Перейти до змісту

Велодень [3.0] 2015 - Обговорення

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 183
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Отже вирішили, велодень 30 травня! Положення вже готове!

У кого є піддони? Треба штук 30 на велодень

Опубліковано

Поддоны будут от Адреналина, возможно и конкурсы какие-то.

ЗЫ Степан, ты подключай старую гвардию иногда. Нам есть чего рассказать. По всем вопросам. А по организации велогонки ты просто как винни-пух против гризли. Ну , серьезно, мы с 2008 года это делали, а от тебя - ноль просьб. Ты хочешь сам все сделать?

Опубліковано

Пишите чем можете помочь. Нужны поддоны ( штук 30 ), нужны простые палатки типа как на выборах ( штук 10 ), нужны большие флаги ( очень много ) , нужны волонтеры которые смогу помочь с регистрацией карточек участников ( 10 человек ), нужно 5 столов, нужен фон-задник что то типа как на фото патриота.

Теперь на счет велогонкию...нужны люди которые проведут эту велогонку, нужны люди которые помогу провести спринт на 2 км ( шоссеры, гибриды, мтб на сликах ) . Так же нужны волонтеры которые будут помогать в организации и проведении гонок. Будут призы.

Нужны живые деньги, нужны спонсоры по бертеру.

Если у вас есть такие пишите мне в лс или звоните по телефону ( телефоны на аватарке )

Опубліковано

Потрібні прапори України, багато! Розмір 90х60. В мене є пропори по 23 грн, я зараз думаю можливо про те щоб учасники велодня скинулись та придбали прапори а післі закінчення велодня забрали їх собі. Як вам ідея?

Якщо у вас дешевше будемо таритись у вас!

Опубліковано

я зараз думаю можливо про те щоб учасники велодня скинулись та придбали прапори а післі закінчення велодня забрали їх собі. Як вам ідея?

Бажаючі придбають самостійно, у багатьох є власний.

Опубліковано

я зараз думаю можливо про те щоб учасники велодня скинулись та придбали прапори а післі закінчення велодня забрали їх собі. Як вам ідея?

Бажаючі придбають самостійно, у багатьох є власний.

в кого є, можуть придбати комусь в подарунок, 23 грн за такий прапор це дуже хороша ціна. Прапорів багато не буває!

Опубліковано

Сьогодні забрав положення! Афіши вже набруковані! Зараз розбираєм питання на рахунок мтб-велогонки. Актуальне питання на рахунок прапорів!

Опубліковано

Сьогодні забрав положення! Афіши вже набруковані! Зараз розбираєм питання на рахунок мтб-велогонки. Актуальне питання на рахунок прапорів!

Надіюсь все ж таки надруковані, а не набруковані... і орф. помилок та перепутаних дат ми уникнемо? :excl:

Опубліковано

Надіюсь все ж таки надруковані, а не набруковані... і орф. помилок та перепутаних дат ми уникнемо? :excl:

печатал не я ))) так что надеюсь все норм )))

Опубліковано

Може пригодиться десь в рекламі Велодня:

"Наше життя - це вічний рух. Злети і падіння. Вгору і вниз. Їзда на велосипеді нагадує наше життя. Стиль їзди відображає наш темперамент. Відстані наочно демонструють як далеко ми готові виїхати і наскільки круті віражі ми готові підкорити. Приїжджайте на Велодень. Вас будуть оточувати люди, які свої вихідні не будуть валятися на дивані. Тільки проїхавшись в колоні однодумців ви оціните весь кайф від спілкування з собі подібними ..."

Опубліковано

Спортивно-масовий захід

ВЕЛОДЕНЬ

30 травня 2015 р, м Луцьк, “Театральний майдан”

Центральний парк ім. Лесі Українки”

Програма

10:00 — збір та реєстрація учасників

11:00 — початок велопробігу по 15-му маршруту. Старт від ЦУМа

12:00 — завершення пробігу, загальне фото учасників

12:30 — флешмоб “Єдина Україна”

13:00 — культурна програма ( конкурси, виставки )

15:00 — Гонка в парку на Потебні “Чистий парк”

17:00 — культурна програма в центральному парку ім Лесі Українки.

22:00 — завершення

Приблизна програма.

Опубліковано

Отже хлопці та дівчата, погода на 30 травня нібито я нормально, в п'ятницю буде дощ а вот суботу нібито я все норм! Якщо в когось є шаман який не викликає дощ то хай мене набере :) треба підстрахуватись :)

Опубліковано

в кого є, можуть придбати комусь в подарунок, 23 грн за такий прапор це дуже хороша ціна. Прапорів багато не буває!

есть около 150 флажков по 6грн, размеры - небольшой 10*15 приблиз, или 15*20. Уточню

Опубліковано

Отже хлопці та дівчата, погода на 30 травня нібито я нормально, в п'ятницю буде дощ а вот суботу нібито я все норм! Якщо в когось є шаман який не викликає дощ то хай мене набере :) треба підстрахуватись :)

Прогноз погоди до 30 травня поміняється ще 24 рази. :)

Але судячи з минулого року, на цей раз погодка має бути супер!!! :0074:

Опубліковано

есть около 150 флажков по 6грн, размеры - небольшой 10*15 приблиз, или 15*20. Уточню

у меня есть по 2.67 грн 23х13,5 см

Опубліковано

В мене 2 питання... 1. Гонки на МТБ найнери допускаються чи тільки 26 ?? і 2. Можу допомогти з волонтерством

Опубліковано

допускаються на колесах з 26 до 29 включно. для дітей можлива участь на колесах 24 за домовленістю з оргами.

за пропозицію допомоги дуже дякую :ok2:

Опубліковано

Флажки Украины или с символикой Велодня?

Більшість прапорців буде з українською символікою але буде й з символікою велодня

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...