Перейти до змісту

Адреналин Сити поздравляет с 23 февраля!

starOFF

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
А розмовляти чи писати по російськи де вся рашка тільки так і розмовляє і в них же це офіційна мова - це не низько?????????

Когда у нас, в Матери Городов, на том языке, который стал впоследствии русским, уже писали летописи, большинство населения будущей «России» называло еду «ням-ням», воду «буль-буль», а бабу «тык-тык»

Літописи писали церковно слов'янським. 23 лютого свято армії яка скількох українців замордувала та посилала на смерть?

і армія, в якій служили всі українці старше 40 років

Блін а скільки в нас у Луцьку працює російських банків??? а скільки там працівників працює??? і всі напряму працюють на благо параші, чи не так???

може щось і з цим треба робить???

• Відповідей 76
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Соромітник, 23 лютого - "Дєнь Совєцкой армії і Военно-морского флота". Троха відрізняється від "Дня захисника Вітчизни", навіть російською написаним, нє?

Саме так – Радянської. І в нас всі старші сорока з хвостиком служили саме в ній бо була така країна. І було таке свято. А при чому тут расєя і український патріотизм ?

а всі хто зараз тут репетує про день захисника вітчизни від армії України переважно ухилялися

Опубліковано

Церковно-словянська взагалі штучна мова написана заробітчанами виключно під часткове пояснення Біблії язичникам. В ній ціла купа вузькоспеціалізованих слів, які ніким до цього не вживались: там всяке благолєпіє і т.д. на яких стояк в задорнових і старорусаків всяких. Придумали для них штучну мову, а вони в двадцять першому столітті всім розказують: диви як наші предки говорили, у всьому Бог і благодать, релігійні які були. Те ж саме, якщо взяти будь-яку мову програмування і втухати скільки там кодів корисних для програмування. По темі: не служив, не святкую, батько також той день ніяк не виділяє (хоча і прослужив півроку і комісувався через отіт), то ж традицій сімейних і родинних такого святкування нема.

Опубліковано

Блін а скільки в нас у Луцьку працює російських банків??? а скільки там працівників працює??? і всі напряму працюють на благо параші, чи не так???

може щось і з цим треба робить???

давно пропонував палити москальські банки, вночі, щоб не постраждали запроданці що там працюють

Опубліковано

"і армія, в якій служили всі українці старше 40 років"

і фігня що вже ні країни такої, ні армії. і фігня що в тій армії панували "понятія" і "дідовщина", і фігня що ту армію використовували для окупації і пригноблення інших народів. головне - свято. чим пишаємось, хлопці?

Є свято - День захисника України - 14 жовтня. Є професійне свято 6 грудня - День Збройних сил України. А сьогодні - день окупації.

Опубліковано

і фігня що вже ні країни такої, ні армії. і фігня що в тій армії панували "понятія" і "дідовщина", і фігня що ту армію використовували для окупації і пригноблення інших народів. головне - свято. чим пишаємось, хлопці?

Є свято - День захисника Вітчизни - 14 жовтня. Є професійне свято 6 грудня - День Збройних сил України. А сьогодні - день окупації.

Блін а як робити зднем міліції чи з міліцією зокрема будемо? це нічого що вони нам наробили за осанні роки, що там понятія, гвалтували дівчат у райвідділках, вбивали хлопців і говорили що впав зі сходів і т.д.(по ідеї від одного слова міліція потрібно плювати в лице)????

Я не захищаю 23 лютого мені по барабану, просто якщо робити по совісті то робимио по совісті а не виборочно, як вище писалося вишеватники, тай так говорив покійний Кузьма!

давно пропонував палити москальські банки, вночі, щоб не постраждали запроданці що там працюють

Цікаво на форумі є працівникі російських банків???))

Опубліковано

робити зднем міліції чи з міліцією зокрема будемо? це нічого що вони нам наробили за осанні роки, що там понятія, гвалтували дівчат у райвідділках, вбивали хлопців і говорили що впав зі сходів і т.д.(по ідеї від одного слова міліція потрібно плювати в лице)????

вимагати реформу від влади. і вже давно поліція має бути, а не міліція.

Опубліковано

"і армія, в якій служили всі українці старше 40 років"

Є свято - День захисника Вітчизни - 14 жовтня. Є професійне свято 6 грудня - День Збройних сил України. А сьогодні - день окупації.

ніхто нічим не пишається. є люди, що святкують сьогодні, є 6 грудня, а є які 14 жовтня. в кожного є право

Звісно що є право. Є люди які взагалі щодня щось святкують.

Опубліковано

і армія, в якій служили всі українці старше 40 років

Ну я служив в Радянській армії, і що? Країни такої більше немає, армії тієї також, а тому -

july.png

Опубліковано

Стидаюсь спитати, а чи багато з дописувачів служило в часи сесеру в війську?))) Дуже хотілося б почути думку саме їх.

Опубліковано

Саме так – Радянської. І в нас всі старші сорока з хвостиком служили саме в ній бо була така країна. І було таке свято. А при чому тут расєя і український патріотизм ? а всі хто зараз тут репетує про день захисника вітчизни від армії України переважно ухилялися

Для кого Вітчизна - СРСР - нічого не маю проти, хай святкують своє свято. Я служив в Українській армії і багато "репетуючих" - теж, ти - ні в якій, але говориш про "святкувати- не святкувати" зверхньо. Біда якась.
Опубліковано

були і є військові, які захищали

але були і є звичайні "срочники", які морозилися до останнього але потім все ж якось там відбули той рік чи два

і між ними прірва, про яку немає сенсу сперечатися

і другі першим не мають жодного права розповідати що їм святкувати а що ні, а про звичайних вишиватників що не служили я вже мовчу

простіше придумувати якісь вітряки і з ними боротися

Опубліковано

"були і є військові, які захищали" - ну були - це ще можна зрозуміти - з Гітлером боролись, бо ті що зі Сталіним точно це свято не святкують, а кого і від кого захищали ті хто є? Мова ж про тих хто в радянській армії служив, чи не так?

Опубліковано

Стидаюсь спитати, а чи багато з дописувачів служило в часи сесеру в війську?))) Дуже хотілося б почути думку саме їх.

Ну я служив. Правда думаю обійдуся без ще одного свята. А кому охота напитися - привід можна знайти і без цього і в інший день.

Опубліковано

В рашке в этот день говорят наверно говорят тем кто служил или служит : "Молодцы, хорошо что вы защищаете Донбасс от укров!" В лугандоне кобзон выступает, всех поздравляет и проклинает Украину. Мы получается вместе с ними празднуем? А все потому что когда то был ссср. Тогда получается и россия не агрессор ведь когда был ссср и мы были все вместе, это просто мы хунта и едим детей, просто этого пока не поняли.

Опубліковано

Ну я служив. Правда думаю обійдуся без ще одного свята. А кому охота напитися - привід можна знайти і без цього і в інший день.

Супер!!! Як не сумно( не акцентую на 23 лютого), чергове свято, то лише привід))))) Сьогодні дзвінок від знайомої( волинянка в 3-му поколінні)

-Привіт, зі святом.

-яким?

-як, 23 ж, чоловіче свято(((((((

- Брежнєв, це ти?))))

От що мене здивувало, людина все свідоме життя прожила на Західній Україні, має вищу освіту( філолог), і ось вам здрастє))))) Святкувати, чи ні, думаю, то особиста справа кожного. Я нікого не засуджую , можливо, для людини це свято. Я для себе зробив висновок - не святкувати. Як писав вище S-driver - Країни такої більше немає, армії тієї також, а тому -

july.pngГарного всім вечора))))

Опубліковано

Думаю не важно где ты служил если основа бывшей СССР это рашка и она воюют против тебя. Это слишком низко что праздновать день который в рашке официальный

9 травня тепер теж пропонуєте перестати відзначати? В Росії ж його теж офіційно святкують.

Опубліковано

9 травня тепер теж пропонуєте перестати відзначати? В Росії ж його теж офіційно святкують.

А шо сталось 9 травня? Німеччина капітулювала 7 травня. Акт про капітуляцію вступив в силу 8 травня 1945. Вся Европа святкує 8 травня.

Опубліковано

А шо сталось 9 травня? Німеччина капітулювала 7 травня. Акт про капітуляцію вступив в силу 8 травня 1945. Вся Европа святкує 8 травня.

Один з способів ослабити народ і зробити людей стадом - заставити їх забути свою історію і традиції.

Опубліковано

А якщо у моєї доці день народження, то мені не святкувати, бо хтось придумав день окупанта?

Вишиватники, блін.

так, що ти святкуєш 23 лютого: день народження доці чи день защітніка?

Опубліковано

Один з способів ослабити народ і зробити людей стадом - заставити їх забути свою історію і традиції.

Ось це з українцями і зробив Сталін. Багато хто буде святкувати свято чужої країни, яка всю свою історію прагне знищити український народ. Ніж згадати власні - Українські свята і перемоги.

Опубліковано

Ось це з українцями і зробив Сталін. Багато хто буде святкувати свято чужої країни, яка всю свою історію прагне знищити український народ. Ніж згадати власні - Українські свята і перемоги.

Під час Великої Вітчизняної Війни не було таких країн, як Україна чи Росія, а була СРСР, і всі тоді воювали пліч-о-пліч. І СРСР є частиною нашою історії. А те, що її хочуть зараз переписати - то вже інше питання.

Опубліковано

Думаю не важно где ты служил если основа бывшей СССР это рашка и она воюют против тебя. Это слишком низко что праздновать день который в рашке официальный

Забувати про совкові свята потрібно. Де не забувається - викорчовувати. Хочете бути вільними людьми забувайте. Пам’ятати потрібно про жертви ссср. Пам’ятати потрібно, що наші діди, батьки та й ми (хто по віку зачепив) були рабами. Не було в союзі вільних людей. Вільних вбивали, морили голодом, саджали в тюрми, вивозили в сибір. За що мені любити союз та його свята? За вбитих дідів, прадідів, голодомор?

Чому 9 травня? Чому не 8 травня? Дідів щоб пам’ятати свято потрібно? Так воно у нас є. Є своя культура, традиції. Совкове воно штучне, вигадане комуністами на заміну традицій та звичаїв. Всі мали бути сірі, з одною мовою, святами та вірою. Ми зараз сміємося з дурості москалів в одній із тем - а я згадую союз, там було те ж саме.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...