Перейти до змісту

Церковний скандал чи державна зрада: УПЦ МП юридично визнала Крим частиною Росії

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

На допити - можливо, не просто так а по конкретних фактах. Але й церква повинна позбавляти своїх гореслужителів сану. Щодо цього не вірю що на це піде УПЦ МП.

упц мп хай йде до сраки. Якого біса комусь взагалі має бути цікаво, на шо там піде чи не піде мп. Є факт, далі кримінальна справа. По справі всіх попів мп на допити з публічним висвітленням. Все просто.

- Знали, шо ваш пахан-піп сєпар і гавнюк?

- Та нєт, любопреподобномосвоюсюдавтюханейший наш атєц хороший і правільний.

- Так він во таку фуйню впоров і ми його в тюрму садим, підтримуєш його? Ти ж там присягав йому чи шо там? Кароч або відрікайтесь від нього і публічно визнавайте сєпаром і державним зрадником, або в тюрму разом з ним. Всі в тюрму на хліб і воду, постити.

А народу конкретно пояснити - цей піп сєпар і слуга хуйла, і за це ми його закриваєм. Підтримуєш його - в тюрму - піст.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йопта.Луцьк,меньш-більш,прихожани...Візьми :Полісся.Стара Вижва,Любашов,Камінь...В шию гнати,попів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проповідування, як метод агітації, нагнітання ситуації для дестабілізації суспільства.

Жінка кричала "Не бий його", а чому ж не бити ? Той піп пожертвовані їствами своїх свиней годував.

Тепер пасху лише дітям в дитбудинок відвожу, і Вам раджу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Electronshik, маю до вас 3 питання щодо того що ви кажете - раз не канонізована, значить не церква:

Скільки часу існує українська церква?

Скільки часу існувала московська перш ніж її канонізували?

З висновками вам допомогти чи самі впораєтесь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розглядаючи історію різних Європейських країн, стає дуже чітко видно, як церква виконувала фундаментальну роль в утворенні і становленні Їх саме потужними державами, а не територіями з місцевим населенням. І чудовий приклад моїм словам - це Англії, зі своєю історією протистанської церкви. Секрет полягає в тому, що церква здатна найшвидше об'єднати велику масу людей, навкруги їхньої самоідентичності, і в цьому є якась магія.... І це, часто просвітлюється в історії високорозвинутих держав. Навіть Сталін, маючи безперечний авторитет і безмежні можливості, чудово розумів можливості церкви і реанімував, цю потужну зброю, модернізував її і поставив на службу совку. Тому і ми, маємо розуміти, що таке церква і які фантастичні і не розкриті можливості вона має, щоб нам допомогти в нашій боротьбі з Росією.

Ворог це чудово розуміє, і всіма способами старається девальвувати цей потужний інструмент.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно змусити ЗАО РПЦ встановити касові апарати у всіх своїх богадєльнях і сплачувати, хоча б 1 %, з обігу.

Зрештою філаретівців теж.

Про те, що закони про розпалювання... пропаганду... і т.п. потрібно застосовувати само собою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Electronshik, маю до вас 3 питання щодо того що ви кажете - раз не канонізована, значить не церква:

Скільки часу існує українська церква?

Від 1992року як УПЦ КП

Скільки часу існувала московська перш ніж її канонізували?

Більше століття

З висновками вам допомогти чи самі впораєтесь?

Розкажіть це тим хто ходить у Покровську церкву що на Данила Галицького. Чи тим хто починає з піною у рота доводити що тільки їх церква справжня, а решта єретики. І таких дуже багато. Навіщо їм давати привід гонитвами на церкву?

Для тих осіб гореслужителів буде в свій час свій Суд і Він спитає з них як вони служили Йому. І що ж вони будуть відповідати?

P.S. Повторюю ще раз: церква для мене це тільки місце для молитви Господу. А усілякі патріархати це як корпорації.

Якщо є монастири чи церкви МП, у яких щиро моляться Господу, чому я маю до них відноситись погано? Через те що їх владика вліз у політику?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було мені дуже дивно пару тижнів назад спілкуватись по роботі з одною молодою людиною, хворою на ПГМ. Наче розумна дівчина, хороший працівник своєї галузі(вища технічна освіта), а як почала нести пургу про фашистів-раскольників, американців-сатанистів, орди іноземців-найманців і тому подібне - то хоч шапочку з фольгу надягай, щоб не опромінитись від неї. :)

А коли я послав подалі весь московський патріархат і особисто Кирила, то взагалі чуть не отримала інфаркт, і відмовилася зі мною мати справу. Навіть і не думав, що в Луцьку серед молоді є такі зомбі. :)

І ось для таких зомбі ще почати гонитву на церкву. Це ж буде кращим подарунком для х@йла і можливі нові рекрути у донбабве та лугандон. "Нашу вєру убивают каратели путин введи вайска!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво, а вони такі дії своєї церкви теж підтримують? теж вважаються нас бандерівцями-карателями і т.п.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скіжіть усі писаки разом взяті і на МП і на КП скільки разів ви буваєте у церкві? Чи це тільки як ви кажете на свята? Серед людей так само як і серед Батюшок є різні люди не вам їх судити. Одні за Вату Російську інші нормальні. Про передачу грошей там кудись в Москву і т.п. прийдіть до церкви та розпитайте, якщо цікавить там я думаю все розкажуть. Далі на рахунок забрати, а ви там щось вкладали? Мало вам храмів, будуйте хто заважає і які хочете хоч МП, хоч КП. Це те саме, що мені наприклад не подобається школа державна, то давайте я її собі заберу, а що не так вчать!!!! Кожен сам в праві вирішувати куди ходити. Церква має бути церквою. а політика політикою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скіжіть усі писаки разом взяті і на МП і на КП скільки разів ви буваєте у церкві? Чи це тільки як ви кажете на свята? Серед людей так само як і серед Батюшок є різні люди не вам їх судити. Одні за Вату Російську інші нормальні. Про передачу грошей там кудись в Москву і т.п. прийдіть до церкви та розпитайте, якщо цікавить там я думаю все розкажуть. Далі на рахунок забрати, а ви там щось вкладали? Мало вам храмів, будуйте хто заважає і які хочете хоч МП, хоч КП. Це те саме, що мені наприклад не подобається школа державна, то давайте я її собі заберу, а що не так вчать!!!! Кожен сам в праві вирішувати куди ходити. Церква має бути церквою. а політика політикою.

Вам може про ставлення до прихожах УПЦ КП у Почаївській лаврі розказати.

P.S. "мінус" не мій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було мені дуже дивно пару тижнів назад спілкуватись по роботі з одною молодою людиною, хворою на ПГМ. Наче розумна дівчина, хороший працівник своєї галузі(вища технічна освіта), а як почала нести пургу про фашистів-раскольників, американців-сатанистів, орди іноземців-найманців і тому подібне - то хоч шапочку з фольгу надягай, щоб не опромінитись від неї. :)

А коли я послав подалі весь московський патріархат і особисто Кирила, то взагалі чуть не отримала інфаркт, і відмовилася зі мною мати справу. Навіть і не думав, що в Луцьку серед молоді є такі зомбі. :)

В мене такої вати (в основному молоді дівчата) також багато в кабінеті сидить. І мова лише одна - бандерівці, фашисти, правосєки та американці воюють проти православного світу. ))) Чоловіків своїх ні за що не відпустять на АТО. І це все в коридорах СНУ, деякі навіть кандидати наук!!! Прям пороблено Волинським землям..

Хитро@опих полішок у вузах багато. Спершу правдами-неправдами вириваються з глибоких сіл на теплі місця (спосіб скліпати таку-сяку дисертацію досить привабливий), а потім крім інтересів власної персони нічого не визнають. По головах будуть лізти. А московський патріархат головного мозку в них ще з дитинства складається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почитав я й в чергове переконався: лише церква, що горить приносить світло в цей світ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Skorpio76 полішукі - це взагалі окрема тема і краще її не чіпати. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лише церква, що горить приносить світло в цей світ...

Ну ти жосткій тіп, Віталіч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ти жосткій тіп, Віталіч.

не я такий, життя таке

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене такої вати (в основному молоді дівчата) також багато в кабінеті сидить. І мова лише одна - бандерівці, фашисти, правосєки та американці воюють проти православного світу. ))) Чоловіків своїх ні за що не відпустять на АТО. І це все в коридорах СНУ, деякі навіть кандидати наук!!! Прям пороблено Волинським землям..

А ти мовчки сидиш і слухаєш цю ахінею??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люд, раджу вам поспілкуватись з нашими місцевими прихожанами мп. Там не то що православіє головного мозку, а кісільовщина! Ніколи не думав, що лучани будуть мені доказувати, що на сході воює США, а московія нас спасає. Там гарно їх обробляють, це навіть не п'ята колона, а прям якісь резервісти. І що саме цікаво, там молодь в те віре...

Тепер зрозуміло, звідки беруться кацапські прапороносці і прихильники "русскава міра" <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У них затравочка Ісус Христос, а дальше по маленьку рускія святі старци, мучєніци, мощі, поклончики оздоровлюючі і тут бац, Пуцькін - хранітельскреп, воітєль Хрістов за вєрушку праваславнутую. Молдаванє посягалі, айзєри посягалі, чєчєнци посягалі, грузіни посягалі ну і украінци. Всєм дєло єсть к вєрє русской. Повсюду пендосня рассєялась акі татарва проклятая. Но караблік праваславнутий всьож бєжіт по волнам спасєньіца, єщьо нємного помучяєтєсь здєсь і зразу, прям в облачєньіцах скоромних в раюшок Русскій, только для кананічєскіх рассіян. Аль там лєпо, ні нєгров, ні хахлов окаянних, только ваньки да петькі, люські да клави і батюшок с матушкамі відємо нєвідімо. Ладан, смірно, злато в ногах русского чєловєка валяється, свята водіца на голову льєтся, по чєлу мирцо растєкаєтся. Ай да лєпо. От да рай сєбє вимолілі. Вєліка рассєюшка, а на том свєтє воабщє супєр. Так что нє задєржівайтєсь, в єтом мірє піндоском угрюмом, а зразу пряміком к агнцам нєбєсним, с ангєламі стараславянскіє частушкі расспевать і війцом первосортним прічастіє принимать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повсюду пендосня рассєялась акі татарва проклятая.

як там москалі кажуть: "Поскобли русского - найдеш татарина".
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже є спростування:

8 березня 2015 року на телеканалі 1+1 у програмі «ТСН. Тиждень» була розповсюджена неправдива інформація про нібито передачу «частину прав та майна двох єпархій УПЦ МП у Криму Російській церкві».

У зв’язку із цим Юридичний відділ УПЦ офіційно повідомляє, що дана інформація не відповідає дійсності, так як жодних рішень про зміну підпорядкування та передачу майна єпархій Української Православної Церкви, які розташовані на території Автономної Республіки Крим, Священний Синод Української Православної Церкви не приймав.

http://news.church.u...znya-2015-roku/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти мовчки сидиш і слухаєш цю ахінею??

Це ж СНУ...

Тему МП треба обговорювати. Там авдієві стайні сепаратизму і пропаганди. Лавку треба прикривати. Що можемо - те й робимо. Сидимо на борді, у МП не ходимо. Шліфуємо громадську думку)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...