Перейти до змісту

Треба допомогти!

BlackFox

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні на Ато пішла передача- Фільтра і масло на машину яка вже на сході наїздила 10 тис. км. Треба допомогти оплатити військовому Кравченко Олександру (на борді Krava) рахунок. Ціни закупівельні. Телефон бійця 380673322651.

post-8317-0-05627300-1431428408_thumb.jp

post-8317-0-52188400-1431428426_thumb.jp

Опубліковано

5167987205032309 Приватбанк на імья Кравченко Олександр.

А оплачувати тобі? Якось не так тра об"являти то всьо. Шо? Куда?

та знаю що не так) ..але ж то Крава....треба вже на вчора.....а номер картки тіко взнала)

Опубліковано

Так. Треба всього 760 гривень, щоб заплатити за матеріали по заміні масла на одній машині.

Іздимо тут зараз багато. В день 300 - 400 км.

Доріг немає. Машини відповідно ломаються.

Вже тут проведені наступні роботи:

В одній - проведено заміну шестерні четвертої передачі (200 $ - оплачено)

В другій - замінено всі амортизатори, теж проведено планову заміну масла, але перегріли. Зараз стоїть на ремонті. Заварюємо головку двигуна. Роблять київські друзі. По прайсу - 7500 грн. але візьмуть лише за матеріали - 1800 грн. Спонсори - з Черкас.

В третій - Замінено перені і задні колодки, встановлено повний рем.комплект переднього тормозного суппорта, зварено розлетівшуся раму. Встановлено броню на дніще кузова. Саме на цій і треба проводити заміну мастил.

Зараз на карті 379 гривень. Щоб закрити ці витрати треба всього майже 400 грн.

Все. Я погнав далі. Служба. Сьогодні знову в путь дорожку...

Опубліковано

АП)... Зрозуміло, що всім затягнули пояси....важко зараз волонтерствувати, коли безбожний курс $ і неясно як квартплату платити...але...давайте не вип'єм одну чашку кави.....а кинем 20 гривеньок на картку цьому безбашенному і класному чуваку (kravi) який за нас зараз віддувається ТАМ. Величезне дякую xriaps і Chyprunka :g21:

Опубліковано

опля. Дякую всім, хто нас почув. Мало того вже навіть є додаткові 600 грн. від Вас усіх. Це ж чудово.

Масло вже в мене. А також новий комплект гуми на літо. Завтра в мене день на СТО. Будемо перезуватись та міняти мастило. Фотозвіт про зроблену роботу зекайте незабаром.

опля. Дякую всім, хто нас почув. Мало того вже навіть є додаткові 600 грн. від Вас усіх. Це ж чудово.

Масло та, фільтр вже в мене. А також новий комплект гуми на літо.

Завтра в мене день на СТО.

Будемо перезуватись та міняти мастило. Фотозвіт про зроблену роботу чекайте незабаром.

Опубліковано

Отож. Сьогодні дякуючи вашій підтримці я провів планове ТО нашого бойового коня.

Рахунок за мастила та фільтр оплачено (661 грн.).

Додатково куплено паливний фільт за 100 грн., який я і не планував міняти, але саме при виїзді з бази машина заглохла. Ситуація відома. 2000 км тому такий же трабл відбувся прямо на трасі, після того як ми заправились з бочки. Забився топливний фільтр.

Перевірено рівень мастил в трансмісії - все в нормі.

Заплачено за пересилку мастил 53 грн.

Заплачено за пересилку гуми з Дніпропетровська, яку нам придбав ПриватБанк (155 грн.).

перезули в "нові тапки" машинку і в путь-дорожку.

і тепер в нас машинка на всіх парах готова далі йти по АТОшці і для цього в нас є на всі випадки різні колеса.

170 км вже вклали в спідометр сьогодні ж.

Залишок на теперішній момент на карті після всіх проплат становить: 600 грн.

В плані:

- заміна щіток склоочищувача.

- покупка нової лійки, бо міняти топливний фільтр через кожні 2000 км пробігу - то закруто.

- покупка в ЗІП все-таки ще одного топливного фільтра, бо хто знає, скільки жити цьому.

53a7643eb3a1.jpg

0d2162222e43.jpg

c185ce6adbe4.jpg

a461ffb17618.jpg

0a8a4ca27e74.jpg

Опубліковано

В плані:

покупка нової лійки, бо міняти топливний фільтр через кожні 2000 км пробігу - то закруто. -

покупка в ЗІП все-таки ще одного топливного фільтра, бо хто знає, скільки жити цьому.

Дам пораду - поставте "додатковий" фільтр, але водопровідний, шнуровий. Варіант вже опробуваний, працює відмінно, саме гівняне паливо очищає до придатного стану. Мінус - габаритні розміри.

http://images.ua.prom.st/8791686_w640_h640_fn24.jpg

Опубліковано

В плані:

покупка нової лійки, бо міняти топливний фільтр через кожні 2000 км пробігу - то закруто. -

покупка в ЗІП все-таки ще одного топливного фільтра, бо хто знає, скільки жити цьому.

Дам пораду - поставте "додатковий" фільтр, але водопровідний, шнуровий. Варіант вже опробуваний, працює відмінно, саме гівняне паливо очищає до придатного стану. Мінус - габаритні розміри.

http://images.ua.pro...0_h640_fn24.jpg

Скільки коштує даний дЄвайс, де його можна придбати і хто готовий в цьо вкластись, якщо воно коштує більше 600 грн???

І головне. хто зробить установку з перходніками під паливну аппаратуру. якщо всі попередні запитання зростуться???

Опубліковано

Скільки коштує даний дЄвайс, де його можна придбати іхто готовий в цьо вкластись, якщо воно коштує більше 600 грн???

Фільтруючий елемент - 40-60 гривень (купити мінімум 2, на запас)

Колба - 120-200 гривень.

+ треба 2 штуцера чи купити, чи виточити: під вхід/вихід в/з колби, та щоб інший кінець штуцера був під паливні магістралі.

В Епіцентрі, в будь-якому більш-менш крупному будмагазині, сантехнічному магазині, абсолютно не дефіцит.

Треба подивитися, що я ставив за штуцера на Мазду, і згадати, де я то брав. Завтра відпишу, як на роботу припруся. Штуцера приблизно такі:

https://g-a.d-cd.net/bff67b4s-960.jpg

Треба лиш знати діаметр магістралі.

Зібрати то все докупи - не проблема, зроблю. Крім того, в мене ще й герметик анаеробний є для того.

Не знаю лише, куди там його кріпити - може потрібна буде перехідна пластина-подовжувач, але це лише при машині можна робити.

Опубліковано

Сьогодні неділя як зроблено ТО і

вже під колесами за цей тиждень пролетіло понад 1500 км.

Де ми тіки не були...

Факт, що завтра знову на СТО і далі - вдалі...

Отже:

Завтра варимо лопнувшу раму і

полетіли далі над ямами

c60258498bb1.jpg

871f89b3aebc.jpg

1e3f5b9cd43a.jpg

1df9086e5449.jpg

36d0c93e27ae.jpg

8af370532abb.jpg

35099e873068.jpg

ba5956450bcb.jpg

da4328da1344.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...