Перейти до змісту

Переробка горного в спортивний-шосейний.

Гість

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня шановні бордівчані. Перед мною постало бажання володіти велосипедо шосейного класу. У мене в наявності є горний велосипед.Питання полягає в слідуючому: чи можливо переробити мій велосипед на шосейник спортивного типу? Якщо не помиляюсь, у горного обода 26 дюймів, а у спорт- 28. Чи можливо поставити вилку від "Туриста"? Що для модернізаціє необхідно придбати? Дякую.

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А як практично втілити цей проект в життя? Які необхідні для цього деталі?

Заєць+цигарки+вільний час-терпіння= профіт.

Опубліковано

Ну чому, я думаю повноцінного шосера очевидно не отримати, але гібрида можна забацати.

А можете детальніше про необхідне устаткування розповісти?

Опубліковано

О так всегда ))) Щас будут тролить 3 странице а потом скажут что нельзя. Вилку от туриста не обязательно, можно взять вилку с фиксатором , 28-е с хорошим сликом может встать и на обычную вилку, а вот сзади может и не встать, нужно пробовать но гемору будет много. Я тоже хотел бы попробовать поставить на свое мтб 28-е калеса

Опубліковано

Проржалась.

Тепер сер'йозно.

Якщо вже так хочеця залишити собі саме цю раму, можете зробити, як наш один ветеран зробив. Поставив слікі, руля барана, жостку вилку, 26-ту, касету шосейну і ганяє по трасах. Зара, правда, по полігону ганяє на ньому.

Опубліковано

Тобто, як я зрозумів, з 28 шосейними колесами проблем більше ніж з 26?

Перша проблема: якшо гальма вібрейки - то щоб вони працювали з 28-ми колесами прийдеться переварювати кріплення.

Опубліковано

А ты знаешь сколько стоят 28-е калеса? готовь 1000 грн это самый минимум

http://melitopol.zap...vz-IDa0Md3.html

Це тільки обід. Добав ще ціну за втулки, спиці, камери і резину.

Прочитайте повністю все оголошення

Опубліковано

А ты знаешь сколько стоят 28-е калеса? готовь 1000 грн это самый минимум

http://melitopol.zap...vz-IDa0Md3.html

Це тільки обід. Добав ще ціну за втулки, спиці, камери і резину.

Звичайно, якщо головний критерій ціна, то це дуже хороші колеса. Якщо вам не їздити, а тільки зібрати.

А взагалі, вам же кажуть, що не стануть вам 28-мі, радять, як зробити краще. Ви поради питаєте, взагалі?

Опубліковано

Навіть якщо і влізуть 28-і колеса, усе одно гібрид буде тебе "робити" на асфальті. Навіть і сумніватись не треба. І вийде чортзнащо, і по грунтах повноцінно їздити не вийде. Чи варта овчинка вичинки..?

Опубліковано

Колесо за 260грн(10баксів) - мені навіть страшно уявити, що це.

їздити буде 100%
Опубліковано

Колесо за 260грн(10баксів) - мені навіть страшно уявити, що це.

їздити буде 100%

Як мені подобаються таки експерти. Куди їздити? Як їздити? Скільки їздити? Це саме колесо, чи таке саме? Чи взагалі якесь колесо.

Головне вставити свої 100% і сказати людині не те, що треба, а те, що вона хоче чути.

Опубліковано

Як мені подобаються таки експерти. Куди їздити? Як їздити? Скільки їздити? Це саме колесо, чи таке саме? Чи взагалі якесь колесо.

Головне вставити свої 100% і сказати людині не те, що треба, а те, що вона хоче чути.

проблема тс не в колесі, а тому, куди він його задумав вчепити.
Опубліковано

Купите украину, поставьте барана и спортивное сидение, это будет более похожее на шоссер геометрией и посадкой

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...