Перейти до змісту

Луцькі новини

inhelp

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні скинули ссилку на новину сайту "таблоїд волині" -- вражає те, що ...

• новина ні про що.
  • складається з 3-4 речень.
  • фото-піар клубу "ОПЕРА".
  • на фото всі щасливі і веселі.

Я так розумію що в нас в країні все добре, можна гуляти , веселитись і насрати на всіх... На фото саме так...

http://volyn.tabloyi...ku-y-z-koburoyu

P.S. РЕДАКТОР САЙТУ УРОД ... Я ДУМАЮ ЩО ЦЯ НОВИНА НЕ Є ТАКА ВАЖЛИВА ДЛЯ ВОЛИНЯН...

Доречі під новиною можна добавити коментарі, щоб редактор почитав...

Опубліковано

Хочу немного возразить. Сайт будет пользоваться бешеной популярностью. Потому, что там будет всё грязное бельё Лучан. А менталитет у нас такой, что любим мы копаться в чужих трусах. Можно сколько угодно отрицать это и говорить: сейчас не время, кому это нужно, в стране война. И я с вами соглашусь. Но тем не менее, люди устают от постоянного напряжения, от смертей, от траура. И будут читать так же, как и до сих пор смотрят камиди клуб и 95 квартал. И это факт.

Опубліковано

P.S. РЕДАКТОР САЙТУ УРОД ... Я ДУМАЮ ЩО ЦЯ НОВИНА НЕ Є ТАКА ВАЖЛИВА ДЛЯ ВОЛИНЯН...

Доречі під новиною можна добавити коментарі, щоб редактор почитав...

нехай буде,

Луцьк має знати своїх героїв

Опубліковано

ви знаєте краще що важливо для волинян ?

ну і якщо все ж "знаєте" чи вважаєте що у всіх повинно боліти те ж що і у вас – то пройдіться по барах/кафе/ресторанах (усіх цінових категорій) ввечері

Опубліковано

ви знаєте краще що важливо для волинян ?

ну і якщо все ж "знаєте" чи вважаєте що у всіх повинно боліти те ж що і у вас – то пройдіться по барах/кафе/ресторанах (усіх цінових категорій) ввечері

Я не про адміна написав , а про новину "Я ДУМАЮ ЩО ЦЯ НОВИНА НЕ Є ТАКА ВАЖЛИВА ДЛЯ ВОЛИНЯН..." В мене нічого не болить і не боліло... Просто робити піари -- якогось клубу і т.д. --- це муть ...P.S. Я б взагалі позакривав всі клуби та дискотеки, немає чого в даний час...

Опубліковано

P.S. Я б взагалі позакривав всі клуби та дискотеки, немає чого в даний час...

а що не так з даним часом ?

війни немає... все нормально...

та і я щось не помічаю особливого невдоволення в населення

студентів били – народ був незадоволений, то було видно

а десятки тисяч вбивають і калічать – щось пофігу всім... навпаки допомагають в тому

може настільки соромно за те кого до влади привели ? що даж готові всіх сусідів і своїх дітей злити...

то, власне, до чого тут клуби ? треба ж населенню десь запивати свою тупість

Опубліковано

P.S. Я б взагалі позакривав всі клуби та дискотеки, немає чого в даний час...

а що не так з даним часом ?

війни немає... все нормально...

та і я щось не помічаю особливого невдоволення в населення

студентів били – народ був незадоволений, то було видно

а десятки тисяч вбивають і калічать – щось пофігу всім... навпаки допомагають в тому

може настільки соромно за те кого до влади привели ? що даж готові всіх сусідів і своїх дітей злити...

то, власне, до чого тут клуби ? треба ж населенню десь запивати свою тупість

Рома, не умнічай ...

Опубліковано

Якщо хтось образиться, то зразу прошу вибачення, але ж таки дивно чути про закривання клубів і тд. Хто захоче повеселитись завжди знайде де це зробити, мені здається, що даний таблоїд наче "жовті сторінки".

Опубліковано

"Жовті сторінки"- бачу не тільки моє враження. То ж чи варто "патріотичну хвилю" поширювати на таке. Іноді це схоже на божевілля, направте свою енергію в конструктивне русло.

Опубліковано

Опача, прочітал новость, а там стріптіз, да не простой, а голубой. Пратівна ж, но відно на фото сщаслівиє ліца созреваєт вапрос. Откуда стоко 3,14дарасоф в 1 месте на наш город взялось ?

цікаво стало, ти чого пишеш якось рахітно

не то не до-рускі, не то до-українсько??????

Опубліковано

Ось, у Оперу,Золото, нічкою завітати, з представниками військомату. Назбирали б воїнів, зразу і решти в кишенях натрусили на купу спорядження, тим хто змушений воювати. Я не буду відстоювати вірогідність сказаного, але по-хмелю - правда легш виходить: говорять- прийшли журналюги: привезли-вдягнули-нагодували. Поїхали- одяг в інше місце здати (для репортажу). А потім, що саме страшне, взяти літр спирту та поміняти його в москалів на цинк патронів, на завтра. Таке життя обірванця, що призивають з сіл вйськомати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...