Перейти до змісту

Увага! Приватбанк нагнув за "шури-мури" з мультивалютними операціями!Будьте уважні!

kolialutsk

Рекомендовані повідомлення

В подібних випадках тим хто попав на великі мінуса варто було б своє майно переписати на близьких, влаштуватись на роботу з офіційною мінімалкою і сцикати по рішенню суду щомісяця по 30 відсотків на віддачу боргу.

В мене далека родичка досі віддає доларовий кредит по рішенню суду таким чином, при чому коли позичала (вірніше коли було рішення суду) $ був по 5.

Хай би в Крим переїхала
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 92
  • Створено
  • Остання відповідь

а Крим тут до чого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай би в Крим переїхала

Є ще така штука як пеня, і рано чи пізно прийшлось би платити і по боргу, і по пені. Тож не на все життя в Крим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я кредитних карток поки не маю, але збоку стрьомно вся ця фігня виглядає, мало того, що заднім числом, мало того, що попали не тільки ті, що дійсно махінаціями займались, але ще й ті, хто просто зробив велику покупку, як виявилось, в невдалий час. Знову ж таки, якщо по людськи, то якщо той курс була помилка, то про це мали б сповістити згодом, якщо ж це була ВАЛЮТНА ПОЛІТИКА банку й потім вона змінилася, то при чому тут клієнти ? Ну й контрольний в голову : Завтра любий відкриває банк, роздає карточки наліво й направо, з курсом 10, звичайно ж народ поведется й активно буде купувати все по низькому курсу, а з часом ХОППА, падіка падіка сюда й верни різницю між курсами, а куди клієнт дінется то з підводного човна ? Й хто може з впевненністю сказати, що то не була запланована афера приматбанку, мол гребіть гребіть, ми з вас всерівно назад стягнемо ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пацани! Кожен хто купляв касах Приватбанку 200 баксів по курсу 13,01грн/бакс, прохання з'явитись в найближче відділення Приватбанку. За вами должок...

треба йти ладнати коктейлі молотова на всяк випадок а то хто знає що може бути завтра адже я ще кілька років назад в Приваті по 8грн за $ купував, можуть і мені привіт веселий прислати.

П.С ой небезпечна гра держави почалась проти народу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подумати страшно, який "безпредел" робиться в наш час. Звісно, юридично банк підкований, і це прописано в договорі кредитки, хоча не завжди ці договора видають, а навіть коли видадуть і це можна прочитати і з цим не погодитись, але вибору немає, так як конкурентів (по кількості відділень і банкоматів) Привата зовсім немає (один Дельтабанк був і той погано закінчив).

Коломойський захоче (якщо почнуть люди пресувати) то передумає і спише мінуса, якщо народ з'їсть і люди будуть мовчати, то ще більший період поставить чи різницю нарахує.

Гірше те, що знаходяться особи, що кажуть "так правильно", давно мали б таке зробить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та й технічний збій , тим більше в фінансововму секторі, може тривати обмежений термін, й знову ж таки, якщо провести аналогію з тими ж Ворлд оф Тенкс, то коли там технологічний збій, то постійно приходять попередження про це й прохання утриматись від фінансових операцій в цей період

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... що розрахунок проводився невірно саме через технологічний збій, ...

з 01.09 по 31.12 збiй? I нiхто не замiтив?

Пора мiняти банкiвський персонал. Або банк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Низькі офіційні курси мали підгрунтя - низький закупівельний курс валюти у нацбанку. Банки за безцінь купили багато мільярдів народних доларів (резерви впали з 20+ до 9 чи 7 млрд.). Треба вже до кінця йти по логіці привату - забрати на користь держави вигоду в банків за куплені долари по 12,7 при курсі на ринку 15-17

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хтось з відписувачів хоча б розуміє в чому проблема? Питання не в обналі, оплаті по курсу пейпел чи амазон. Переказ з картки приватбанку на карту будь якого банку світу !!! Тобто я 4 місяці тому переводжу знайомому в Німеччину гроші на картку. Приват сьогодні вирішує, що чотири місяці тому він забагато перевів мому знайомому і дознімає суму з мене. Питання якого фіга? Я переводив 10 000 грн. Заплатив за переказ 110 грн. Мені байдуже скільки отримає знайомий. Мені треба було перевести 10 000 грн. Якщо банк на його думку забагато перерахував - ну так хай дзвонить до мого знайомого і просить повернути. Я то тут при чому?

ти цілий рік нічого не переводив чи переводив по 100 грн а в короткий період курсової нестабільності перевів 10 000 однією сумою?

Я регулярно протягом трьох років здійснюю дані перекази. Валютні приколи на збільшення чи зменшення цих платежів ніяк не вплинули. Я не валютний турист, не катався закордон і не знімав валюту, точно так само спеціально не робив покупки по курсу пейпела чи амазона, так як точно знаю, що на ДСС операціях банк попадає при таких коливаннях і полюбому потім знімуть. Але зняти кошти з картки типу щось донараховано через помилку, яка тривала 4 місяці - ну це нонсенс. І добиває ще одне - чому з 1 вересня? Чому не з 1 липня, 1 січня чи взагалі з дати видачі картки?. Але все таки з переказами банк лажанув, і визнав це, що підтверджують повернені кошти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І добиває ще одне - чому з 1 вересня? Чому не з 1 липня, 1 січня чи взагалі з дати видачі картки?

Тому це такі ж самі догадки, як і невідомі мутні справи Артьомки, він ж не написав, які операції проводив, якими об"ємами і в які терміни, а без цих даних - це поки що або обс.рання привата, або поцан молодєц - іде протів жидомасонської сістєми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо я, скажімо сьогодні, купив в Елюдорадо телевізор за 9000грн.при курсі 18,50, розрахувався карткою 1000 власними коштами, 8000 кредитними (безвідсотковий кредит). Термін погашення до 25.02. Погашаю я кредит 24.02 коли курс буде, припущу, 25 грн\дол. Тому за логікою ПБ я повинен сплатити 8000*(25/18,5)=10811 грн.

Чекаю Привета...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vaz75, зустрічна задача - летить 2 крокодила, один на схід, інший - зелений, скільки коштує кілограм цвяхів, якшо йожику 13 років?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vaz75, зустрічна задача - летить 2 крокодила, один на схід, інший - зелений, скільки коштує кілограм цвяхів, якшо йожику 13 років?

Далекий ти. Я описав подібну операцію по "наживі" на курсі за рахунок ПБ. Тому ПБ, як і у випадку з масовим обміном валют, так само може вимагати від мене сплати додаткових 2811 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо я, скажімо сьогодні, купив в Елюдорадо телевізор за 9000грн.при курсі 18,50, розрахувався карткою 1000 власними коштами, 8000 кредитними (безвідсотковий кредит). Термін погашення до 25.02. Погашаю я кредит 24.02 коли курс буде, припущу, 25 грн\дол. Тому за логікою ПБ я повинен сплатити 8000*(25/18,5)=10811 грн.

Чекаю Привета...

Продажі в кредит в Україні складають приблизно 35% від загального об’єму, і цей показник щорічно збільшується. Такий сервіс дозволяє істотно збільшити продажі магазинів, і тому вони самі часто виступають ініціаторами акцій по безвідсотковому кредитуванню. Схема співпраці проста – банк видає позику покупцю, а магазин компенсує фінзакладу недоотриманий дохід. «Магазин компенсує банку відсотки по кредитах. Для магазина-партнера перевагою в даному випадку є збільшення об’ємів власних продажів», – говорить заступник голови правління Правекс-банку Роман Валесюк. Тобто банк все одно одержує свої відсотки по кредиту, але не від покупця, а від магазина.

Іноді торгові мережі домовляються працювати з банками без сплати відсотків. У такому разі банк допомагає реалізувати певну групу товарів (які, можливо, не користуються попитом) в кредит під 0%. При цьому решта товарів продається за стандартних кредитних умов, при яких банк заробляє недоотриманий дохід.

взято звідси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перечитав всі сторінки. Відчуття двояке. З однієї сторони вроді би як на"опка банку "на ліцо", але водночас зовсім нешкода тих бариг які тут валюту тисячами продавали, і продавали по якому курсу ? правильно по чорному. Тобто не офіційному, тобто не законому. І багато хто купував, зціпивши зуби....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так і бачу як така заява появляєтьсяна одному з Швейцарських банків...

Однако, вследствие технологического сбоя в системе, который имел место во время проведения операций, коммерческий курс был отражен некорректно и фактически операция проводилась по курсу значительно заниженному.

а во представим ситуацію... некая фірма(Українська) купила трактор в якоїсь Європейської фірми за 100000у.е. мали рахунок в Приваті і закинули гривнями.... конвертація і тд..... і тут шо виходить шо нада погасить різницю?

А вот тут друга ситуація.... я купляв телефон припустим в Алло він вартував по офф курсу 100у.е (на момент покупки) курс грубо говорячи був 20 я заплатив 2000.... а виходить Алло знаючи про дану махінацію міг купить цей телефон по Приватовському курсі, і заробить шей на тому.....

Дивно виходить.......

Я нікого не засуджую, і вважаю це промахом банку! І ніхто крім банку не повинен з цим розбиратись...

П.С. Банки і кредити то зло!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В соответствии с п. 1.1.2.1.11. Условий и правил, в случае возникновения задолженности владельца по карте/счету в результате курсовой разницы, технических ошибок в работе оборудования и в других случаях Клиент обязуется погасить задолженность в течение 30 дней с момента ее возникновения.

Це просто шедеврально! Як клієнт може нести відповідальність за банківські залізяки?? Мені просто смішно! Є ж спеціальні служби і відділи, яки тою всею фуйньою займаються. Їм за то бабоси відстьогують і при чому не малі, а вимагають з народа))) Я не клієнт ПБ і ніколи ним не хтів бути, вкотре переконуюсь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та так, ми пам"ятаємо, що ти в Ощаді працюєш:-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt, Я радий, що ти в курсі. тоді тобі теж смішно, кеп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та так, ми пам"ятаємо, що ти в Ощаді працюєш:-)

ех, випередив.. цікаво є багато фанатів ощадбанку ?!..

а по темі (особистий аналіз) .. по моїх приблизних підрахунків автор крутанув біля 7000 баксів (конвертація гривні в долари). тобто чистими заробив на чорному ринку цих 21 тищ грн.. в повідомленні Гороховського пише що якщо сума перевищує 2000 грн, значить в цьому випадку сума була більша.. Тут двояка думка - вирішив надути старого єврея, і не вийшло.. хоча погоджуюсь що заднім числом неможна здирати з людей гроші без погоджень..

vaz75 - якщо брали кредит в гривнях в магазині в Україні, то Ваша схема ніяк не відноситься до цієї теми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо слідкуєте за розвитком, то Приват вчора повернув всі гроші своїм клієнтам, мотивуючи що зписання було через збій в системі.

Але в цій темі ми вияснили хто є хто!

P.S. Питання до модераторів - навіщо переіменували назву теми? Я не писав ні про які "шури-мури".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ощадбанк теж добра курва платиш напряму з гривневої за алі наприклад. Списує по курсу на сайті. А потім як виявляється досписує. але не присилає СМС. І якби не зареєструвався їх веббанкунгу то б і не знав цього.

Гниди ще ті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не дивно.. :0159:

Найкращий банк то є банка в дома.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не дивно.. :0159:

Найкращий банк то є банка в дома.

Скоро камаз гривень в банку не влізе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...