Перейти до змісту

Мінськ: перемир'я з 14 лютого

frv

Рекомендовані повідомлення

Досягнуто домовленості про звільнення всіх заручників і, зокрема Надії Савченко.

http://www.bbc.co.uk...enko_agreements

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 141
  • Створено
  • Остання відповідь

Якщо фото не липа, то з того що я зрозумів, Україна повина приймати рішення щодо всту в ЄС і розширення зони вільної торгівлі з огляду на інтереси парашки :( сумно.

Але нажаль нам невідомі всі ньюанси і наші козирі в переговорах і можливо це було єдине прийнятне для нас рішення. Я не знаю?!?!?

Ще й дві області з засиллям "озлоблених орків і ржавих вагонеток" хочуть нам "на-зад" впихнути :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глава МИД ФРГ Франк-Вальтер Штайнмайер сообщил, что лидеры России, Украины, Германии и Франции
не ставили свои подписи
под принятым в Минске документом, но
заверили его словами
.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так тиждень два назад Порошенко сказав, що Україна отримає перспективу вступу до ЄС через 6 років.

Одне ясно 100%.

Будемо ми в ЄС, чи ні, Буде курс по 8 , чи 28-той, хто ніхєра не робить, а лише чекає від ЄС, від США, від Гонтарєвої, від Пороха, хто лише сидить, ниє і ніц не робить- той так само ніколи нічого не матимеме, як і зараз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

той, хто ніхєра не робить, а лише чекає від ЄС, від США, від Гонтарєвої, від Пороха, хто лише сидить, ниє і ніц не робить- той так само ніколи нічого не матимеме, як і зараз.

раніше 800 дол*8 грн=6400 грн знайти на відпочинок за кордоном можна було за рік, зараз 20400 грн!!!! це мені перестати нити, що я тепер не можу дозволити собі побачити світ, положити зуби на полку, пахати як слон без вихідних і ще й цілодобово? маразм....б%%%.... ось саме це чую останні 20 років в україні....ви потерпіть через рік-два буде краще, і так кожен раз!!!! я хочу жити сьогодні!!! і хочу щоб можливості для життя були сьогодні !!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глава МИД ФРГ Франк-Вальтер Штайнмайер сообщил, что лидеры России, Украины, Германии и Франции не ставили свои подписи под принятым в Минске документом, но заверили его словами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мужикі Ви забули як було пиз*ато 07-08р коли був бакс по 5! А ви згадуєте по 8! Це є така приказка "згадав пердун сливкі"! Життя це поротьба! І виживає звісно сильніший!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мужикі Ви забули як було пиз*ато 07-08р коли був бакс по 5! А ви згадуєте по 8! Це є така приказка "згадав пердун сливкі"! Життя це поротьба! І виживає звісно сильніший!

круто було - в мене була зарплата десь 360 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мужикі Ви забули як було пиздато 07-08р коли був бакс по 5! А ви згадуєте по 8! Це є така приказка "згадав пердун сливкі"! Життя це поротьба! І виживає звісно сильніший!

виходить в україні сильніших 20%, а 80% то вже не люди? да?.....странно....чого ж тоді в польщі, литві, естонії, латвії все навпаки??? а в норвегії, данії, швеції то взагалі 95% -виявляється вижили самі сильніші :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні "ВУМНІ" дописувачі, тема називається Мінськ: перемир'я з 14 лютого.

може хвате флудити , чи вам мало тем про політику, курс баксів, і про те, який Порошенко?

Вибачте за офтоп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нема підписів - нема відповідальності, війна повернеться .... потрібно правильно використати перемир'я: обміняти всіх полонених, почати виплачувати пенсії, налагодити поставки вугілля, підкормити шахтарів і дати можливість місцевим Захарченкам показати свої можливості: відбудувати, налагодити бізнес процеси і т.д. ... Народ сам їх витурить .... головне час, час який потрібно, щоб рашку дожали до стану вижатого лимона ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ сам їх витурить .... головне час, час який потрібно, щоб рашку дожали до стану вижатого лимона ....

Так, але головне нам не стати до того часу вижатими лимонами. Якщо їм надати ті області, де докази, що вони і далі не будуть, підривати Одесу, Рівне, Маріуполь і так далі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ сам їх витурить .... головне час, час який потрібно, щоб рашку дожали до стану вижатого лимона ....

Якщо їм надати ті області, де докази, що вони і далі не будуть, підривати Одесу, Рівне, Маріуполь і так далі.

100% гарантію, давав колись тільки радянський морг! А Російській вже не.

А, Вінстон Черчилль взагалі говорив, - Що любий договір підписаний з рускіми, не вартує навіть того паперу, на якому він був підписаний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дати можливість місцевим Захарченкам показати свої можливості: відбудувати, налагодити бізнес процеси і т.д. ... Народ сам їх витурить .... головне час, час який потрібно, щоб рашку дожали до стану вижатого лимона ....

Наскільки я зрозумів суть домовленостей то відбудовувати донбас буде Україна, тобто платники податків... Захарченко до відбудови взагалі ніякого діла не буде мати...

Ахметову відстраювати заводи прийдеться нам !!!

Тойсть картинка буде така по раша-тв: карателі согласілісь отстроіть домдас которій обстрелівалі год.

Це ж скільки $$$$$$$ треба буде, щоб то все відстроїти....((( мільярди...

+ Треба буде міняти конституцію з ПОГОДЖЕННЯМ думок тих хто ще вчора здійснював теракти в Україні... а чого вони захочуть вже всі вкурсі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нема підписів - нема відповідальності, війна повернеться .... потрібно правильно використати перемир'я: обміняти всіх полонених, почати виплачувати пенсії, налагодити поставки вугілля, підкормити шахтарів і дати можливість місцевим Захарченкам показати свої можливості: відбудувати, налагодити бізнес процеси і т.д. ... Народ сам їх витурить .... головне час, час який потрібно, щоб рашку дожали до стану вижатого лимона ....

ті люди не здатні повстати і тим паче витурити озброєних до зубів головорізів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хуйлошенко продав Україну, краще хай путлєр відбудовує лугандон.Треба масовано атакувати, догнати тих орків до границі і попросити миротворчий контингент Нато до границі з хуйлостаном, хуйло засцить стріляти по ним. а нам мир і спокій..Тепер треба нам буде платити за все, ми не зможимо вступити в ЄС з цим тягарем, і в НАТО, бо місцеві царьки будуть проти, бо пулєр так хоче...Короче виходить хлопці вмерли ні за що, хоча вмирали за свою землю.Ненавиджу Хуйлошенка...А були надії на зміни...тільки змінилося в гіршу сторону, добре що хоч патріотизм пробудився.Тяжко на душі....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

той, хто ніхєра не робить, а лише чекає від ЄС, від США, від Гонтарєвої, від Пороха, хто лише сидить, ниє і ніц не робить- той так само ніколи нічого не матимеме, як і зараз.

раніше 800 дол*8 грн=6400 грн знайти на відпочинок за кордоном можна було за рік, зараз 20400 грн!!!! це мені перестати нити, що я тепер не можу дозволити собі побачити світ, положити зуби на полку, пахати як слон без вихідних і ще й цілодобово? маразм....б%%%.... ось саме це чую останні 20 років в україні....ви потерпіть через рік-два буде краще, і так кожен раз!!!! я хочу жити сьогодні!!! і хочу щоб можливості для життя були сьогодні !!!!

Такі як ти ніколи не будуть жити добре, і при курсу 100грн за -1$, ні при 100$ за 1 грн. Ти раніше жив, їздив на відпочинок, а потім пишеш що 20 років живаш х.во, терпиш бля? Значить не все так вже й погано?

Але якщо ти кажеш що, раніше було добре, а зараз ай я яй як погано, то виявляється ти проводиш хоч іноді переоцінку цінностей.?!

В країні війна, нє? В країні реформи?

В країні щойно відбулася революція, яка дає шанс лише жити добре в майбутньому при правильному спрямуванні її ідей, ти щось зробив (крім того що ти пахав) для покращення умов в державі? Чи робиш що тобі скажуть: "Запряжено пашеш"? В усіх є сім"ї, бажання, мрії, але зараз час чимось пожертвувати бо саме в цей час ми можемо закласти фундамент того що ми хочемо бачити в майбутньому. Хтось був з вас на слуханнях міської ради по "деребану" бюджету, хтось висловлював свою думку при призначені заступника обл. УМВС? чи ви далі будете жити запряжено пахати те що вам скажуть, ГА?

А я впевнений що більшість крім тикання пальцем по клавіатурі ні на що не здатна.

Жити сьогоденням можуть лише справжні пожирачі ресурсів, а як же нащадки?

Якщо ти громадин країни в якій ти живеш, то ти несеш відповідальність за стан речей ВЧОРА, СЬОГОДНІ І ЗАВТРА

Я не скаржусь, що хтось! Бо знаю, що хто як не я!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо їм надати ті області, де докази, що вони і далі не будуть, підривати Одесу, Рівне, Маріуполь і так далі.

А, Вінстон Черчилль взагалі говорив, - Що любий договір підписаний з рускіми, не вартує навіть того паперу, на якому він був підписаний.

Цю фразу говорив німець Отто фон Бісмарк.

Хоча фраза правдива на 100%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В загалі то , це писав Бісмарк, і там інший переклад))) Аналогічно, МАЙЖЕ не вірю,що рашка виконає( майже усні)домовленості. Хуло, з його імперськими замашками так просто не відступить. В інтервю, яке він давав "Дождю", на моменті про відвід важкої техніки, "буксанув" падлюка))))Не сказав, падлюка, що важку техніку треба "відводити" на місце її постійної дислокації - в рашку)))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бойовикам перекинули з Росії чергову партію танків, "Градів" і "Смерчів", — штаб АТО

А це за угодою? Чи до 15 числа треба розвалити все максимально?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це за угодою? Чи до 15 числа треба розвалити все максимально?
просто переговорів найближчим часом вже не буде.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чуйка що результату не буде :(

Не написане пером, не приш"єш до діла і з сокирою, а в нашому випадку, якщо навіть і підписане, то читайте уважніше, як казав bublik007: Бісмарка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Того, що реальна сила ще не вступала в переговори.Як США скаже-так і буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чоловіче, якось ти надто гостро це все сприймаєш, так і нервовий зрив недовго отримати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...