Перейти до змісту

Увага! Приватбанк нагнув за "шури-мури" з мультивалютними операціями!Будьте уважні!

kolialutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а чого ти не робиш на роботі де платять 800грн? Чого тобі прийшла геніальна ідея заробляти більше?

Ключове слово "заробляти". Так, я заробляю а не шукаю халяву, як більшість з тих, кого наказав банк за хітрожопість.

Яке своє? Як можна вертати заднім числом? І звідки там взявся сьоднішний курс?

Я продав машину, за 5тищ, через пів року ціни виросли і я собі подумав, подзвонив до покупця і сказав -Давай ще штуку, бо ти мене розвів і задешево купив! Це твоя логіка?

приклад ні разу не правильний і вище в темі це було роз’яснено. Користуючись послугами банку, ви по-замовчуванню приймаєте його умови. Якщо ви з ними не ознайомились і думаєте що там усьо па-панятіям – то ви дибіл і заслужили доскону платити банку борги (то я образно писав а не про тебе).

• Відповідей 92
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Якби Артьомка був мудріший, закрив би рахунок одразу після своїх афер, і поніс би торбу грошей в інший нає-банк, а так, найшовся правий болт на його хитру дупу, тому й істерить.

З.І. Я більш ніж впевнений, що пункт 1.1.2.1.11. умов і правил, він побачив вперше, як його вже прижали.

Опубліковано

Завжди існує декілька груп людей: люди, які хочуть чогось добитись- шукають дадатковий підробіток, працюють на декількох роботах, займаються бізнесом (чи то обмін валют, чи продаж товарів, чи надання послуг) та інша група людей - заздрісники (сидять і ниють, що все погано, мало платять, все дорого коштує, та й загалом "жізнь г..но"), але коли в перших щось не вдається - в других покращеється настрій.

це напевно у вашому колі знайомих немає людей, які є високооплачуваними спеціалістами і не потребують додаткових заробітків та пошуків халяви. Звідси і такі обмежені думки.

якщо вже так хотілося кинути розумний висер в мою сторону – то пропоную знайти мій пост зі словами "все погано, мало платять, все дорого коштує, та й загалом "жізнь г..но"

ви ж не просто висрали того поста, ви ж думали і аналізували перед тим, правда ж ? :)

Опубліковано

Завжди існує декілька груп людей: люди, які хочуть чогось добитись- шукають дадатковий підробіток, працюють на декількох роботах, займаються бізнесом (чи то обмін валют, чи продаж товарів, чи надання послуг) та інша група людей - заздрісники (сидять і ниють, що все погано, мало платять, все дорого коштує, та й загалом "жізнь г..но"), але коли в перших щось не вдається - в других покращеється настрій.

це напевно у вашому колі знайомих немає людей, які є високооплачуваними спеціалістами і не потребують додаткових заробітків та пошуків халяви. Звідси і такі обмежені думки.

якщо вже так хотілося кинути розумний висер в мою сторону – то пропоную знайти мій пост зі словами "все погано, мало платять, все дорого коштує, та й загалом "жізнь г..но"

ви ж не просто висрали того поста, ви ж думали і аналізували перед тим, правда ж ? :)

я цитати не ставив, що це адресовано саме вам - ви самі це собі прийняли.

До чого тут інші записи і цитати, якщо достатньо ставлення до топікстартера в темі.

Мати високооплачувану роботу і мати додатковий заробіток заборонено, не офіційно(Приклад дупутатів ВРУ)?

Опубліковано
хай і наш кредит заблокують :0155:

Замітьте, що кредити то вони не хочуть на 5 грн переставити. А як заднім числом гроші здерти так запросто )

Опубліковано

Замітьте, що кредити то вони не хочуть на 5 грн переставити. А як заднім числом гроші здерти так запросто )

а депозити доларові теж хай по курсу 5 грн віддадуть?

Опубліковано

а в кого депозитний рахунок лежить вже 10 років на однакових умовах ? І взагалі якщо ви дали їм долари то вони вам долари і повинні віддати а не гривні .

Опубліковано

а в кого депозитний рахунок лежить вже 10 років на однакових умовах ? І взагалі якщо ви дали їм долари то вони вам долари і повинні віддати а не гривні .

саме так

тому якщо взяли доларовий кредит – то в доларах і віддайте. Ну чи по актуальному курсу

Не розумію суті попередніх постів про кредит по 5 грн

Опубліковано
Замітьте, що кредити то вони не хочуть на 5 грн переставити
І взагалі якщо ви дали їм взяли в них долари то Ви їм вони вам долари і повинні віддати а не гривні .

Логічно. Нє?

Опубліковано

на рахунок "як так от заднім числом і т.д."

справа в тому що користувались ви картками, а крім банківських є ще правила платіжних систем. а там перегляд усіляких спорів по списаним/виставленим до списання сліпам і по курсам і по подвійним-потрійним конвертаціям і по комісіям - до 180 днів "пльовоє дєло". хто в темі той підтвердить. не виправдовую Приват в таких діях, але разом з тим правові підстави це зробити думаю вони 10 разів перевірили і переконались що мали

Опубліковано

все зводиться до того що держава(олігархи) нас весь час найобують .

ні, вони ставлять карусель, а кататися на ній чи ні – то ваш вибір

P.S.: олігархів зробив народ, який обрав ту ж погану владу. Немає на кого жалітися окрім як на себе

Опубліковано

Я не на 100% в темі, але якшо банк затупив, то клієнти не мають за це віддуватися власним баблом. Неодноразові випадки в банках, коли здачі (готівки) клієнту дали більше ніж треба. Вгадайте з чиєї кишені йде недостача по касі? Правильно - касира. Вона ж не буде дзвонити і казати: - Дядя, я вам ото 200 гривень лишніх дала, поверніть мені.

Банк не має права списувати гроші з клієнта без його згоди. Інакше нафіга такі банки? Чим він відрізняється від вуличних бариг? Захотів - списав, незахотів - не списав.

UPD. Нафіга тоді всі ті пін-коди і системи криптографічного захисту, коли банку може "пальнути" шось в голову і він забере гроші. З менеджерів і касирів ви їх 100% не візьмете, адже вони такі ж роботяги як і ви і мають....таку ж дульку по грошам як і ви.

Опубліковано

ще потрібен великий банер з текстом "катання на каруселі небезпечне для вашого здоров'я" - і тобі буде все чесно

Опубліковано

ще потрібен великий банер з текстом "катання на каруселі небезпечне для вашого здоров'я" - і тобі буде все чесно

так і є. на анкеті на відкриття карти "своїм підписом ви погоджуєтесь з внутрішніми правилами банку з правил розрахунків, законами України в площині монетарно-регуляторної політики та правилами міжнародних платіжних систем" :)

Опубліковано

А хтось з відписувачів хоча б розуміє в чому проблема? Питання не в обналі, оплаті по курсу пейпел чи амазон. Переказ з картки приватбанку на карту будь якого банку світу !!! Тобто я 4 місяці тому переводжу знайомому в Німеччину гроші на картку. Приват сьогодні вирішує, що чотири місяці тому він забагато перевів мому знайомому і дознімає суму з мене. Питання якого фіга? Я переводив 10 000 грн. Заплатив за переказ 110 грн. Мені байдуже скільки отримає знайомий. Мені треба було перевести 10 000 грн. Якщо банк на його думку забагато перерахував - ну так хай дзвонить до мого знайомого і просить повернути. Я то тут при чому?

Опубліковано

А хтось з відписувачів хоча б розуміє в чому проблема? Питання не в обналі, оплаті по курсу пейпел чи амазон. Переказ з картки приватбанку на карту будь якого банку світу !!! Тобто я 4 місяці тому переводжу знайомому в Німеччину гроші на картку. Приват сьогодні вирішує, що чотири місяці тому він забагато перевів мому знайомому і дознімає суму з мене. Питання якого фіга? Я переводив 10 000 грн. Заплатив за переказ 110 грн. Мені байдуже скільки отримає знайомий. Мені треба було перевести 10 000 грн. Якщо банк на його думку забагато перерахував - ну так хай дзвонить до мого знайомого і просить повернути. Я то тут при чому?

ти цілий рік нічого не переводив чи переводив по 100 грн а в короткий період курсової нестабільності перевів 10 000 однією сумою?

kiselyov-2014_66401280_orig_.jpeg

Опубліковано

твоя картка - твої кошти.

якби він тобі пересилав кошти, а не ти йому, ти б казав навпаки, погодься?) *Мені тре було 10к, я їх отримав, а далі розбирайтесь як хочте* :)

Опубліковано

b0rg, від цього він не стає зловмисником. Заборони переказів не було. З нього нічого не потрібно вираховувати, тим паче заднім числом. Повторюся - протупив банк

Опубліковано

Кожен тут себе вважає правим тому що сидять всі на своїх колокольнях. Але подумайте головою логічно як може бути списання будь чого і будь де заднім числом, такого нема ніде в світі лише в нашій країні при таких кіровніках. От завтра курс зміниться на 45 і банк ще раз захоче щоб всі доплатили? От як ви думаєте хочаб десь у цивілізованому світі може таке трапитись з банками??? і уявіть що б сталось з таким банком якби він таке зробив? - правильно сів би власник далеко і на довго. Отже висновок що такі чудеса можуть відбуватись лише в нас тому що чим гірше тим більше заробляють олігархи і плювали вони на все.

Думаю що це так просто не минеться, можуть і в один прекрасний момент попалити до біса всі відділення таких банків, і навіть Порох не прикриє бо можливо уже буде в бігах під ростовом, ой небезпечна то гра і догратись влада може до такого що мало не здасться нікому.

П.С мінусів на карті не маю.

Опубліковано

Пацани! Кожен хто купляв касах Приватбанку 200 баксів по курсу 13,01грн/бакс, прохання з'явитись в найближче відділення Приватбанку. За вами должок...

Опубліковано

В подібних випадках тим хто попав на великі мінуса варто було б своє майно переписати на близьких, влаштуватись на роботу з офіційною мінімалкою і сцикати по рішенню суду щомісяця по 30 відсотків на віддачу боргу.

В мене далека родичка досі віддає доларовий кредит по рішенню суду таким чином, при чому коли позичала (вірніше коли було рішення суду) $ був по 5.

Опубліковано

а генєально вумний

А чому ж тут радіти? Вас оминуло - і раді? От вся натура українця... :(

я радий що, в котре, не повівся на акцію

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...