Мені одному здається, що в ТС проблеми зі здоров'ям через довгий язик?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і толку з того розголосу? Я остаточно зрозумів що спасіня потопаючого справа рук самого потопаючого ,якщо не розбираєшся в юриспруденції добитись правди неможливо. Документів як недивно я ніяких не підписував

я сказав куди їдеш(матерно)

Злочинець ... почув про себе купу епітетів

Мені одному здається, що в ТС проблеми зі здоров'ям через довгий язик?

Незовсім вірно написав фразу ,мала бути такою.... Злочинець мало того що не розкаявся так щей кидався до мене прямо перед слідчим ,зато я почув про себе купу епітетів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

м-да... Там-Там, Урса, Ланос....

Воно то сцикотно ввязуватися на ділі, але погляд збоку просто рве мозок.. да як так взагалі???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

статочно зрозумів що спасіня потопаючого справа рук самого потопаючого ,якщо не розбираєшся в юриспруденції добитись правди неможливо.

Тобі ж казали що треба зняти побої. Якщо не розбираєшся в юриспруденції, то прислухайся до порад. Тепер "таксист" скаже слідчому що він лише дав тобі ляща, а ти мол зробив з мухи слона. Його тепер можуть навіть не оштрафувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АВЛ мовчить, послуги адвоката непідйомні фінансово... маж бути вихід, хлопаки, так далі не можна.

W5BZD.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...