Перейти до змісту

Яле й я! заскучився за нашими місцевими каналами"Аверс" "Волинське ТБ""

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Суть у чому, вирішив подивитися що показує моя ефірка(звичайна антена) яку я майже ніколи не дивлюся. А тут бац!! "Аверс" "Волинське телебачення" Я! так за ними зіскучився, не дивився пару років. Усе футболи, там різні страшні новини по "1+1" ,"СТБ", а тут наше місцеве))не можу відірватися бо НАШЕ!!!

Цікаво дивитися мені, а вам як? хто дивиться? і хто що думає, про наші місцеві телеканали.

Опубліковано

Щось довше 10-15 хвилин дивлюсь тільки наших ) Душевність така, мене заспокоює. На центральних каналах мільтешіння, блимає швидко все ))

Опубліковано

yura-patriot, Скільки бахнув? :)

Шо Аверс, шо Волинське - "село і люди". Яке було 10-15 років тому, таке й дотепер, ніякого руху до розвитку чи вдосконалення. Вони досі на рівні колишніх часів, коли ті канали тільки-но з'явилися (ще Тоніс тоді "вєщав" ;)) Що зображення (ну да, звичайно! грошей же ніхто не дає на нове...), що передачі, що подача інформації.

Порівняти навіть з Рівненськими каналами - небо і земля.

Дивлюся їх тільки у випадку цікавості в місцевих новинах.

Хоча ні! Є одна передачка файна! Та, що для дітей, де симпатична дівчина робить з ними різні забавки! :) І головне - вже СТІЛЬКИ років!От вона - молодець! Не канал, а саме вона :)

Опубліковано

yura-patriot, Скільки бахнув? :)

))))))) Як я чекав таке запитання)) сиджу в дома нічого не вживаю,ось тому як то кажуть і "закрутило" поклацати, ось і надибав)) і я цьому радий, да! троха воно смішно(ведучі,сам формат),але я довольний і мені подобається,у нас принаймні кращого не має.

Опубліковано

Скільки бахнув?

Його, певно, ще з учорашнього не відпустило

Ну ви.................... )) при чому тут вчорашнєєє,я з вас в шоці))

послухайте може попустить.

PS: за що мінуси? за те що мені подобаються наші місцеві канали, ну тоді вибачте.

Опубліковано

Аверс на нову волинь в неті дивистись можна на їх сайтах))))

Розсмішив хлопак про дівчину шо з дітками шось робить)))))) Влюбився шо лі????

Опубліковано

yura-patriot, я не мінусив і теж не розумію за що тут мінусувати... "на вкус і цвєт..." :)

dima125, "розсмішив" "влюбився"... :0026::_40: тобі скільки років? :0106:

Дівчина щиро займається з дітками, не кривляється (як інші "журналісти" цих каналів), видно, що це дійсно їй подобається і в неї це виходить. І вона цю передачу веде вже багато років. Інші вже давно кидають такі "невигідні" проекти, а вона продовжує і не втрачає хисту до цього. Тут, як кажуть, тільки "респект і уважуха"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...