mix_forever Опубліковано 5 Травня, 2015 в 08:29 #1 Опубліковано 5 Травня, 2015 в 08:29 Власне, шукаю рішення, бажано готове, щоби повісити свій аквас на стіну. Аквас 120літрів. Розгляну варіант виготовлення підвісу, або мо є які промислові варіанти?Чому на стіну? Бо стіл не вписується в новий інтер"єр офісу. Тре або підмуровку робити, типу тумби, або кріплення анкерне на стіну. Схиляєсь до кріплення на стіну.
Shkoder Опубліковано 5 Травня, 2015 в 08:36 #2 Опубліковано 5 Травня, 2015 в 08:36 консольне кріплення, схоже на те, що роблять на зовнішній блок кондиціонерів. власне, в тих самих хлопців можна й замовити, тільки під свої розміри. стіна має бути потужна, бо важіль для акваріума 120л досить сер'йозний, але немає вібрації як з кондеєм, то можна використати звичайні довгі дюбеля. та й консолей може бути не дві, а 3-4 щоб зменшити навантаження.
mix_forever Опубліковано 5 Травня, 2015 в 08:44 Автор #3 Опубліковано 5 Травня, 2015 в 08:44 От на рахунок "потужності" стіни то хз.... підвал... як сверлив, то там цегла, але яка... як триматиме...Взагалі то я креслення для себе накидав... Якби хто взявся порахувати\зробити... Консолька для кондея має L подібну форму, а я би ще додав одну розпорку знизу і продовжив кріплення яке контактує із стіною... Тоді і навантаження зменшиться і конструкція стійкіша буде... ІМХО.
Andreyxxx Опубліковано 5 Травня, 2015 в 09:08 #4 Опубліковано 5 Травня, 2015 в 09:08 У мене бойлер на 90 літрів висить на двох дюбелях. Думаю для акваріума мега тримача не потрібно.
ЙОЖИК Опубліковано 5 Травня, 2015 в 09:30 #5 Опубліковано 5 Травня, 2015 в 09:30 У мене бойлер на 90 літрів висить на двох дюбелях. Думаю для акваріума мега тримача не потрібно. Не зовсім коректне порівняння! Тут потрібна металева конструкція, яка триматиме акваріум знизу і кріпитиметься до стіни в одному міці, тому і навантаження значно більше і конструкція складніша. У мене також бойлер на стіні висить, на несучій стіні, 120л і на 4х добрячих дюбелях, але вони кріпляться через потужні металеві пластини-кріплення, які вварені в корпус бойлера! Акваріум за скляні стінки дюбелями до стіни не прикрутиш
Zheny@ Опубліковано 5 Травня, 2015 в 09:43 #6 Опубліковано 5 Травня, 2015 в 09:43 потрібна конструкція типу L-подібної полички, як мікс і писав. Але б я додав би ще кріплення знизу. Таке ж. матиме якийсь такий вигляд : (соррі, ліньки малювати як слід).
nickel Опубліковано 5 Травня, 2015 в 11:58 #7 Опубліковано 5 Травня, 2015 в 11:58 Є готові консолі для мікрохвильовок, думаю і для акваса підійде, якщо спеціальних для акваса немає. І естетичніше ніж самопал для кондиціонера.
keepo Опубліковано 6 Травня, 2015 в 18:21 #8 Опубліковано 6 Травня, 2015 в 18:21 Є готові консолі для мікрохвильовок під навантаження 150-170 кг? Правильна консоль витримує такі навантаження. проблема зазвичай в стіні. Ось стаття, по таких же принципах бачив багато підвішених акваріумів. а варіант стільниця закріплена до стіни + 2 "ноги" з іншого боку не розглядаєш? такі підставки теж виглядають доволі стильно
mix_forever Опубліковано 22 Травня, 2015 в 06:36 Автор #9 Опубліковано 22 Травня, 2015 в 06:36 Загалом ідею реалізував. Трохи не так як задумував, но мені нра Пройдусь ще морілочкою і полакую.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.