Перейти до змісту

Мене побив водій...

Poison

Рекомендовані повідомлення

То фігня , мене сьогодні водій мало того що мало не збив на повороті так після того як я сказав куди їдеш(матерно) догнав мене і 5 хв бив руками і ногами по голові ,зараз сиджу весь синьо фіолетовий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь

То фігня , мене сьогодні водій мало того що мало не збив на повороті так після того як я сказав куди їдеш(матерно) догнав мене і 5 хв бив руками і ногами по голові ,зараз сиджу весь синьо фіолетовий.

Опис водія опис чи номер машини в студію! слєдствіє велі....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ланос темносиній АС4514ВМ, ходив в міліцію написав заяву ,але сказали ,що я сам винний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Винний в чому? Навіть якщо ти й порушив ПДР, це привід тебе лупцювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якось це просто так лишати не можна. А то скоро давити велосипедистів будуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ланос темносиній АС4514ВМ, ходив в міліцію написав заяву ,але сказали ,що я сам винний.

сходи в ГШР в самооборону!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тому то і прикол я абсолютно не був готовий що людина вискочить з машини і почне мене бити руками і ногами .

Те що мене притирали до бруківки і не пропускали на поворотах то вже якось я звик ,але до такого повороту я не був готовий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тому то і прикол я абсолютно не був готовий що людина вискочить з машини і почне мене бити руками і ногами .

Те що мене притирали до бруківки і не пропускали на поворотах то вже якось я звик ,але до такого повороту я не був готовий.

Вози з собою щось на зразок цього:

http://ibis.net.ua/r...tails/10200003/

Дуже помічна річ від собак та нарваних водіїв, а саме головне законно, гуманно та культурно, на відміну від біт, ланцюгів і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Побої зняв? Свідки є, як тебе лупцював хуліган?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А при порушенні ПДР є стаття яка дозволяє наносити тілесні ушкодження винуватцю?

Яким би правим не був водій, наніс тілесні ушкодження - має понести покарання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Basil, Свідків немає на трасі все відбувалось ,про побої в міліції нічого не сказали .Зараза тільки що замітив ,що ще кусок зуба відбив ,капец.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Basil, Свідків немає на трасі все відбувалось ,про побої в міліції нічого не сказали .Зараза тільки що замітив ,що ще кусок зуба відбив ,капец.

На замітку: зуб - це орган, втрата органа - це тяжкі тілесні, тяжкі тілесні - це зовсім інша стаття.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мо хтось з модераторів розділив би теми

розклад з Poison поцікавіше буде :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цинічненько висловлюєшся, але підтримую. Це діло не закидати б. Як показує практика, такі гірої потім дуже сльозно вибачаються, коли опиняються по вуха в проблемах від того, що натворили. Це раз. І друге, у нас, щоб механізм правосуддя працював, доводиться його власноруч крутити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як показує практика, такі гірої потім дуже сльозно вибачаються, коли опиняються по вуха в проблемах від того, що натворили. Це раз. І друге, у нас, щоб механізм правосуддя працював, доводиться його власноруч крутити.

багато знаєш таких випадків? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

багато знаєш таких випадків? ;)

Це питання стосовно того, що

такі гірої потім дуже сльозно вибачаються, коли опиняються по вуха в проблемах

чи про

щоб механізм правосуддя працював, доводиться його власноруч крутити.

?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це і те і те, бо все перевірив на собі, 6 років назад

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це і те і те, бо все перевірив на собі, 6 років назад

Можливо погано "змазував" ($) механізм? Або ж опонент крутив його більш інтенсивно ($$$) в іншу сторону?

Це я до того, що в Пойзона, як на мене, є непогані шанси отримати хороший профіт з водія ланоса. Можливо й помиляюсь, не юрист і не доводилось бувати в такій ситуації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі тої смазки не було :), так, по-знакомству, а оппонент теж був не на "гєліку"

методи "законного" рєшєнія проблем не змінились ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про побої в міліції нічого не сказали

Якщо побої не знімеш то можеш сміливо йти забирати заяву, бо толку не буде точно. Ну і прикмети самого водія десь занотуй, бо "водій ланоса №

*******" це не прикмета водія, за кермом міг бути будь хто, хто має доступ до авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з мордокниги:

Сьогодні приблизно о 12-00 по вул. К-Карого в районі перехрестя вул. Московська кілька молодиків у темно-синій ланосі держ. номер АС4514ВМ побили велосипедиста. Свідків пригоди прохання відгукнутись, можливо в когось є відео інциденту.

дик я чьот не пойняв :) то водій, то уже банда... Віталік, скажи шоби не дописували отсєбятіни...прикинь як зараз того бовдура від гордості розпирає :)

Ввечері по ВДТРК покажуть шото типу "...організована банда донецьких сепаратистів на двох хамерах і вертольоті розстріляла колону велосипедистів-ветеранів..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Капец якійсь , нахолери я писав ,вже шкодую. Геть нехотілось такого розголосу. :_03: Просто хотів попередити ,що є такі неадеквати. Ссилочку на мордокнигу можна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мої співчуття, і моє імхо це так просто лишати не можна! Це якийсь пісець :0156: :0156: :0156:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Капец якійсь , нахолери я писав ,вже шкодую. Геть нехотілось такого розголосу. :_03: Просто хотів попередити ,що є такі неадеквати. Ссилочку на мордокнигу можна?

Все правильно зробив. І чим більше буде розголосу тим краще розкачуватиметься маховик правосуддя. Хай шкодує, те падло, яке на зауваження застосовує грубу фізичну силу. Тобі вже казали хорошу пораду, сходи зніми побої. Це роблять не в міліції, а судмедексперти. Не буде знятих побоїв, міліція не сприйматиме твою заяву. Якщо ти це просто так залишиш, цей нелюд і на слідуючий раз може не тільки з іншим, а й з тобою ще раз так зробити. Я якщо його трохи пошрпає міліція, на слідуючий раз він минатиме тебе 10-ю дорогою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Першим ділом зніми побої і знайди вумного юриста. Хай порадить що робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...