Перейти до змісту

Windows 10 (все про нову ОС)

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ну так уяви кількість мільйонів під'єднань до сервісів роздачі оновлення

народ, найкраще (якщо сильно в дупі не пече :) ) оновитись за пару днів хоча б, збережете масу нервів )))

• Відповідей 763
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вопрос тем кто пользовал 10ку. Есть-ли смысл перехода на нее с 7ки? Все обзоры что видел на ютубе сводятся к "новые значки, новые панельки". Какой выигрыш в оптимизации потребления ресурсов, юзабилити и т.п. мелочей?

Опубліковано

все працює на ура))

А більш конкретно? Є різниця в швидкодії, несумісність заліза/програм?

ну поки що вінда свіжа той працює дуже швидко))) з часом глянем чи тупити буде))) а так все нормально всі дрова стають що і на 7 були)

ви не повірите, але explorer став нормальним браузером) оперу трішки нагадує)

Опубліковано

А як працює" старенький" софт, наприклад, Photoshop CS4,( як що хтось користується подібними програмами), і таке інше, і чи підходять старі " дрова" до принтерів які були зроблені під 7-ку?

Опубліковано

так, з еджем)))) старенький софт ще не перевіряв))) зара завантажу щось)))) доречі до принтера canon mp270 все йде як по маслу з 7 вінди

Опубліковано

Какой выигрыш в оптимизации потребления ресурсов

Меньше їсть це точно! В мене особисто запуск системи Win 10 на HDD швидше ніж на SSD Win 7 - це дуже здивувало :) Це на Technical Preview було, побачу як сьогодні після встановлення офіціалки буде :)
Опубліковано

оновитись за пару днів хоча б

Ну це якщо з нуля ставлять, або сьогоді поверх хочуть поставити, а хто ще з Technical Preview дружив, то все без проблем, основні дистрибутиви вже пару днів тому на компах чи ноутах були і сьогодні лише пару хвилин маніпуляцій і вуа-ля :)

все працює на ура))

Ця "радість" лише до 29.07.2016 року :)
Опубліковано

несумісність заліза/програм?

А коли це було, щоб відразу і все...:) Ще з місяць точно будуть виходити оновлення і різні "заплатки", а зараз все саме необхідне працює і досить не дурно!!!

наприклад, Photoshop CS4

До вашого здивування там є встроєна легка версія саме Photoshop!!! :)
Опубліковано

Планую, таки. оновитись до 10-ки, але, враховуючи ажіотаж і вічний страх ( через це велике навантаження на канал оновлення), - а може мені не хватить, краще почекаю)))). Ніколи не гнався за оновленнями. без необхідності в них, і тільки через те, що воно щось новеньке.

Опубліковано

Планую, таки. оновитись до 10-ки, але, враховуючи ажіотаж і вічний страх ( через це велике навантаження на канал оновлення), - а може мені не хватить, краще почекаю)))). Ніколи не гнався за оновленнями. без необхідності в них, і тільки через те, що воно щось новеньке.

Все там з трафіком нормально, годину тому оновився без всяких там зусиль і глюків за 15-20хв.

Опубліковано

"Как сообщают зарубежные СМИ, Microsoft зарезервировала у всех крупных сетей (content delivery networks, CDN) канал шириной 40 Тбайт/с для беспроблемной раздачи обновлений." ;)

http://www.3dnews.ru/917858

Дякую, я вмію читати)) Але було "зависання" тому й написав.
Опубліковано

блін, мені ще нічого на мейл не приходило і нічого не качалось... хоча оновлення резервував

Мені те ж, не чекай, а натисни на іконку вікна справа внизу і слідуй інструкціям.

Опубліковано

блін, мені ще нічого на мейл не приходило і нічого не качалось... хоча оновлення резервував

Мені те ж, не чекай, а натисни на іконку вікна справа внизу і слідуй інструкціям.

я ж пишу, що резервував оновлення... натиснув на іконку - там кнопка "Оповестить, когда готово" і реклама нової вінди

Опубліковано

У мене теж ноут ніби з ліцензійною ОС та "кнопочки" немає, відповідне оновлення не прийшло чомусь - але уже доступна MediaCreationTool для 10.

Як скачається буду обновлятись вручну.

Кому треба забирайте :0151:

http://www.microsoft...nload/windows10

Опубліковано

Якщо стоїть Windows 8.1 Embedded Industry Pro (студентська ліцуха без можливості оновлення до 10), чи є сенс качати з сайту Microsoft десятку і ставити замість існуючої? Ключів до неї немає, може вона буде так рік працювати. Бо я схиляюсь до варіанту "працює нормально - от і не трогай" :)

Опубліковано
ставити замість існуючої
однозначно НІ.

Можете зробити образ існуючої системи (щоб потім можна було відновити свою працюючу робочу 8.1) перед оновленням до 10.

10 в більшості користувачів як іграшка зараз, для тестування, для ознайомлення, ну ніяк не як основна робоча система. Знаючи ньюанси попередніх ОС від розробника - треба зачекати місяць після випуску ))))...

Опубліковано

10 в більшості користувачів як іграшка зараз, для тестування, для ознайомлення, ну ніяк не як основна робоча система. Знаючи ньюанси попередніх ОС від розробника - треба зачекати місяць після випуску ))))...

ну тоді зачекаю ще рік-два) А то моя рік простояла і ще стільки ж простоїть, думаю)

Опубліковано

Оновив Windows 8.1 Pro VL через Media Tool, активація злетіла. 8.1 була активована ключем по телефону. KMS-ом активовувати не хочу, буду чекати появи в мережі MAK-ключів до "десятки".

Диск С "роздувся". Модуль очистки системного диску готовий потерти 12,5 ГБ, не враховуючи кошику.

post-10440-0-50753300-1438195431_thumb.j

Опубліковано

На рахунок відтворення відео... Є два плеєри: Movies & TV (в стилі метро/модерн) та стандартний програвач Windows Media. Для чого два? Щодо "Movies & TV" (про Windows Media говорити не має змісту, він вочевидь залишився незайманим)... Переведений на російську менш ніж на половину, з гарячих кнопок лише плей/пауза (причому, і пробілом, і ентером - де логіка?), функція в плеєрі "Cast to Device" після довгих потуг показала на Samsung Smart TV 2014 лише весь екран монітору з чорним квадратом в самому плеєрі, відео програватись так і не почалось.

Cтандартний аудіо-плеєр Groove Music, калькулятор та інші метро-програми теж на англійській. WTF?

Опубліковано

оновився... після 7-ки враження неоднозначні)

і швидша і красивіша, але зовсім нова, інша

що скажете на рахунок антивірусу? треба ставити? чи стандартні засоби справлятимуться?

стосовно браузера також питання - звик до Хрома, але бачу, що Едж теж непоганий... що краще?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...