Перейти до змісту

Автошколи Луцька рівень навчання та ціни

viktor111

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброї ночі, цікавлять права на володіння авто кат.Б легкове авто, і незнаю яку автошколу вибрати, стажу водіння немає взагалі, порадьте , підкажіть, і ще цікавить ціна, буду усім вдячний)))

Опубліковано

У грудні отримав посвідчення. Навчався в АШ на Карбишева. Навчанням задоволений - хороші викладачі, адекватні інструктори. По СТАРИМ цінам - теорія 2700, водіння (20 виїздів) ще 800 грн.

Опубліковано

Також там навчалась. Інструктори нормальні, адекватні, дуже хороший інструктор Діма, раджу вибрати його.

Опубліковано

Також навчався в автошколі на Карбишева але 5 років тому. Інструктори дуже класно розжували теорію, адекватна водійська практика. По цінам не пам’ятаю скільки платив.

Опубліковано

дуже хороший інструктор Діма, раджу вибрати його.

то ж Тарас був хороший. ЧИ я плутаю ?

Тарас викладав теорію. Діму додатково наймала.

Опубліковано

У грудні отримав посвідчення. Навчався в АШ на Карбишева. Навчанням задоволений - хороші викладачі, адекватні інструктори. По СТАРИМ цінам - теорія 2700, водіння (20 виїздів) ще 800 грн.

усім велике дякую)))

Опубліковано

Після вдалої здачі екзамену в МРЕО скільки потрібно чекати на водійські права категорії В,С1 і С?

Опубліковано

я в ДОСАФі на Перемоги вчився, там навіть внутрішні екзамени здавали з допуском менше 3х помилок, теорія та практика на висоті, правда одна з найдорожчих (тепер) автошкіл.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Який пакет документів потрібно подавати, щоб поступити в автошколу?

-Медична довідка

-копія паспорта

-копія ідент. коду

-3 фото 3,5х4,5

і заява (вже в них пишеться)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...