Перейти до змісту

депутата-свободівця та його коханку побила дружина

PPArhangel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

невже на борді є заборона на пквні теми, чи ми маємо сидіти в темах війни??

Чужа брудна білизна... Це так цікаво? Якби це були побиті якийсь бомж з коханкою - було б не так цікаво, правда? А всі ж люди)

я взагалі вважаю що за нашими обранцями ми повинні слідкувати як під лупою, бо вони обличчя громади

Обличчя громади - це те, чим вона живе, які питання її турбують і про що думає. А дана тема - рівень жовтої преси. Не думаю, що ТС було б цікаво якби обговорюввли його особисте життя

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Чужа брудна білизна... Це так цікаво? Якби це були побиті якийсь бомж з коханкою - було б не так цікаво, правда? А всі ж люди)

Наших депутатів це не стосується ^_^

Зрадив дружину - чи зрадить він громаду? Чи може вже зрадив?

Опубліковано

ТС, я канєшно розумію, що вам немає про що поговорити і хочеться уваги, але таку дурню виносити на борду - це реально рівень ББС

Ну чому? Люди мають право знати хто ними керує.

p.s.: плюс від мене :)

А що, особисте життя людини - це те, за що його обирали?

Не судіть і не будете судимі

Наших депутатів це не стосується ^_^

Зрадив дружину - чи зрадить він громаду? Чи може вже зрадив?

А ще кожен з нас в дитинстві какав у штанці і всі ми засранці, так? Я депутата не випоавдовую, але не нам судити його особисте життя, має цікавити лише виконання покладених на нього зобов'язань

Опубліковано

Під таким шумком наша депутатня приховує прибутки. Так що такі моральні відмазки краще одразу присікати.

Опубліковано

ТС, я канєшно розумію, що вам немає про що поговорити і хочеться уваги, але таку дурню виносити на борду - це реально рівень ББС

Судити його не буду, але, як кажуть, його обліко моралє :), як представника влади, мене цікавить. Людина, яка претендує на лідерство в суспільстві повинна відповідати певним критеріям.

Опубліковано

...

кажеш так коли він за твою зарплату коханку забугор повезе

А щось принципово зміниться, якщо за ті ж наші кровні свою дупцю туди ж повезе?
Опубліковано

Тому то і нас рать.. Всі за мою зарплату за бугор коханок возять. І за твою.. І ти з цим нічого не вдієш)

Опубліковано

Тому то і нас рать.. Всі за мою зарплату за бугор коханок возять. І за твою.. І ти з цим нічого не вдієш)

ну тоді вибирай його на наступному скликанні

Опубліковано

Не буду) Нема взагалі з кого вибирати. Просто давно вже до цього філософськи відношусь. Скільки не рви сраку - все не в ту сторону.

Опубліковано

Судити його не буду, але, як кажуть, його обліко моралє :), як представника влади, мене цікавить. Людина, яка претендує на лідерство в суспільстві повинна відповідати певним критеріям.

Він яскравий представник народу який його обирав.

Цікаво чому ви не обговорювали ці критерії до виборів?

Опубліковано

Цей "трохи більший" просто нічого крім депутатства не добився?

фігассє, мені б так "окрім депутатства нічого не добитися" .....

Добився в депутита - вважай добився усього!

І пофіг чи сидів перед, тим чи ні. Чи підар*с чи ні. Головне - депутат. І цим все сказано! тепер жінці припишуть замах на народного депутата (посадову особу, і т.д. (потрібнедописати) - і впаяють 2-3 роки умовно (в кращому випадку).

українські закони...

Опубліковано

Тобото дружина спіймала на "гарячому"? Чи "добрі люди" прийняли рішення що вони були коханцями? я наприклад чула що це притягнуто за вуха, колектив жіночий, що хочеш надумають.

Опубліковано

Тобото дружина спіймала на "гарячому"? Чи "добрі люди" прийняли рішення що вони були коханцями? я наприклад чула що це притягнуто за вуха, колектив жіночий, що хочеш надумають.

вона вже ролі коханки більше місяця

Опубліковано

вона вже ролі коханки більше місяця

хто може знати це напевне? мабуть тільки вони двоє.

зрада це звісно підлість, а такий поступок дружини - дурість. для чого зі своїх стосунків робити шоу? це сором в першу чергу для дружини.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...