Перейти до змісту

Windows 10 (все про нову ОС)

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 хвилин тому, Саня сказано:

Війна почалась не через це. Мову використали лише як привід.

Україномовні воюють на боці москви?

• Відповідей 763
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Воюєте (в топіку) ви, а ми аргументуємо раціональність нашого рішення. І, до речі, нікого до цього не агітуємо. Чи ми таким чином приносимо якусь шкоду нашій державі/народу? Не треба бачити у всьому зраду!

Ви не знаєте, за якими принципами я живу, як я виховую своїх дітей. Тому не потрібно вішати ярлики на кшталт таких.

В моєму розумінні патріотизм не у відсутності російськомовного інтерфейсу чи методу вводу на комп'ютері, а у тому, що ти зробив/робиш для країни/людей. Ви ніколи не отримували зарплати в конвертах? Не купляли контрафактний товар? Не давали хабар у будь-якій його формі? У всіх ліцензійний софт і медіа контент? Прибираєте на вулиці лайно за своїм псом? І т.д.

Патріоти-герої - гайда в тему "Політика", або пишіть по змісту топіка!

Опубліковано

Питання до тих, хто уже з Творчим оновленням: у вас Хром не кульгає? Бо я проблему з гуглівським браузером так і не вирішив. Старішу версію ставити не хочу, чекаю нову. За якийсь тиждень повинна з'явитися 58-ма. Якщо і з нею будуть проблеми - доведеться все перевстановлювати.

Опубліковано
Щойно, dj_design сказано:

вирішив повним виделенням Хрома з очисткою всіх файлів (профіля, кеша і інших залишків) .. використовую синхронізацію, тому закладки і паролі не пропали ...

Все з видаленням і синхронізацією аналогічно. Але проблема не вирішується. Мабуть, треба перевстановлювати вже. Щось пішло не так, хоча образ ОС використовував оригінальний, кряки/твікери/сумнівний софт не встановлював, реєстр і т.п. не чіпав.

Опубліковано
1 хвилина тому, dj_design сказано:

ручками почистили файлики ?

Так. Нагуглив де залишаються всі хвости після деінсталяції Хрома і прибрав все (принаймі, так думаю). Вбив з годину часу. Більше сили/бажання колупати не маю.

Опубліковано

Вже десятка почала оновлюватись до 1703 через вінапдейт, сьодні прилетіло оновлення на тестову систему.

Що цікаво на мій робочий комп з ліцензійною віндою про версії, апдейта ще нема, а на тестову ломану, підняту вчора, вже прийшов, правда там версія ентепрайз.

Опубліковано
33 хвилин тому, Lisovic сказано:

Що цікаво на мій робочий комп з ліцензійною віндою про версії, апдейта ще нема, а на тестову ломану, підняту вчора, вже прийшов

Нічого дивного, все планово.

Цитувати

... this update for Windows will proceed in phases. Based on our experience and feedback from our customers, we believe a phased approach provides the highest quality update experience to the broadest set of customers. The first phase will target newer devices, especially those we tested together with our OEM hardware partners. We will then expand the Creators Update release to additional devices based on the feedback we receive during the initial phase. We’ll iterate this process over a period of several months until all compatible devices running Windows 10 worldwide are offered the Creators Update.

Опубліковано

Та це ясно шо планово, просто здивувало шо, свіжа тестова вінда, получила апдейт раніше ніж ліцінзійна робоча.

Опубліковано
36 хвилин тому, Lisovic сказано:

Та це ясно шо планово, просто здивувало шо, свіжа тестова вінда, получила апдейт раніше ніж ліцінзійна робоча.

В меседжі сказано, що перша фаза оновлень - системи з новим залізом. У Вашому випадку саме така закономірність?

А ліцензійність ніколи за моєї пам'яті не впливала на час "прильоту" апдейтів.

Опубліковано

Тестова вінда стоїть в віртуалбоксі, який запущений на робочій вінді. Робочий комп на I7-4770, тобто не такий вже і старий. Може зіграло роль шо тестова вінда корпоративної редакції.

Опубліковано
11 годин тому, vaz75 сказано:

А в мене є, і що? може я сепаратист?

І що? Може ви й сепаратист, а може й не сепаратист - наявність чи відсутність російської розкладки, це не ознака, по якій можна визначити причетність до сепаратизму.

І  в ноуті початково стояла ліцензійна для однієї мови, російської, то що, поставити піратську українську?

Це ваша справа, ставити вам замість ліцензійної піратську чи не ставити. Я вас ні до чого не спонукаю і ні в чому не засуджую. Наприклад, я, якщо мені потрібно, можу поставити мовний пакет навіть на редакцію Single language

Чим ви хизуєтеся?

Чому ви щось вигадуєте? Ви почитали тему, де це дійсно засуджувалось й запинились на моїй цитаті. Нічим я не хизуюсь. Мені зручніше користуватись двома мовами й перемикати мови введення клавіатурним сполученням один раз, а не двічі.

І якщо на те пішло, то можу проінформувати, що в мене смартфон з російським Android'ом

Опубліковано
5 хвилин тому, snouden сказано:

Ну і як швидкість роботи? Мені то 8.1 здається трошки швидшою на не дуже нових системах...

Сусідку з Dell Vostro 1000 (Athlon 64 x2 TK57 / 1,5GB / ATI X1150) декілька років тому пересадив на 8.1, а півроку тому - на 10. Як мінімум, не гірше. Повідключав все зайве і можна працювати. Не летить, але й не падає.

Опубліковано
18 хвилин тому, Oli сказано:

@D.GryWeB в тебе 64?  

ск. виділив під диск С?

64бітка ,30 гб, із яких 17 вінда , і 7 програми, .а ну да і якісь тимчасові файли на 4 ГБ які стерти неможу

Опубліковано

30 GB під системний диск Windows 10 - це дуже мало. Звісно, залежить від того, як використовуєш ПК, але раджу xоча б в 2 рази більше місця під ОС виділити.

В мене на робочій машині наразі файли hiberfil.sys, pagefile.sys, swapfile.sys займають біля 10GB на диску C:. Гібернацією користуюсь постійно.

Опубліковано
On 13.04.2017 at 11:23, MaestroA сказано:

Питання до тих, хто уже з Творчим оновленням: у вас Хром не кульгає? Бо я проблему з гуглівським браузером так і не вирішив. Старішу версію ставити не хочу, чекаю нову. За якийсь тиждень повинна з'явитися 58-ма. Якщо і з нею будуть проблеми - доведеться все перевстановлювати.

Скинув налаштування до заводських. Першим ділом ставлю Хром - те саме.

Скачав оф. образ (український!) uk_windows_10_multiple_editions_version_1703_updated_march_2017_x64_dvd_10195584.iso. Записав на флешку, як завжди, через Windows 7 USB DVD Download Tool. Встановив з форматуванням системного диску редакцію про. Знову зразу інсталюю Хром (з оф. сайту) - фак, аналогічно! Пороблено?

Опубліковано

Не сумісне програмне забезпечення поспіхом розроблене індусами різних корпорацій добра))

Опубліковано
8 часов назад, Саня сказал:

30 GB під системний диск Windows 10 - це дуже мало. Звісно, залежить від того, як використовуєш ПК, але раджу xоча б в 2 рази більше місця під ОС виділити.

В мене на робочій машині наразі файли hiberfil.sys, pagefile.sys, swapfile.sys займають біля 10GB на диску C:. Гібернацією користуюсь постійно.

Певно SSD стоїть і немає можливостей збільшити системний диск.

Опубліковано

ОБНОВЛЯЙТЕСЬ

Microsoft через месяц прекратит поддержку оригинальной Windows 10

14 АПРЕЛЯ 2017 Г.   21:08    КАТЕГОРИЯ: ТЕХНОЛОГИИ
  •  
  • 6
  •  
  •  

521

После того как выйдет релиз Creators Update для Windows 10 компания Microsoft прекратит поддержку оригинальной версии операционной системы, выпущенной в июле 2015 года.

После 9 мая 2017 года, данная операционная система не будет обновляться, обновления по безопасности также не будут предоставляться. Тут есть небольшое исключение: корпоративные компьютеры с версией Enterprise 2015 LTSB продолжат получать обновление.

В компании Microsoft посчитали, что выпуск двух обновлений для Windows 10 достаточен чтобы свернуть поддержку устаревшей версии. Те пользователи, которые по каким-то причинам не обновляли систему, теперь имеют в запасе всего месяц чтобы установить новую версию операционной системы.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...