Перейти до змісту

ISIS (ІДІЛ, ІГІЛ)

Єретик

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ігіл уже в Україні :(

Або Торнадо очорюнють по повній.

Под Киевом задержали сторонника ИГИЛ из роты "Торнадо" по кличке Моджахед. Именно он совершал наиболее жестокие преступления, - Матиос.

640x360.jpg

640x360.jpg

540x960.jpg

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Анджелина Джоли продолжает свою волонтерскую деятельность.

В этот раз звезда выступила с пламенной речью в британском парламенте. Она жестко высказалась в адрес преступной группировки ИГИЛ.

Доклад Анджелины был посвящен зверствам, которые творят члены группировки, в частности, сесуальному насилию в отношении несовершеннолетних. По словам Джоли, группировка активно применяет такие действия в качестве "эффективного способа террора".

"Я прекрасно помню свою встречу с одной 8-летней девочкой, - рассказала Энджи. - Ее в буквальном смысле шатало, а по щекам стекали слезы. Она с ужасом вспоминала, как неоднократно подвергалась жестокому насилию со стороны боевиков. Я была просто ошарашена и не знала, что ей сказать и как помочь".

После этого Анджелина рассказала еще одну трагическую историю 13-летней иракской девочки: "Она рассказывала, что гораздо хуже насильственных действий было слышать, как боевики торгуются за право обладать ее близкими подругами".

Напомним, что в 2001 году Анджелина Джоли была объявлена послом доброй воли ООН. В минувшем году королева Великобритании Елизавета II наградила ее титулом кавалерственной дамы за вклад в борьбу с насильственными преступлениями в зоне боевых действий.

Опубліковано

незрозуміло по яким причинам ІДІЛ ще досі не захопив аеродром і війському базу і нафтові родовища в Дейр-эз-Зор. Адже вона вже тривалий час в оточенні. На сьогодні всі свіжі атаки відбиті. Нижче трошки мап.

219.jpg

219-1.jpg

Опубліковано

мабуть старенька Европа таки геть удариась в маразм. На війну в Україні закривають очі. А через убивство журналістів сатиристичного журналу підняли хай на увесь світ. Ось останні "жарти" від цього журналу:

"Шарли Эбдо" вышел с двумя карикатурами на погибшего ребенка. На первой, озаглавленной "Так близко к цели", малыш лежит рядом с плакатом "МакДональдса": "Два детских меню по цене одного". На второй под заголовком "Доказательство, что Европа христианская" изображен рядом с тонущим мальчиком стоящий на волнах Иисус Христос, изрекающий: "Христиане ходят по воде. Мусульманские дети тонут", — описывает карикатуры продюсер.

cc77d46430cda2fd23cb042991f12345.jpeg

1c99960632315df90489b7e94e29b5a3.jpg

dfcfa2241e99eae83432337a0d12ef12.jpg

Карикатури були на сирійську дитину, яка втонула тікаючи з Сирії у Європу. Тіло дитини вкинуло на турецький берег.

d3010587b9cb40eef826721f69c4f71b.jpg

Цікаво, а як би повели себе США у випадку війни у краïні, де була б ïх військова база? Певно так само як і РФ.

Цікаво чому РФ не називає Асада тим хто почав війну з власним народом?

Подивіться, що він зробив з Хомсом:

3246010.jpeg

KMO_088197_174646_1_t218_150414.jpeg

Опубліковано

SΩLΩMΩN, Подібні фото можна тепер отримати в Україні на сході. Я ці фото Хомсу викладав ще півтори роки тому, запитуючі чи готові ми до цього.

Те, що починалось у Сирії як протистояння у суспільстві, перетворилось на війну з релігійним підтекстом.

І я дуже сумніваюсь, що ті, хто прийде на зміну Асаду будуть кращі ніж він. Приклад Лівії доводить це на всі 100%

Опубліковано

SΩLΩMΩN, Подібні фото можна тепер отримати в Україні на сході.

Звичайно можна, тільки снаряди летять зі сходу.

А ще в нас можна побачити таке:

53538df09503cf73872cc1af1ec_prev.jpg

41405777949_295x200.jpg

Опубліковано

SΩLΩMΩN, що ІГІЛ що ЛНР та ДНР однакові по своїй сутності. Одні покидьки вартують інших.

Це я знаю і цілком з цим погоджуюсь. Тільки Хомс знищив, ще один покидьок Асад.

Опубліковано

SΩLΩMΩN, цікаво що б стало з Донецьком чи Луганськом, як би ці міста почали брати штурмом? Є приклад Грозний у росіян. Або Дебальцево, взяте сепаратистами. Просто хто як відноситься до людей.

Якщо Донецьк чи Луганськ будуть брати штурмом, при відсутності інших варіантів, то буде те саме що у Хомсі.

Опубліковано

SΩLΩMΩN, цікаво що б стало з Донецьком чи Луганськом, як би ці міста почали брати штурмом? Є приклад Грозний у росіян. Або Дебальцево, взяте сепаратистами. Просто хто як відноситься до людей.

Якщо Донецьк чи Луганськ будуть брати штурмом, при відсутності інших варіантів, то буде те саме що у Хомсі.

Тому у нас війська і не заходили в Донецьк, а мали звільнити його оточенням. А в Луганську взагалі ситуація заплутана. Місто було оточене, в деяких кварталах вже були наші військові. Але потім втрутилася російська армія.

Опубліковано

«Думали, что в Донбасс, а оказалось — в Сирию»

Россия отправляет военную технику и военнослужащих в Сирию. Переброска идет из военного порта в Новороссийске, однако, как выяснила «Газета.Ru», не все офицеры и контрактники хотят воевать и некоторые из них отказываются ехать в новую горячую точку.

Опубліковано

Тому у нас війська і не заходили в Донецьк, а мали звільнити його оточенням. А в Луганську взагалі ситуація заплутана. Місто було оточене, в деяких кварталах вже були наші військові. Але потім втрутилася російська армія.

От не нада тут, російська армія і тд(я не отріцаю її присутність на території України)

Блжад самий більший враг в нас це під@ри при власті, особєнно з міноборони.

З.І.я ніразу не питаюсь намєкнуть на нову рєволюцию і подобне( бо це хєрня, яка крім кровопролиття не до чого не приводить)

І да на послєдок, як писав Самюел Джонсон "патриотизм - последнее прибежище негодяев".

Опубліковано

Мінусіть нігодяї, бо крім криків Слава Україні - героям слава, і путін хуйло ви більше не нащо не здатні.

Люди котрі поважають свою країну( не державу) і переймаються її майбутнім, не будуть понтоваться тим що вони вклали овердокуа бабла на армію, а просто змовчать. Ібо це не повод для фаломєтрії.

Опубліковано

Опять якісь пісікі мінусять, якщо не згідні з моєю думкою - аргументуйте.

З.І. аргументів я тут не побачу, ібо на борді норм юзєри пишуть за що мінус, а пісікі нє.

Опубліковано

Опять якісь пісікі мінусять, якщо не згідні з моєю думкою - аргументуйте.

З.І. аргументів я тут не побачу, ібо на борді норм юзєри пишуть за що мінус, а пісікі нє.

просто йди звідси. все. тут тобі ніхто нічого не винен

Опубліковано

АндрійВс, я десь писав що мені хто-то шо-то винен? Просто в більшості випадків патріотизм в нас закінчується пьяними воплями "Слава Україні" і Путін хуйло.

Опубліковано

Kourada, покажіть і розкажіть, яким повинен бути патріотизм. Бо крім "зради" ви нічого не написали.

почнемо з того що про зраду я не писав, продовжимо тим що я космополіт, а патріотизм і космополітизм, в корні різні речі. І як космополіт я маю повне право осуджувати патріотизм, у всіх його проявах.

З.І. обписані забори, про то що путін хуйло, це вєрх патротізма. А тепер скажіть мені чи відрізняється фраза Слава Україні слава русі ілі рашкі(як воно там)

і хайль гітлєр( оно же слава трєтьєму рєйху)? Все те ж саме, є культ на який всі фапають, тільки слова міняються.

Опубліковано

Kourada, покажіть і розкажіть, яким повинен бути патріотизм. Бо крім "зради" ви нічого не написали.

почнемо з того що про зраду я не писав, продовжимо тим що я космополіт, а з патріотизм і космополітизм, в корні різні речі. І як космополіт я маю повне право осуджувати патріотизм, у всіх його проявах.

З.І. обписані забори, про то що путін хуйло, це вєрх патротізма. А тепер скажіть мені чи відрізняється фраза Слава Україні слава русі ілі рашкі(як воно там)

і хайль гітлєр( оно же слава трєтьєму рєйху)? Все те ж саме, є культ на який всі фапають, і слова міняються.

Nu Duuzhe primitivne porivniannia, Vam hot 20 rokiv je?

Опубліковано

почнемо з того що про зраду я не писав, продовжимо тим що я космополіт, а з патріотизм і космополітизм, в корні різні речі. І як космополіт я маю повне право осуджувати патріотизм, у всіх його проявах.

і хайль гітлєр( оно же слава трєтьєму рєйху)? Все те ж саме, є культ на який всі фапають, і слова міняються.

Nu Duuzhe primitivne porivniannia, Vam hot 20 rokiv je?

net ja tilki pishov v 5 klas.
Опубліковано

АндрійВс, я десь писав що мені хто-то шо-то винен? Просто в більшості випадків патріотизм в нас закінчується пьяними воплями "Слава Україні" і Путін хуйло.

не суди по собі за всіх )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...