Перейти до змісту

Мене побив водій...

Poison

Рекомендовані повідомлення

Вози з собою щось на зразок цього:

http://ibis.net.ua/r...tails/10200003/

Дуже помічна річ від собак та нарваних водіїв, а саме головне законно, гуманно та культурно, на відміну від біт, ланцюгів і т.д.

Випадково натрапив на огляд газових балончиків. Терен відпочиває в порівнянні з

(подивився інші їхні огляди, Шпага найбільше сподобалася). Тільки в салон не бризгайте, там можуть бути діти, які ні в чому не винні.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь

Терен-4 дешево й сердито, катаючи велом, вожу з собою, собак відганяє нормально(бувають моменти коли причепиться якесь бродяче та біжить за тобою метрів 50-100 та пробує обігнати\вгризти за ногу). В машині ж валяється така річ:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Терен-4 дешево й сердито, катаючи велом, вожу з собою, собак відганяє нормально(бувають моменти коли причепиться якесь бродяче та біжить за тобою метрів 50-100 та пробує обігнати\вгризти за ногу). В машині ж валяється така річ:

На відео: майже 5 секунд розпилювання і майже 10 секунд до часу умовного знешкодження. Що з тобою зможе зробити злочинець, наприклад, з ножем за 15 секунд? Подивись огляди тих хлопців, які випробовували шпагу. Там наглядно видно коли противник перестає бути небезпечним і що він встигає зробити за цей час. Мені не сподобався результат жодного не перцевого балончика.

п.с. Собак за злочинців не рахую, так як на ровері не катаю. :)

п.с.2 В машині балончик я б не возив. Літом, на сонці може в салоні бахнути. Зимою перемерзне до втрати працездатності чи ефективності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже помічна річ від собак та нарваних водіїв, а саме головне законно, гуманно та культурно, на відміну від біт, ланцюгів і т.д.

(подивився інші їхні огляди, Шпага найбільше сподобалася). Тільки в салон не бризгайте, там можуть бути діти, які ні в чому не винні.

хіба шпага дозволено у нас?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слухайте а шпага то ШТУКА!

треба задуматися ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, шпага судячи з тестів дієва. але чи ця дієвість не вилізе боком...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таки да

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніби так. Я нічого не знайшов, що її забороняє.

Лише цю постанову

5. Упаковки з аерозолями сльозоточивої та дратівної дії

(газові балончики) реалізуються (продаються) громадянам, які

досягли 18-річного віку, суб'єктам підприємницької діяльності,

установам і організаціям без дозволу органів внутрішніх справ у

спеціалізованих магазинах, окремих секціях магазинів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо знайдете, то Терен-4М

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо знайдете, то Терен-4М

А от цей балончик заборонено для простих смертних, так як він призначений для правоохоронних органів.

Кому вилізе боком?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба прикупити балончик

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, тому хто застосує балончик. судячи з відеоогляду і того як "відмивають" потерпілого, то шпага має сильну дію. навіть самі тестувальники казали "представляю що буде з людиною, якщо їй відразу не надати допомогу..."

і тоді нападник може перейти у клас жертви і наоборот. це моя особиста думка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну тоді треба полити шпагою попутно всіх свідків і буде щастя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

AlChi, правду кажете, але все ж таки будучи в тій ситуації про це не сильно думаєш)

Соромітник, шоб вже навєрняк))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, тому хто застосує балончик. судячи з відеоогляду і того як "відмивають" потерпілого, то шпага має сильну дію. навіть самі тестувальники казали "представляю що буде з людиною, якщо їй відразу не надати допомогу..."

100% Якщо нерви не ахті,та з серцем погано, то може закінчитись плачевно.З відео видно що газ сильно концентрований,приміняти його, в тому випадку коли реально загрожують вашому життю,бо за простої суперечки,можна наробити біди!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і все таки серйозно мислячи, ви праві, любий захист - хоть він і захист, має бути обміркований і в міру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це якщо бризнути будь-яким балончиком на середньостатистичну людину то треба так відмивати. Але якщо балончик не сертифікований в Україні то за наслідки будете Ви відповідати.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому вилізе боком?

а якщо воно спричинить хімічний опік очей, хто буде відповідати?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

alexvvv, я саме це і мав увазі, що коли Ви застосуєте балончик, а тому на кого була спрямована дія цього засобу стане зле, то Вас притягнуть до відповідальності

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніби так. Я нічого не знайшов, що її забороняє.

Лише цю постанову

5. Упаковки з аерозолями сльозоточивої та дратівної дії

(газові балончики) реалізуються (продаються) громадянам, які

досягли 18-річного віку, суб'єктам підприємницької діяльності,

установам і організаціям без дозволу органів внутрішніх справ у

спеціалізованих магазинах, окремих секціях магазинів.

Відповідно до Положення про порядок продажу, придбання, реєстрації, обліку і застосування спеціальних засобів самооборони, заряджених речовинами сльозоточивої та дратівної дії, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 вересня 1993 р. N 706 (ЗП України, 1994 р., N 1, ст. 17), дозволити застосовувати для зарядження розпилюючих пристроїв препарати сльозоточивої та дратівної дії на основі природних капсаїциноїдів морфоліду пеларгонової кислоти та препаратів на основі речовини АЛГОГЕН.

http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/KR970352.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1, Балончик не заборонений. Почитайте про самооборону, як потрібно діяти в таких випадках (надання першої медичної допомоги потерпілому, виклик швидкої і міліції) і нападник залишиться нападником. Хоча самі мєнти кажуть, що якщо свідків немає, то краще не сюсюкатись і по тихому звалити - нападник в міліцію не піде, ви також, в такому випадку точно ви не станете з жертви нападником. А от якщо якась сторона звернеться в міліцію, то з нашими мєнтами все можливо.

2, Нападник в другий раз не захоче нюхати перцевий балончик і з кулаками не полізе з машини, навіть якщо і матиме підв'язки з мєнтами.

3, Те що балончик валить коня з ніг, так це так і має бути. Якщо шкода нападника, то краще ніякий балончик не застосовувати, бо щось слабеньке тільки розізлить нападника ще більше. Я був свідком коли застосували балончик типу терену: зійшлися два придурки, посварились, один другому дав ляща і на цьому би все скінчилося, але "обіжений" дістав балончик і пшикнув першому. Були і сльози і кашель, але то все було потім, а за ці 15 секунд, поки балончик починає діяти, перший вирвав балончик, випшикав його повністю опоненту в лице, і бив руками-ногами, до втрати свідомості. І реально там не 15 секунд, коли адреналін бурлить в крові больові відчуття відступають на задній план.

Хочете мати рідкі зуби і сині очі?

п.с. Усі думки написані на борді вважаю особистими. Ще жоден не признався, що пише під диктовку чи під дулом пістолета. :) Раніше сам так писав, тепер - ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1, Балончик не заборонений. Почитайте про самооборону, як потрібно діяти в таких випадках (надання першої медичної допомоги потерпілому, виклик швидкої і міліції) і нападник залишиться нападником. Хоча самі мєнти кажуть, що якщо свідків немає, то краще не сюсюкатись і по тихому звалити - нападник в міліцію не піде, ви також, в такому випадку точно ви не станете з жертви нападником. А от якщо якась сторона звернеться в міліцію, то з нашими мєнтами все можливо.

2, Нападник в другий раз не захоче нюхати перцевий балончик і з кулаками не полізе з машини, навіть якщо і матиме підв'язки з мєнтами.

3, Те що балончик валить коня з ніг, так це так і має бути. Якщо шкода нападника, то краще ніякий балончик не застосовувати, бо щось слабеньке тільки розізлить нападника ще більше. Я був свідком коли застосували балончик типу терену: зійшлися два придурки, посварились, один другому дав ляща і на цьому би все скінчилося, але "обіжений" дістав балончик і пшикнув першому. Були і сльози і кашель, але то все було потім, а за ці 15 секунд, поки балончик починає діяти, перший вирвав балончик, випшикав його повністю опоненту в лице, і бив руками-ногами, до втрати свідомості. І реально там не 15 секунд, коли адреналін бурлить в крові больові відчуття відступають на задній план.

Хочете мати рідкі зуби і сині очі?

1362381704_1357603561.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоча самі мєнти кажуть, що якщо свідків немає, то краще не сюсюкатись і по тихому звалити - нападник в міліцію не піде, ви також, в такому випадку точно ви не станете з жертви нападником.

Станете простим гопніком,А потерпілий з заявою про зникнення певної суми грошей.Бо місце, та час, заздалегіть не вибереш,шось да вспливе,свідок, камера,регістратор...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Станете простим гопніком,А потерпілий з заявою про зникнення певної суми грошей.Бо місце, та час, заздалегіть не вибереш,шось да вспливе,свідок, камера,регістратор...

Я написав як варто зробити і як кажуть мєнти. Кожен сам вибирає ким йому бути по життю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я написав як варто зробити і як кажуть мєнти. Кожен сам вибирає ким йому бути по життю.

Напевне всеж таки конфлікну ситуацію потрібно влагоджувати мирним шляхом,а не хвататись за підручні засоби(наголошую - якщо немає загрози життю та здоров'ю) І тим більше слухатись дурних порад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...