Перейти до змісту

Шо за ху*ня? де оголошення?

trionix

Рекомендовані повідомлення

всім би за матюги штрафи ліпити

+100

Але ж чомусь всім не ліплять(((

факти в студію, з ссилками й всьо такое, ну й кнопку *Жалоба* ніхто не відміняв, я їх розглядаю 100% й кожен день, крім форсмажорних обставин

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь

В мене теж була така ж сама ситуація(((4 рази видаляли оголошення,за те,що в назві теми небуло слова ПРОДАМ(хоча в темі і в тегах було)Без жодних попереджень.Модератор URSA-бачачи,що постійно одна і теж помилка і здогадуючись,що це не навмисно все одно видаляв(((Можете засипати мене мінусами,але я вважаю,що це нелюдське відношення..невже так тяжко,шановні модератори вказати причину видалення?але нащо?простіше і легше кнопочка DELETE

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є для вирішання ситуацій, подібних ТС , модератори розділу, чи, адміни

Справедливість в нас тут якась вибіркова.

Один і той же модер, залежно від настрою (чи розташування зірок в небі), або пише в темі претензію, даючи час на виправлення помилки, або зовсім грохає тему. Чому так? Де критерії відбору з ким як поводитись? Та це вже заїжджена тема, яка ще жодного разу не дала результату(((

За матюки - підтримую - тра наказувати, але знову ж таки - усіх!

Оксана, ну нащо та мова ? Блін як тиждень на борді. От щоб нам обом не бути голослівними, підготуйся до мегабордовки, з викладками, ссилками, а я на місці тобі все поясню, покажу й розкажу.

В нас реєстрація +\- однакова. Постів в мене в рази більше. Я всі ці кнопочки знаю і тиснула вагон разів (правда, переважно з добрими намірами) - так що це не туди. А ось один з прикладів (просто безнаказано відредагований текст, який зберігся в оригіналі в цитаті))) ):

post-8000-0-74874400-1424775001_thumb.jpД

Дякую усім за увагу))) В цій темі сказала все.

там же стоять зірочки й спеціально включено, що я виправив, а раз я ВИПРАВИВ, то повір, що я й відповідно наказав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене теж була така ж сама ситуація(((4 рази видаляли оголошення,за те,що в назві теми небуло слова ПРОДАМ(хоча в темі і в тегах було)Без жодних попереджень.Модератор URSA-бачачи,що постійно одна і теж помилка і здогадуючись,що це не навмисно все одно видаляв(((Можете засипати мене мінусами,але я вважаю,що це нелюдське відношення..невже так тяжко,шановні модератори вказати причину видалення?але нащо?простіше і легше кнопочка DELETE

Коли ви створюєте оголошення, то погоджуєтесь з правилами. То мо варто їх прочитати, а не скролити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а то получаєтся, що я наказую, мені РЕГУЛЯРНО хамлять за це в приват (з відповіддю) , а тут ще й наїзджають, що я не наказую, виявляєтся. *Інтєрєсно дєвкі плюшут* (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене теж була така ж сама ситуація(((4 рази видаляли оголошення,за те,що в назві теми небуло слова ПРОДАМ(хоча в темі і в тегах було)Без жодних попереджень.

Аналогічна історія тільки у мене два рази видаляли .
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну вам краще знати як робити!!!Як я почала писати 5 модераторам-де поділась тема,і ті 5 незнають хто видалив-перепитують ще в 5-то да ..таки простіше видалити,а після того як я почала писати всім-в тому числі й адміністраторам,то ще й випросила собі 1 бал попередження)))Я б зрозуміла,якби в тій темі дійсно було якесь страшне порушення((ну помилилася..з ким не буває..ото сидиш і в четвертий раз строчиш,загружаєш фотографії,шукаєш посилання на опис..витрачаєш купу часу-а тут бац-і нема повідомлення!!!простіше в приват було б написати-в назві теми немає слова ПРОДАМ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене теж не раз видаляли, і що з того, в деяких випадках сам винен, в деяких хз, але ж не варто окрему тему створювати з матюками і лайкою... не кінець же світу, ще створите.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну вам краще знати як робити!!!Як я почала писати 5 модераторам-де поділась тема,і ті 5 незнають хто видалив-перепитують ще в 5-то да ..таки простіше видалити,а після того як я почала писати всім-в тому числі й адміністраторам,то ще й випросила собі 1 бал попередження)))Я б зрозуміла,якби в тій темі дійсно було якесь страшне порушення((ну помилилася..з ким не буває..ото сидиш і в четвертий раз строчиш,загружаєш фотографії,шукаєш посилання на опис..витрачаєш купу часу-а тут бац-і нема повідомлення!!!простіше в приват було б написати-в назві теми немає слова ПРОДАМ

простіше було б таки почитати правила після першого видалення, раз на те вже пішло. Одне лише правильно, при видаленні теми треба давати попередження з вказанням причини видалення. В більшості випадків це роблю (видаляю лише теми без ціни), але не завжди, людский фактор, відволікли, забув й таке інше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я без претензій)просто висловила свою думку)було б легше і самим модераторам)а то потім пів дня розбиратися і шукати хто видалив і за що(принаймні так було в моїй ситуації)..ваш ресурс-ваше право!Але,дійсно-людський фактор ніхто не відміняв!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Типу так? Обережно, відео 18+, наявні нецензурні слова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема відновлена, топік клозед.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+100

факти в студію, з ссилками й всьо такое, ну й кнопку *Жалоба* ніхто не відміняв, я їх розглядаю 100% й кожен день, крім форсмажорних обставин

Pk4A7.jpg

Це у нас стиль спілкування деяких модераторів. Які дуже не люблять матюків на форумі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

е нєє, раз пішла така пьянка, викладемо ВЕСЬ текст розмови. Наперед скажу, цьому чоловіку я видав попередження в темі *Обмін валют* , там же був пост Командора. Знову ж таки скажу, що батько мій помер в 2001 році. А тепер судіть самі, правильно я йому відповів чи ні, знову ж таки зважуючи, що це приват

ce604222654241eb178d14cca99dd4dd.png

5d2fb3adc6452cfb95073aebd848d655.png

81bea36b2ff661cd4382d5ff6615be79.png

батьків своїх, тим більше покійного батька в таких контекстах згадувати не дозволю нікому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та навіть і для привату - забагато.

З обох сторін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та навіть і для привату - забагато.

З обох сторін.

та я згідний, послав би він мене, послав би я його, й на тому все скінчилось, перший раз чи що, чи останній, та нє, треба батьків чіпати, мало того, що в інеті неадекватів повно, які починають *я твою маму .....* й так дальше, так нє, на тобі ще й тут таке

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я колись тег забув в темі проставити, то забанили щей випадково попереджень багато) Але вибачились (за попередження) Якщо до адмінів норм то і вони також. А тут цілих 3 сторінки флейму. Автор зроби нову тему й попий чаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+100

Pk4A7.jpg

Це у нас стиль спілкування деяких модераторів. Які дуже не люблять матюків на форумі.

якби ти моїх рідних зачепив чи недай Боже покійних, я би слів не підбирав теж.

П.С. 90% що тебе знайшов би :0145: . не перегинайте палку та не переступайте межу "невозврата" кулєгі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ото хлопака вєнтілятора розкрутив)))) Молодець)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, і гівна на нього накидав <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене колись Ярчик забанив, писав йому в приват, писав, а він ігнор. Він так і не визнав свою помилку, а я із-за нього три дні гуляв. Короче - нє забуду, нє прасщу )))

Лови його на бордовці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадався фільм "Дурак"..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, і гівна на нього накидав <_<

А от і не правда..То вже "всі інші" постаралися))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мабуть ювілей бордовки буде веселий...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо за ху*ня? де оголошення?

Його видалили (С)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...